اقتصادیکسب و کار

قیمت هر کیلو ماهی سالمون نروژی

ماهی سالمون نروژی چیست ؟

راهنمای خرید گوشت و ماهی موضوع این مقاله از سایت الوگوشت می باشد. ماهی سالمون نروژی به اصطلاح ماهی های آندروموس هستند. این بدان معناست که آنها در آب شیرین تخم ریزی می کنند، سپس برای انجام بیشتر رشد خود به دریا مهاجرت می کنند و سپس دوباره به آب شیرین مهاجرت می کنند تا دوباره تخم ریزی کنند. اکثر ماهی در حال بازگشت به همان مکانی هستند که برای تخم ریزی به دنیا آمده اند.

پس از تخم ریزی، اکثریت قریب به اتفاق به سرعت سلامت خود را از دست می دهند و می میرند. برخی برای تخم ریزی مجدد زنده می مانند، اما این بسیار نادر است. این عمدتاً به این دلیل است که وقتی آنها با زندگی در آب شور سازگار شدند، زندگی در آب شیرین رودخانه بسیار سخت تر می شود. ماهی سالمون نروژی معمولاً حداقل چهار سال تا بالغ شدن طول می کشد و حدود نیمی از آن زمان را در آب شیرین و نیمی را در دریا می گذراند. سالمون بالغ معمولاً حدود 1 متر طول و حدود 20 کیلوگرم وزن دارد.بزرگترین رکورد ثبت شده 1.74 متر طول و 33 کیلوگرم وزن دارد!

اتحادیه اروپا, انار, تغذیه

جدول ارزش غذایی

ترکیبات تشکیل‌دهنده مقدار در ۱۰۰ گرم
کالری ۱۷۹ کالری
کربوهیدرات ۰٫۰۰ گرم
پروتئین ۱۹٫۹۳ گرم
چربی ۱۰٫۴۳ گرم
آب ۷۱٫۶۴ گرم
فیبر ۰٫۰۰ گرم
قند ۰٫۰۰ گرم
کلسترول ۵۰٫۰۰ میلی‌گرم

جدول ویتامین ها

نوع ویتامین مقدار در ۱۰۰ گرم
ویتامین  A ۱۳۶٫۰۰ میکروگرم
ویتامین  D ۰٫۰۰ میکروگرم
ویتامین  E ۱٫۲۲ میلی‌گرم
ویتامین  K ۰٫۰۰ میکروگرم
ویتامین  C ۴٫۰۰ میلی‌گرم
تیامین (B1) ۰٫۰۵ میلی‌گرم
ریبوفلاوین (B2) ۰٫۱۱ میلی‌گرم
نیاسین (B3) ۸٫۴۲ میلی‌گرم
کولین (B4)  ۰٫۰۰ میلی‌گرم
پانتوتنیک‌اسید (B5) ۰٫۷۵ میلی‌گرم
ویتامین  B6 ۰٫۴۰ میلی‌گرم
فولات (B9) ۳۰٫۰۰ میکروگرم
ویتامین  B12 ۱٫۳۰ میلی‌گرم

جدول مواد معدنی

نوع ماده معدنی مقدار در ۱۰۰ گرم
کلسیم ۲۶٫۰۰ میلی‌گرم
آهن ۰٫۲۵ میلی‌گرم
منیزیم ۹۵٫۰۰ میلی‌گرم
فسفر ۲۸۹٫۰۰ میلی‌گرم
پتاسیم ۳۹۴٫۰۰ میلی‌گرم
سدیم ۴۷٫۰۰  میلی‌گرم
روی ۰٫۴۴ میلی‌گرم
مس ۰٫۰۴ میلی‌گرم
منگنز ۰٫۰۲ میلی‌گرم
سلنیوم ۳۶٫۵۰ میکروگرم

ماهی سالمون ارگانیک چیست؟

برای اینکه ماهی سالمون به عنوان ارگانیک طبقه بندی شود، باید مطابق با مقررات ارگانیک اتحادیه اروپا پرورش داده شود و توسط DEBIO ممیزی شود.

جدول کالری و تغذیه ماهی سالمون نروژی

اگر شما عاشق غذاهای دریایی هستید، مطمئناً سالمون یکی از ماهی های مورد علاقه شماست. این ماهی لذیذ علاوه بر طعم عالی، به دلیل ارزش غذایی بالا، خواص و فواید بسیاری نیز دارد. برخی از فواید شامل تقویت سیستم قلبی عروقی، کمک به کاهش وزن و بهبود عملکرد مغز است. کالری و ارزش غذایی ماهی سالمون را در ادامه این مقاله به طور کامل توضیح خواهیم داد. برای آشنایی با آنها تا پایان مقاله با ما همراه باشید!

کالری

مانند همه محصولات غذایی، روش پخت و پز یکی از عوامل اصلی در تعداد کالری است. این موضوع در مورد کالری ماهی سالمون نیز صادق است و در شرایط مختلف کالری متفاوتی دارد. به طور کلی روش های مصرف این ماهی خوشمزه شامل خام، سرخ شده و دودی (کبابی) می شود. کالری در هر 100 گرم ماهی آزاد خام معادل 179 کالری، سرخ شده برابر با 231 کالری و دودی معادل 117 کالری است.
همانطور که متوجه شده اید، کالری موجود در ماهی آزاد دودی و خام بسیار خوب است و بنابراین اگر می خواهید وزن کم کنید، این ماده غذایی می تواند برای شما بسیار مفید باشد.البته نباید زیاده روی کرد تا نتیجه معکوس حاصل نشود!

طب سنتی

هر غذایی ویژگی خاص خود را دارد و شناخت آنها باعث ایجاد تعادل در برنامه غذایی می شود. از نظر طب سنتی ماهیت ماهی سالمون سرد و مرطوب است و اگر ماهی در آب شور زندگی کند کمتر سرد و مرطوب است و عکس آن نیز صادق است. برای ایجاد تعادل بین غذا و جلوگیری از بروز مشکلات در بدن باید از ماهی با فواید آن مانند روغن زیتون، گلپر، فلفل، رب انار و … استفاده کرد.

نروژی ها و ماهیگیری

همانطور که احتمالاً می دانید، نروژی ها قرن هاست که ماهیگیری می کنند. بودن یک کشور دریایی با خط ساحلی بسیار طولانی فرصت های خوبی را فراهم می کند. ماهیگیری و آبزی پروری نقش زیادی در نروژ دارند.

نحوه مصرف ماهی سالمون نروژی

مانند بیشتر ماهی ها، منبع سالمی از پروتئین است که بسیار متنوع است. تقریباً در هر مناسبتی که بتوان آن را تصور کرد، می توان آن را مصرف کرد ، اگرچه برخی از غذاهای مورد علاقه در نروژ وجود دارد.

سوپ ماهی سالمون نروژی

یکی از بهترین راه‌ها برای مصرف ماهی سالمون نروژی ، سوپ ماهی (Fiskesuppe) است. این یک غذای دلچسب و خامه ای از غذاهای نروژی است، به خصوص در ماه های زمستان.به طور سنتی، سوپ ماهی با ماهی سالمون و ماهی کاد با سیب زمینی و سبزیجات دیگر مانند هویج درست می شود.

گراولاکس : یک غذای خوشمزه با ماهی سالمون نروژی

یک غذای لذیذ ماهی سالمون که در سرتاسر اسکاندیناوی از آن لذت می‌برند، گراولاک، ماهی سالمون با شوید، نمک و شکر است. با افزودن شوید، نمک و شکر به فیله های ماهی سالمون به راحتی در خانه درست می شود، سپس وزن می کنیم و برای چند روز در یخچال قرار می دهیم و مرتب آن را می چرخانیم.
همراه سنتی گراولاک ها در نروژ سس خردل (سس سنپس) است که شبیه به وینگرت غلیظی است که با خردل، روغن، سرکه و شوید درست می شود.

فواید و خواص ماهی سالمون

همانطور که می دانید ماهی دارای ویتامین ها، مواد معدنی و ارزش غذایی منحصر به فردی است. هر کدام از این ویتامین ها اثرات مثبتی بر بدن دارند و سلامت آن را افزایش می دهند. در ادامه در مورد سه مورد از فواید و خواص این ماهی خوشمزه صحبت می کنیم تا از تاثیرات آن بر بدن خود آگاه شوید.

تقویت سیستم قلبی عروقی

ماهی سالمون سرشار از چربی های اشباع نشده است که یکی از مهمترین آنها امگا 3 است. این اسید چرب نقش کلیدی در سلامت قلب دارد و به دلیل آن از بسیاری از بیماری ها و مشکلات پیشگیری می کند. بنابراین، اگر عملکرد صحیح سیستم قلبی عروقی برای شما مهم است، حتما ماهی سالمون را در برنامه غذایی خود قرار دهید.

به کاهش وزن کمک می کند

امروزه بیشتر افراد از رژیم های غذایی مختلفی پیروی می کنند و به دنبال غذاهای خوشمزه اما کم کالری هستند. ماهی سالمون بهترین گزینه برای این کار است و به شدت توصیه می شود. دلیل این امر کم کالری بودن این ماهی در همان اندازه است و افراد اغلب با 200 گرم احساس سیری می کنند. وقتی 200 گرم ماهی آزاد کبابی می خورید، حدود 234 کالری دریافت می کنید که برای کاهش وزن عالی است!

بهبود عملکرد مغز

اسیدهای چرب تاثیر بی نظیری بر عملکرد مغز دارند و به همین دلیل مصرف ماهی به همه افراد به خصوص میانسالان بسیار توصیه می شود.اسیدهای چرب به ویژه امگا 3 از بروز بیماری هایی مانند آلزایمر، افسردگی، ام اس جلوگیری کرده و حافظه را بهبود می بخشد.

نتیجه گیری

یکی از ماهی های خوشمزه سالمون است که فواید زیادی برای بدن دارد. این ماهی به دلیل ارزش غذایی سرشاری که دارد فواید زیادی دارد از جمله تقویت سیستم قلبی عروقی، کمک به کاهش وزن و بهبود عملکرد مغز. کالری موجود در ماهی بسته به نحوه مصرف آن از 117 کالری تا 231 کالری متغیر است. به طور کلی نمودار ارزش غذایی ماهی از ویتامین ها و مواد معدنی مختلفی تشکیل شده است که همگی اثرات زیادی بر سلامتی دارند.

منبع:

قصابی آنلاین الوگوشت

youtube.com

آریو صفدریان

متخصص محصولات پروتئینی شامل انواع گوشت دام، پرندگان، ماهی، گوشت های فرآوری شده و... دارنده بهترین نشان قصابی و سال ها در جهت افزایش آگاهی مردم نسبت به گوشتی که تهیه و طبخ می کنند، تولید محتوای حرفه ای انجام می دهم چون بر این باورم محصولات پروتئنی بطور مستقیم بر سلامتی تأثیرگذار هستند. پس چه خوب است که افراد با تصمیمی درست بهترین گوشت را میل نمایند.