اقتصادی

دریافت خسارت از شرکت بیمه در چه صورت «دزدی» محسوب می شود؟

دریافت خسارت از شرکت بیمه در چه صورت «دزدی» محسوب می‌شود؟

مدیر دفتر استفتائات و مطالعات فقهی مقام معظم رهبری به سوالی درباره «استفاده از بیمه دیگران در مسائل درمانی و غیر درمانی» پاسخ داد.

به گزارش مجله سلامتی ایران حجت الاسلام والمسلمین محمد رضایی در ادامه پاسخ به سوالات پر تکرار و شرعی هم وطنان  به تشریح نظر فقهی مقام معظم رهبری درباره «استفاده از بیمه دیگران در مسائل درمانی و غیر درمانی» پرداخت.

مدیر دفتر استفتائات و مطالعات فقهی مقام معظم رهبری گفت: استفاده از بیمه دیگران در مسائل درمانی و غیر درمانی علاوه بر اینکه شرعا درست نیست فرد خاطی در حالی موجب خروج پول از حساب شرکت بیمه ای می شود که شرکت بیمه هیچ تعهدی به فرد خاطی ندارد.

وی ادامه داد: به طور مثال در تصادف خودرو فرد خاطی بعد از تصادف ظاهر خودرو را ترمیم می کند و بعد از اخذ بیمه بدنه از شرکت بیمه گر طوری جلوه می دهد که گویا تصادف بعد از تاریخ قرارداد بیمه بدنه اتفاق افتاده در حالی که این کار نادرست و غیر حقیقی است به بیان روشن تر دریافت خسارت از شرکت بیمه در حالی که در تاریخ وقوع حادثه وسیله نقلیه بیمه نبوده شرعا درست نیست و نوعی «دزدی» است و فرد خاطی بعد از توبه از این کار باید پول خسارت دریافتی را به حساب شرکت بیمه بازگرداند.

انتهای پیام