4 ویژگی که عسل ارگانیک را از عسل معمولی متمایز می کند
نسل جدید مصرف کنندگان مراقب سلامتی نسبت به اثرات نامطلوب آفت کش ها و سایر آلاینده ها در مواد غذایی محتاط می شوند. این افزایش آگاهی تعداد افرادی را که خواستار جایگزین های ارگانیک برای غذای خود در سراسر جهان هستند افزایش داده است. طبق تحقیقات Facts and Factors، انتظار می رود بازار جهانی مواد غذایی و نوشیدنی های ارگانیک تا سال 2026 به 620.00 میلیارد دلار برسد. برای پاسخگویی به تقاضای رو به رشد، کشاورزان به روش های قدیمی کشاورزی برای کشت مواد غذایی ارگانیک بازگشته اند.
عسل، غذایی که به دلیل فواید سلامتی اش شناخته شده است، شاهد افزایش تقاضا برای نسخه ارگانیک خود نیز است. با این حال، خرید عسل خالص در بازار امروز بسیار پیچیده تر است زیرا برخی از شرکت ها عسل خود را به عنوان “طبیعی” و “خام” تبلیغ می کنند در حالی که برخی دیگر آن را “ارگانیک” می نامند. این موضوع انتخاب نوع مناسب عسل را برای مصرف کنندگان دشوار می کند.
عسل نمدار ارگانیک چیست؟
عسل ارگانیک که از گرده گیاهان رشد یافته به صورت ارگانیک تولید می شود، عاری از مواد شیمیایی است که برای درمان زنبورها استفاده می شود یا کمتر مورد استفاده قرار می گیرد. عسل طبیعی عمدتاً تضمین می کند که فرد از آفت کش هایی که معمولاً روی گیاهانی که زنبورها از آنها بازدید می کنند اسپری می شود، استفاده نکند. برای اطمینان از ارگانیک بودن عسل تهیه شده، گل ها و گیاهان در شعاع 2 مایلی کندو باید توسط زنبوردار به صورت ارگانیک پرورش داده شوند. بنابراین، زنبورستان زنبوردار یا فروشنده عسل باید دارای گواهی ارگانیک باشد.
4 ویژگی برای تمایز عسل ارگانیک از عسل معمولی
برندهای عسل ادعا می کنند عسلی را می فروشند که به طور طبیعی بدون هیچ گونه مواد نگهدارنده تهیه می شود. بنابراین، تشخیص عسل خالص از عسل معمولی برای مصرف کنندگان دشوار است. اجازه دهید به 4 ویژگی متمایز کننده عسل ارگانیک نگاه کنیم.
-
تمبر گواهی ارگانیک از ارگان های حاکم
ساده ترین راه برای تمایز عسل ارگانیک یا طبیعی از سایر عسل ها این است که به دنبال یک مهر تایید شده ارگانیک بر روی بسته بندی آن باشید که تضمین کند عسل فاقد مواد شیمیایی است و هیچ گونه تقلب مصنوعی در فرآوری آن لحاظ نمی شود. یک زنبوردار می تواند با پیروی از قوانین و مقررات سختگیرانه در فرآیند استخراج عسل، حمل و نقل، دمای پردازش و بسته بندی، گواهی ارگانیک دریافت کند.
-
کندوهای عسل فاقد مواد شیمیایی و آفت کش
عسل ارگانیک تهیه شده توسط زنبوردار باید توسط مرجع صدور گواهینامه دولتی آزمایش و تایید شود تا اطمینان حاصل شود که عسل حاوی هیچ گونه باقیمانده آفت کش یا مواد شیمیایی نیست که می تواند محیط را آلوده کند. این امر همچنین به زنبورداران نیاز دارد که معیارهای نظارت و آزمایش دقیق را رعایت کنند و مطمئن شوند که کندوهای ارگانیک عاری از بقایای شیمیایی هستند.
-
برتر در ذائقه
جدا از اینکه عسل ارگانیک انتخاب سالم تری است، مصرف کنندگان همیشگی عسل ارگانیک طعم برتری نسبت به عسل های معمولی یا مصنوعی دارند. مصرف کنندگان مواد غذایی ارگانیک مایلند مبلغ اضافی را بپردازند زیرا انتخاب سالم تر و خوشمزه تری هستند.
-
تفاوت در بافت و رنگ
هنگام تمایز عسل ارگانیک از عسل معمولی و تقلبی، توجه به بافت و رنگ آن بسیار مهم است. در مقایسه با عسل معمولی، ارگانیک غلیظ تر و مات تر خواهد بود. رنگ آن نزدیک به زرد کدر خواهد بود زیرا عسل مانند عسل فرآوری شده بیش از حد گرم نمی شود. حرارت دادن عسل ارگانیک فقط شامل صافی می شود و فراتر از پاستوریزه شدن حرارت داده نمی شود.
عسل طبیعی و ارگانیک را انتخاب کنید
انتخاب عسل به جای شکر برای محافظت از سلامت فرد در برابر اثرات سوء شیرین کننده های مصنوعی کافی نیست. برندهای بزرگ عسل ادعا می کنند که عسل طبیعی را تهیه می کنند، اما برای اطمینان از اینکه استانداردهای ذکر شده در بالا را ارائه می کنند تا بهترین نتیجه را از عسل ارگانیک شما ببرند، بسیار مهم هستند.
عسل نمدار مصطفی یوسفی از مزارع زنبور عسل با رعایت استانداردهای ارگانیک دام و بدون مواد شیمیایی، آنتی بیوتیک ها یا آفت کش ها تهیه می شود. این مزارع زنبور عسل در مناطق استراتژیک به دور از آلودگی قرار دارند تا بهترین محیط را برای زنبورها فراهم کنند.