علمی و پزشکیکسب و کار

جراحی بوکال فت یا برداشتن چربی دهان چگونه انجام می شود؟

عمل جراحی بوکال فت چیست؟

بوکال فت چیست؟ چربی بوکال، یک توده چربی است که در ناحیه توخالی بین عضله بوکسیاناتور و سایر عضلات سطحی صورت قرار دارد. اندازه پد چربی Bichat برای هر فرد متفاوت است، و چربی بوکال در هر دو گونه ممکن است اندازه های مختلف داشته باشد. جراحی بوکال فت یا تخلیه چربی دهانی، یک عمل ساده و سرپایی است که در یک روز انجام می‌شود. هدف از این جراحی برداشتن متناسب بافت چربی داخل دهان، نمایان نمودن برجستگی گونه و زاویه سازی فک می‌باشد که در اثر گود شدن لپ اتفاق می‌افتد.

با ایجاد یک برش کوچک در داخل دهان در سمت داخلی گونه ها انجام می‌شود. در این جراحی چربی های اضافه بوکال صورت از طریق دهان خارج شده سپس محل برش داده شده در داخل دهان با بخیه های قبل جذب ترمیم می‌گردد. با وجود اینکه گاهی ممکن است از ابتدا دو طرف صورت قرینه نباشند؛ ولی حفظ قرینگی دو طرف صورت و تناسب اجزای چهره در این جراحی و پس از بهبودی بسیار اهمیت دارد.

به همین دلیل توصیه می‌شود؛ در انتخاب پزشکی که قرار است اقدام به این عمل نماید؛ نهایت دقت را داشته باشید. چربی داخل دهان یا بوکال یک چربی عمقی است که می‌تواند باعث ایجاد پری در قسمت خارجی گوشه لب ها شود. در واقع، بوکال از کنار پیشانی تا پایین استخوان گونه امتداد دارد و در گوشه های لب به پایان می‌رسد. افرادی که داری چهره ای گرد هستند؛ چربی بوکال داخل دهان دارند. این نوع چربی بسیار مقاوم است و با رژیم غذایی یا ورزش کردن به طور کامل از بین نمی‌رود.

ایا بوکال فت باعث افتادگی پوست میشود, عوارض بوکال فت نی نی سایت, قبل و بعد بوکال فت

مزایای بوکال فت

به نقل از «drvitenas» از مهم‌ترین مزایایی که می‌توان برای جراحی بوکال فت در نظر داشت، سریع و آسان بودن آن است. جراحی بوکال فت بدون اینکه هیچ جای زخمی روی صورت شما باقی بگذارد، انجام می‌شود و مدت زمان استراحت بعد از آن نیز بسیار کوتاه است.

علاوه بر این، ظرافت تغییری که این جراحی بر روی چهره شما باقی می‌گذارد، آن‌قدر زیاد است که شاید اطرافیان شما با یک بار دیدنتان متوجه تفاوت ایجادشده نشوند و با کمی دقت، تغییر به وجود آمده را خواهند فهمید. برای درک بیشتر این موضوع می‌توانید چهره قبل و بعد از انجام این جراحی را در بسیاری از بیماران با هم مقایسه کنید تا متوجه طبیعی بودن و ظرافت بالای آن بشوید.

از آنجایی که این جراحی، تنها با یک برش کوچک در داخل دهان انجام می‌شود، هیچ جای زخمی در روی صورت دیده نمی‌شود و در نتیجه، اثری از یک جراحی مشخص نخواهد بود. به همین دلیل هم هست که خیلی از افراد با خیال راحت به سراغ این جراحی می‌روند. جالب است بدانید که دوران نقاهت و بهبودی بعد از این جراحی، فقط یک تا سه روز زمان می‌برد و فرد می‌تواند بعد از گذشت یک هفته به حالت عادی خود بازگردد و فعالیت‌هایش را مثل روزهای قبل از جراحی، از سر بگیرد.

آیا بوکال فت باعث افتادگی پوست میشود؟ بررسی‌های انجام‌شده نشان می‌دهد که تنها درصد کمی از افرادی که این جراحی را انجام می‌دهند، نتیجه خوبی به دست نمی‌آورند و آن هم می‌تواند به دلایل مختلفی مثل حرفه‌ای نبودن جراح مربوط شود. به همین دلیل هم توصیه ما این است که با دریافت مشاوره آنلاین و تلفنی بهترین جراح را برای انجام جراحی بوکال فت انتخاب کنید.

    جراحی بوکال فت با برشی از داخل دهان پد چربی موجود در ماهیچه‌های میانی گونه را برمی‌دارد. این جراحی هیچ زخمی روی صورت ایجاد نمی‌کند و دوره نقاهت بسیار کوتاهی دارد.

عوارض بوکال فت

در کنار تمامی مزایا و خوبی‌هایی که می‌توان برای این روش در نظر گرفت باید بگوییم که جراحی بوکال فت عوارضی هم دارد که آگاهی از آنها خالی از لطف نیست. ناگفته نماند که عوارض بوکال فت احتمالی هستند و در درصد کمی از بیماران به وجود می‌آیند:

  • خون‌ریزی شدید
  • عفونت
  • بروز واکنش منفی نسبت به بیهوشی
  • قفل فک
  • تجمع مایع
  • آسیب دیدن غدد بزاقی
  • آسیب به عصب صورت
  • عوارض قلبی و ریوی
  • برداشتن بیش از حد چربی
  • عدم تقارن صورت
  • بروز نتیجه ضعیف و غیرقابل‌قبول.

درصد بسیار بالایی از این عوارض احتمالی با انتخاب یک جراح زیبایی حرفه‌ای و متخصص از بین خواهند رفت. بنابراین حتماً در انتخاب پزشک خود، حساسیت بالایی به کار بگیرید تا مشکلات احتمالی را به حداقل برسانید.

ماندگاری بوکال فت چقدر است؟

اگر برای انجام جراحی بوکال فت به یک جراح و پزشک ماهر و حرفه‌ای مراجعه کنید می‌توانید از طولانی بودن نتیجه‌ این جراحی، مطمئن شوید. با این حال برای مادام‌العمر بودن این جراحی لازم است که از مراقبت‌هایی که پزشک متخصص برایتان مشخص می‌کند پیروی کنید. برای مثال همیشه وزن سالم و متناسب خود را حفظ کنید، چراکه در صورت افزایش وزن و درگیری با اضافه وزن، تجمع چربی در صورت شما مجدداً دیده می‌شود و نتیجه ‌این موضوع نیز از بین رفتن نتیجه جراحی‌تان خواهد بود.

مراقبتهای بعد از تخلیه چربی بوکال

انجام دقیق مراقبت ها و توصیه های پزشک پس از جراحی بوکال فت به کوتاه تر شدن دوره نقاهت و به حداقل رساندن خطرات و عوارض بعد از عمل کمک بسیاری می کند. خوشبختانه، مراقبت های بعد از این جراحی بسیار راحت و آسان هستند. مهم ترین آنها عبارتند از:

  • در 3 تا 4 روز اول باید از غذاهای آبکی ونرم استفاده کنید و کمترین استفاده از دهان و فک خود را داشته باشید
  • بعد از هر وعده خوردن یا آشامیدن حتما فضای دهان با سرم های مخصوص شستشو داده شود
  • طبق تجویز پزشک تا یک هفته بعد از عمل از آنتی بیوتیک ها استفاده کنید
  • در حالت استراحت سر خود را بالا نگه دارید تا نواحی جراحی شده تا چند روز بعد از عمل که به حالت طبیعی برمی گردند کمترین فشار را به شما تحمیل کنند.
  • تا زمانی که محل جراحی به خوبی درمان نشده سیگار نکشید
  • بخیه ها ومحل زخم را با زبانتان لمس نکنید
  • از انجام ورزش‌هایی که ممکن است طی آن به صورتتان ضربه وارد شود؛ نظیر ورزش‌های رزمی تا درمان کامل محل زخم دوری کنید
  • بهتر است تا یک هفته بعد از عمل، از گِن مخصوص صورت جهت کاهش تورم و فشار بر روی صورت استفاده کنید.

تأثیر جراحی بوکال فت در چهره چگونه است؟

در واقع بوکال فت به بافت چربی که در زیر گونه قرار دارد گفته می شود که موجب می شود ، صورت شخص گرد تر دیده شود . داشتن صورتی پر و گرد برای کودکان بسیار شیرین و زیبا است اما متاسفانه بزرگ ترها علاقه ای به داشتن صورت گرد و تپل ندارند و بیشتر علاقه دارند صورتی لاغر و زاویه دار داشته باشند به گونه ای که گونه ها و فک آن ها به خوبی مشخص باشد.

روش جراحی چربی بوکال

در واقع در این عمل ، یک شکاف بسیار باریک در داخل دهان ایجاد می کند و چربی های موجود در ناحیه لپ تخلیه می شود که این امر منجر به کوچک شدن لپ خواهد شد . پس از برداشتن چربی بوکال ، شکاف ایجاد شده با بخیه بسته می شود و به واسطه استفاده از نخ های سیلیکونی پس از مدتی هیچ نشانه ای از عمل بر روی صورت بیمار مشاهده نمی شود . داشتن احساس درد و ناراحتی پس از این عمل امری عادی است که پزشک با تجویز انواع مسکن ها این دردها را کنترل می کند.

مجله سلامتی ایران

جدیدترین اخبار روز پزشکی و سلامتی ایران و جهان و در این مجله سلامتی و پزشکی می توانید شاهد بررسی انواع امراض و بیماری های مختلف، شیوه ها و راهکار های درمان، روش های تشخیص بیماری باشید.