گیربکس های حلزونی که یکی از پر استفاده ترین گیربکس های صنعتی هستند، هم در نوع طراحی و هم در برند و کارخانه تولید کننده تنوع بالایی دارند. در بین این تنوع می خواهیم بهترین گیربکس حلزونی را بررسی کنیم. توجه داشته باشید، به دلیل استفاده زیاد از این تجهیز صنعتی، رعایت استاندارد ها و بالا بودن کیفیت در آن ها بسیار مهم است.
بهترین طراحی گیربکس حلزونی
گیربکس های حلزونی در انواع زیر طراحی می شوند:
- گیربکس کتابی یا مکعبی
- گیربکس حلزونی VF
- گیربکس حلزونی MVF
- گیربکس مرکب
تنوع این گیربکس ها کاملا مشخص است. با این وجود تشخیص بهترین گیربکس حلزونی به لحاظ طراحی، کاملا بستگی به نوع استفاده و کاربرد شما در صنعت دارد. به عنوان مثال در صورتی که گیربکس دستی بالابر لازم داشته باشیم، عمدتا بهترین نوع گیربکس صنعتی؛ گیربکس حلزونی vf است. این گیربکس به دلیل داشتن شافت در ورودی، به راحتی با یک دسته قابل استفاده است.
با این حال انواع گیربکس 90 درجه حلزونی به خوبی در همزن، جرثقیل، دستگاه میکسر بتونیر، نوار نقاله و… استفاده می شود. عمده تفاوت گیربکس های حلزونی با یکدیگر در ورودی و خروجی آن هاست.
با این همه گیربکس های مرکب دارای استفاده های خاص تری هستند. این گیربکس ها نسبت تبدیل و در نتیجه، گشتاور بالاتری دارند. به همین دلیل اگر صنعت شما به نسبت تبدیل و گشتاور بالا نیاز داشته و به دنبال گیربکس های اقتصادی هستید، گیربکس مرکب حلزونی بهترین انتخاب است.
خرید بهترین گیربکس حلزونی بر اساس الویت های مشخص
کاربرد:
برند های داخلی و خارجی زیادی انواع گریکس حلزونی را تولید می کنند. به همین دلیل مشخص کردن یکی از آن ها به عنوان بهترین گیربکس حلزونی، کار ساده ای نیست. به دلیل تنوع بالا به شما پیشنهاد می کنیم، ابتدا نوع کاربری را تعیین کنید. مثلا گیربکس حلزونی سنگین کار لازم دارید که ممکن است تنها تعدادی از کارخانجات آن را تولید کنند.
بودجه:
سپس بودجه خود را مشخص کنید. چراکه گیربکس vf110 را بسیاری از برند های داخلی و خارجی تولید میکنند. اما نوع خارجی آن به دلیل وارداتی بودن مسلما قیمت بالاتری دارد. با این حال از میان برند های داخلی چون گیربکس سهند، می توان با قمیت مناسب تری همان گیربکس را خریداری نمود.
پشتبانی و گارانتی:
توجه داشته باشید، گیربکس های ایرانی عمدتا دارای گارانتی بوده و با خریداری آن ها از نمایندگی های مطمئن می توانید از خدمات پس از فروش آن ها بهره مند شوید.
متریال اولیه:
این ویژگی که تاثیر بسزایی در قیمت گیربکس دارد، از موارد بسیار مهم است. چرا که ارتباط مستقیم با ایمنی در کار دارد. اگر گربکس انتخابی شما از متریال درجه 2 یا ضعیف ساخته شده باشد، احتمال خراب شدن حین کار، وارد کردن خسارات به تجهیزات و حتی نیروهای انسانی را دارد.
تا همینجا هم می توان گفت گیربکس های ایرانی به دلیل داشتن قیمت مناسبتر و البته خدمات پس از فروش انتخاب عاقلانه ای هستند. با این وجود لازم است برندهای مطرح این حوزه را بشناسیم.
بهترین برند گیربکس حلزونی
بهترین گیربکس ایرانی مدل حلزونی در برند های زیر پر فروش و با کیفیت هستند:
- گیربگس حلزونی سهند دور
- گیربکس ترنج
- گیربکس توانکار
- گیربکس شاکرین
همچنین گیربکس های رهنما و کاردان نیز از انواع برند های ایرانی هستند که توانسته اند گیربکس های حلزونی را در تیپ ها و مدل های مختلف تولید کنند. می توان گفت این برندها از بهترین، مشهور ترین و با کیفیت ترین تولید کنندگان داخلی گیربکس حلزونی شناخته می شوند.
برندهای معتبر خارجی:
- گیربکس حلزونی ایلماز
- گیربکس SEW
- گیربکس حلزونی فلندر
- گیربکس بونفیلیولی
برندهای خارجی محدود به موارد بالا نیستند. گیربکس های pgr، موتوواریو، سیتی و… نیز از معروف ترین گیربکس های حلزونی خارجی به حساب می آیند.