عمومیکسب و کار

چرا چای ساز چربی میگیرد؟

چربی موجود در کتری چای یکی از گلایه های اکثر مصرف کنندگان این وسیله برقی است.

موضوع این است که وقتی چای را دم می کنید، با وجود اینکه قابلمه کاملا تمیز و شسته شده است، روی چای چیزی چرب است.

اگرچه علت چربی دستگاه چای خوری ناشی از خرابی دستگاه نیست. اما این فقط در مورد این دستگاه قابل مشاهده است.

با این حال، خیالتان راحت باشد که نیازی به خدمات تعمیر چای ساز نیست. در مقاله زیر دلایل این امر و ترفندهایی برای جلوگیری از چرب شدن قوری توضیح داده شده است.

5 علت چربی روی دستگاه چای ساز

استفاده از آب شهری

آب سرد را داخل کتری بریزید

استفاده از چای های عجیب و غریب و معطر

برای جوشاندن آب از برق و عنصر حرارتی کتری چای استفاده کنید

کتری برقی تونو

1. روغن چای ساز به دلیل استفاده از آب شهری

آب شهر حاوی آلودگی و نمک است. بسته به محل زندگی این نمک ها، این ممکن است چندین بار اتفاق بیفتد.

این نمک ها نمک های کربنات منیزیم و کلسیم هستند که روی سطح چای شناور می شوند و لایه ای چربی مانند را تشکیل می دهند.

2. آب داغ را داخل کتری بریزید

وقتی به جای آب سرد داخل کتری برقی یا سماور برقی آب گرم می ریزید قطعا با مشکل گرفتگی چربی دستگاه چای خوری مواجه خواهید شد. زیرا آبی که با آبگرمکن، موتورخانه یا بخاری گرم می شود برای استفاده در کتری یا سماور مناسب نیست و باید آب سرد داخل کتری برقی ریخته شود.

3. از چای خارجی و خوب استفاده کنید

نکته بعدی به ناخالصی های موجود در چای اشاره دارد. این امر به ویژه در مورد چای های خارجی که حاوی طعم دهنده ها، عصاره ها و رنگ ها هستند مشهود است. اگر دقت کنید بعد از یک ساعت دم کشیدن حتما یک لایه روغنی روی سطح چای خواهید دید.

4. استفاده از برق و عناصر گرمایشی برای جوشاندن آب

اگرچه دستگاه های چای ساز و سماورهای برقی جوشاندن و دم کردن چای را آسان می کنند، اما باید در نظر داشته باشید که در صورت گرم شدن آب با برق یا عنصر حرارتی دستگاه چای ساز، مشکل گرفتگی دستگاه چای خوری اجتناب ناپذیر است.

5. کتری چای را به دلیل افتادگی کتری برقی روغن کاری کنید

یکی دیگر از دلایل توقف چای ساز این است که کتری یا سماور برقی شما رسوب انباشته شده است.

از آنجایی که نمک های کلسیم و منیزیم موجود در آب چرب هستند، اگر سطوح داخلی کتری زبری خود را از دست بدهند، این چربی ها به دام نمی افتند. بلکه این املاح در آب معلق می مانند و به صورت لایه ای از چربی ظاهر می شوند

نکاتی برای جلوگیری از چسبیدن چربی به چای ساز

همیشه به اندازه نیازتان چای بنوشید.

ترجیحا از چای خالص و بدون مواد شیمیایی استفاده کنید

از نگه داشتن برگ های چای در آب داغ بیش از یک ساعت خودداری کنید.

برای جلوگیری از کثیف شدن کتری از آب صاف شده برای جوشیدن استفاده کنید.

توجه داشته باشید که سینک چای ساز را مسدود نمی کند. برعکس با تشکیل لایه های جامد منجر به کاهش ضریب انتقال حرارت و افزایش مصرف انرژی و توان می شود. در این مورد، به یاد داشته باشید که فشار بیشتری به چای ساز اضافه کنید.

نتیجه

برای خرید چای ساز حتما به فروشگاه های معتبر مراجعه کنید.