شهید رئیسی نمونه کامل یک خدمتگزار متعهد بود – خبرگزاری آنلاین | اخبار ایران و جهان
به گزارش خبرنگار آنلاین حجت الاسلام حسن مصلح شنبه شب در مراسم بزرگداشت سید شهیدان خدمت آیت الله سید ابراهیم رئیسی و همراهان شهید ایشان در مسجد جامع اهل البیت (ع) برازجان با استناد به حدیثی از امام صادق (ع) که فرموده اند: «هر گاه فقیهِ مؤمنی بمیرد فرشتگان بر او می گریند… و در اسلام شکافی پدیدار خواهد شد که هیچ چیز آن را ترمیم نمی کند زیرا فقهای مؤمن دژهای اسلام اند و برای اسلام نقش حصار را برای شهر دارند» به اهمیت جایگاه علما و فقهای دینی در حفظ دین و جامعه اسلامی اشاره کرد.

وی خاطرنشان کرد: فقها مسئولیت پاسداری از عقاید احکام و نظامات اسلام را برعهده دارند و شهید آیت الله رئیسی نیز با عملکرد مثال زدنی خود در خدمت رسانی به مردم مصداق یک کارگزار مردم دار و متعهد بود.
امام جمعه دشتستان ضمن توصیف شخصیت شهید رئیسی به عنوان الگویی کامل از مردم داری افزود: شهید رئیسی خود را خدمتگزار مردم می دانست و همواره متواضعانه در میان مردم حضور داشت وی سخنان مردم را با مهربانی و دغدغه مندی می شنید و در رفع مشکلات آنان نهایت تلاش خود را به کار می گرفت.
وی با اشاره به اهمیت نقش مردم در تحقق عدالت و حاکمیت دینی بیان کرد: از دیدگاه دینی پیامبران برای راهنمایی و آماده سازی زمینه اجرای قسط و عدل آمده اند اما تحقق این اهداف در نهایت توسط خود مردم انجام می شود مردم آگاه و حق شناس در ایران اسلامی نیز همانند مردم صدر اسلام زمینه ساز تحقق حاکمیت و اجرای عدالت شده اند.
امام جمعه دشتستان در ادامه گفت: شهید رئیسی نمونه کامل مردم داری بود که توانست در میان مردم ارتباط قلبی و عاطفی ایجاد کند و خود را فراتر از یک کارگزار قانونی به عنوان یک خدمتگزار متعهد معرفی کند.
حجت الاسلام مصلح گفت: مردمی بودن شهید رئیسی در سفرهای استانی متعدد و تعامل نزدیکش با مردم کاملاً آشکار بود و باید این سیره در میان کارگزاران نظام اسلامی امتداد یابد.
حجت الاسلام مصلح همچنین به تأکیدات حضرت امام خمینی (ره) و رهبر انقلاب در خصوص حفظ جایگاه مردم اشاره کرد و گفت: مردم ولی نعمت انقلاب هستند و حفظ احترام آنان از مهم ترین اصول نظام اسلامی است.
امام جمعه دشتی بیان کرد: بی توجهی به مردم مسئولان را از توفیق در کارها بازمی دارد و ممکن است پایه های نظام اسلامی را با چالش مواجه کند.