۹۵ درصد پروژه های زیرساختی مصوبات سفر استانی تا پایان ۱۴۰۴ محقق می شود – خبرگزاری آنلاین | اخبار ایران و جهان

۹۵ درصد پروژه‌های زیرساختی مصوبات سفر استانی تا پایان ۱۴۰۴ محقق می‌شود - خبرگزاری مهر | اخبار ایران و جهان

به گزارش خبرنگار آنلاین ابراهیم معتمدی شامگاه سه شنبه در جلسه پیگیری مصوبات شهرستان بوئین میاندشت اظهار کرد: برنامه ریزی توسعه شهرک های صنعتی در شهرستان های هدف با اولویت جذب صنایع سازگار با ظرفیت های محلی با سرعت در حال پیگیری است.

وی افزود: معاونت اقتصادی و شرکت شهرک های صنعتی موظف شده اند تا ظرف یک ماه برنامه نهایی پروژه های پیشانی اقتصادی شامل تخصیص زمین زمانبندی اجرا و رفع موانع مرتبط را تدوین کنند.

معاون توسعه مدیریت و منابع استاندار اصفهان تصریح کرد: در حوزه زیرساخت های آب و فاضلاب بیش از ۸۰ درصد پیشرفت فیزیکی پروژه ها محقق شده و ادامه عملیات در دست اجرا می باشد.

وی ادامه داد: همزمان با پیگیری های مجری طرح های زیربنایی و هماهنگی سازمان راهداری زمانبندی مصوبات راهسازی در شهرستان ها نهایی شده است.

معتمدی در بخشی از صحبت های خود گفت: پیش بینی می شود امسال حدود ۹۰۰ مصوبه از مجموع یک هزار و ۸۰۰ مصوبه برنامه توسعه شهرستان ها (مربوط به سال ۱۴۰۴) به مرحله اجرا برسد که سهم تحقق بیش از ۹۵ درصد آنها تا پایان سال قطعی است.

وی اضافه کرد: تاکنون ۲۰ شهرستان از شهرستان های هدف مورد بازدید و بررسی قرار گرفته اند و زمانبندی اجرای پروژه ها در هر منطقه متناسب با شرایط محلی تنظیم شده است.

معاون توسعه مدیریت و منابع استاندار اصفهان اضافه کرد: در این فرایند همکاری ویژه مجموعه های راهداری آب و فاضلاب نوسازی مدارس و سازمان برنامه و بودجه نقشی کلیدی ایفا کرده است.

وی تأکید کرد: تمامی وعده های داده شده در سفرهای استانی پیشین باید عملیاتی شوند تا در سفرهای آتی گزارش شفافی از پیشرفت پروژه ها به مردم ارائه شود.

معتمدی گفت: برای افزایش شفافیت و پاسخگویی روش جدیدی طراحی شده است و ثبت دقیق تعهدات با مشخص کردن مسئول اجرا اقدام مورد نیاز و مهلت قانونی به منظور پیگیری مستمر عملکرد دستگاه ها در همین راستا فرمانداران شهرستان ها موظفند در جلسات برنامه ریزی تحلیل جامعی از نقاط قوت ضعف فرصت ها و تهدیدهای منطقه ارائه دهند تا تصمیمات مبتنی بر واقعیت های محلی اتخاذ شود.

وی اضافه کرد: انتظار می رود این رویکرد زمینه ساز توسعه متوازن و پایدار در همه شهرستان ها باشد.