مردم کشورهای نوظهور هوش مصنوعی را بیشتر می پذیرند

مردم کشورهای نوظهور هوش مصنوعی را بیشتر می‌پذیرند

نتایج یک نظرسنجی جهانی که توسط دانشگاه ملبورن و شرکت خدمات حرفه ای KPMG انجام شده نشان داد که مردم در اقتصاد های نوظهور بیشتر از مردم در کشور های پیشرفته به هوش مصنوعی اعتماد دارند و دیدگاه های مثبت تری نسبت به مزایای آن دارند.

به گزارش رویترز براساس این مطالعه دو سوم از افرادی که مورد بررسی قرار گرفتند به طور منظم از هوش مصنوعی استفاده می کنند و ۸۳ درصد از آنها معتقدند که این فناوری می تواند مزایای گسترده ای را به همراه داشته باشد. با این حال ۵۸ درصد از پاسخ دهندگان همچنان این فناوری را غیرقابل اعتماد می دانند که این میزان افزایش یافته است نسبت به مطالعه ای که پیش از معرفی چت جی پی تی در سال ۲۰۲۲ انجام شد.

نیکول گیلزپی رئیس کرسی اعتماد در مدرسه بازرگانی ملبورن در این زمینه گفت: اعتماد عمومی به فناوری های هوش مصنوعی و استفاده ایمن و مطمئن از آنها برای پذیرش و استفاده پایدار این فناوری ها بسیار مهم است. 

نتایج نظرسنجی همچنین نشان می دهد که اعتماد به هوش مصنوعی در اقتصاد های نوظهور بیشتر از کشور های پیشرفته است. در حالی که سه نفر از هر پنج نفر در کشور های نوظهور به هوش مصنوعی اعتماد دارند این میزان در کشور های پیشرفته تنها دو نفر از هر پنج نفر است.

گیلزپی این تفاوت را به مزایای نسبی بیشتر هوش مصنوعی در اقتصاد های نوظهور و نقشی که این فناوری در توسعه اقتصادی این کشور ها ایفا می کند نسبت داد.

این نظرسنجی که بین نوامبر ۲۰۲۴ و ژانویه ۲۰۲۵ در ۴۷ کشور انجام شده همچنین نشان می دهد که کسب وکار ها و دولت ها در حال تلاش برای تعادل میان نوآوری های هوش مصنوعی و ملاحظات اخلاقی مانند امنیت شغلی و حریم خصوصی داده ها هستند.

انتهای پیام/