صندوق «امداد ولایت» مبارزه با ربا است

مجله سلامتی ایران/مازندران مدیرکل کمیته امداد مازندران با بیان اینکه انگیزه ما در اجرای طرح قرض الحسنه مبارزه با ربا است گفت: صندوق قرض الحسنه امداد ولایت از طریق سرمایه گذاری خیران تزریق می شود و کمیته امداد در قالب قرض بدون کارمزد به نیازمندان اعطا می شود.
میثم معافی چهارشنبه ۲۰ فروردین در نشست خبری با اصحاب رسانه با اشاره به اینکه کمیته امداد زنجیره فقر را از بین برده است اظهار کرد: این نهاد انقلابی تهدید را به فرصت تبدیل کرد و از ظرفیت ها برای تعالی افرادی که نیازمند کمک بودند؛ استفاده شده است.
وی راهبرد کار کمیته امداد را مردمی سازی دانست و افزود: ۳۲۹ هزار و ۲۰۰ نفر در بخش خانگی به کمیته امداد کمک می کنند و همچنین ۵۰۰ مرکز نیکوکاری محله محور در استان فعال شده است.
این مسئول مسئله مردمی سازی ایرانی با خاندان سازی را یکی دیگر از فعالیت های فرهنگی در امدادرسانی به نیازمندان عنوان کرد و ادامه داد: طرح «نانینو» برای خیرات نان در دستگاه پز نانوایی ها ثبت شده است از این ظرفیت می توانیم به نیازمندان کمک کنیم.
مدیرکل کمیته امداد امام خمینی مازندران به اجرای طرح شبکه سازی «خیریه فامیلی و محله محور» اشاره کرد و گفت: با ایجاد این شبکه رویکرد احسان و نیکوکاری در جامعه ترویج می شود.
این مسئول با اظهار اینکه کمک مومنانه مبتنی بر عوائد است بیان کرد: زیرساخت فرهنگی کشور ما مبتنی بر فرهنگ و عوائد است که نمونه آن را در دوران کرونا و کمک های مردمی شاهد بودیم.
وی با بیان اینکه کمیته امداد به تمام نیازمندان جامعه تسهیلات لازم را از طریق قرض الحسنه امداد ولایت پرداخت می کند گفت: رویکرد ما تعهدی است سال قبل ۳۰ میلیارد تومان سپرده گذاری داشتیم و همچنین ۲۳۰ هزار نفر مشتری ما هستند.
معافی با بیان اینکه پرداخت های قرض الحسنه امداد ولایت به صورت برخط انجام می شود یادآور شد: در صندوق امداد ولایت ۱۱۸ نفر با ما تفاهمنامه امضا کردند که از ۵۰ میلیون تا ۵ میلیارد تومان حساب دارند که دیگران وام بگیرند.
وی حفظ کرامت مردم را در اولویت کمیته امداد دانست و گفت: مشارکت اجتماعی خیران و رسانه سبب شد تا کمیته امداد مازندران در حوزه صندوق امداد ولایت رتبه نخست را کسب کند.
مدیرکل کمیته امداد مازندران ایجاد و تقویت اشتغال در استان را اولویت این نهاد انقلابی عنوان کرد و افزود: امسال با هدف توسعه اشتغال کوچک تقویت اشتغال خانگی را در نظر گرفته ایم.
این مسئول خاطرنشان کرد: سال گذشته تاکنون با احتساب کاریابی ۶ هزار و ۵۵۰ شغل از سوی کمیته امداد در مازندران ایجاد شد.
انتهای پیام