ورزشی

دستگاه قضایی خراسان شمالی ۱۲ واحد تولیدی را به چرخه فعالیت بازگرداند

دستگاه قضایی خراسان شمالی ۱۲ واحد تولیدی را به چرخه فعالیت بازگرداند

به گزارش خبرنگار خبرگزاري مجله سلامتی ایران حجت الاسلام والمسلمین براتی زاده با اشاره به عملکرد ستاد استانی اجرای سیاست های اقتصاد مقاومتی در سال گذشته اظهار کرد: «واحدهای احیا شده یا نجات یافته از تعطیلی در حوزه های گوناگونی همچون صنعت کشاورزی گردشگری گلخانه ای فولاد پرورش ماهی لبنیات پنبه اسید و کود شیمیایی فعالیت داشتند که با پیگیری دستگاه قضایی مشکلات آن ها طی جلسات تخصصی و بازدیدهای میدانی بررسی و برطرف شد.»

براتی زاده افزود: «در نتیجه این اقدامات ۲۳۲ نفر از کارگران سابق این واحدها دوباره مشغول به کار شدند و ۱۴۸ فرصت شغلی جدید نیز ایجاد گردید.»

از جمله واحدهای تولیدی که در نتیجه ورود قضایی احیا شده یا از تعطیلی نجات یافته اند می توان به کارخانه بهارنورد کارخانه فرآورده های گندمی آساک پروژه گردشگری راه ابریشم گلخانه نیکوسرشت پنبه پاک کنی مسعود سایت پرورش ماهی احمد معظمی گلخانه دشت بهشت و… اشاره کرد.

رئیس کل دادگستری استان همچنین از برگزاری ۷۳ جلسه کارشناسی با ۸۵ دستور کار طی سال ۱۴۰۳ خبر داد و گفت: «در این جلسات که با حضور فعال دستگاه های اجرایی مرتبط برگزار شد ۱۷۸ مصوبه جهت حل مشکلات واحدهای تولیدی تصویب و پیگیری شد.»

وی به حضور میدانی مسئولان قضایی در ۲۸ واحد تولیدی طی سال گذشته اشاره و تصریح کرد: «بازدیدهای مستقیم نقش کلیدی در شناخت دقیق مشکلات و اعتمادسازی میان مسئولان و فعالان اقتصادی دارد و انگیزه تولیدکنندگان را برای ادامه فعالیت تقویت می کند.»

براتی زاده در بخش دیگری از سخنانش از دیدار مستقیم با ۲۵۳ نفر از تولیدکنندگان و سرمایه گذاران در دبیرخانه ستاد خبر داد و اعلام کرد: «در سال گذشته ۱۶۵ پرونده حمایتی به ثبت رسید که از این تعداد ۸۵ پرونده پس از بررسی مختومه شد و اقدامات لازم برای حمایت از سایر موارد همچنان در حال پیگیری است.»

رئیس ستاد استانی اجرای سیاست های اقتصاد مقاومتی دادگستری خراسان شمالی گفت: «در مجموع ۶۵۹ فقره مکاتبه حمایتی نیز در راستای حل مشکلات واحدهای تولیدی استان توسط دبیرخانه ستاد صورت پذیرفته است.»

این گزارش نشان می دهد که نقش نهاد قضایی در حمایت از تولید و اشتغال تنها به رسیدگی قضایی محدود نمی شود بلکه با ورود میدانی گفت وگوی مستقیم با فعالان اقتصادی تشکیل پرونده های حمایتی و تعامل چندجانبه با دستگاه های اجرایی می توان از تعطیلی تولید جلوگیری و زمینه احیای اقتصاد محلی را فراهم کرد.

انتهای پیام