عمومیکسب و کار

بهترین قهوه چه نام دارد

کیفیت دانه های قهوه می تواند تفاوت زیادی در عطر و طعم آن ایجاد کند؛ اما چطور می توان تشخیص داد که کدام قهوه بهتر است؟ در اینجا لیستی از بهترین دانه های قهوه طبق چند مجله معتبر در اروپا ارائه شده است، اما قبل از آن بیایید درباره اساس قهوه و نحوه اندازه گیری، طبقه بندی و دسته بندی آن صحبت کنیم.

انواع قهوه به طور کلی

دانه های قهوه سه نوع هستند:

  1. عربیکا – که به عنوان کالای عالی شناخته می شود و با کیفیت بالا و غنی از عطر و طعم هستند. آن ها باید در شرایط خاصی رشد کنند تا بتوانند به حداکثر توانایی خود برسند و به همین دلیل بسیار ارزشمند هستند. تعداد زیادی از مارک ها را می بینید که عبارت 100 درصد دانه عربیکا بر روی برچسب آن ها به عنوان تضمین کیفیت به چشم می خورد.
  2. روبوستا – قهوه روبوستا از لحاظ عطر و طعم نسبت به قهوه عربیکا در درجه پایین تری قرار دارد، اما دارای کافئین بیش تری هستند. کشت دانه های روبوستا بسیار ساده تر از عربیکا می باشد، بنابراین خرید قهوه ساز مباشی‎ و فروش آن نیز ارزان تر می باشد.
  3. عربیکا و روبوستا – بعضی از مارک ها ترکیبی از دانه های عربیکا و روبوستا می باشند. اینکار معمولا برای افزایش میزان کافئین قهوه بدون آسیب رساندن به طعم آن انجام می شود. اگر به این مورد علاقه مند هستید، ممکن است ترکیب عربیکا و روبوستا را دوست داشته باشید.

منشا قهوه کجاست؟

منشا قهوه به قرن 10 بازمی گردد. قهوه عربی از جنگلهای ارتفاعات جنوب غربی اتیوپی و کوههای یمن سرچشمه گرفته است. گیاهان قهوه در آنجا حدود 30-39 پا رشد می کنند و دارای گلهای سفید و دانه های قرمز یا بنفشی هستند که حاوی دانه قهوه می باشند. توی ، تهیه و سرو قهوه رو جوری یاد میگیری که تو هیچ کلاس آموزشی یا پک دیگه ای نه دیدی نه شنیدی! تهیه و سرو قهوه رو سریع یاد بگیر وحسابی پول دربیار! اینکه چه کسی اولین بار فواید قهوه را به عنوان یک نوشیدنی کشف کرد همچنان مورد بحث است. گفته می شود یک عارف صوفی از یمن پس از مشاهده تأثیر آن بر پرندگان آن را برای اولین بار امتحان کرده است. روایت دیگری حاکی از این است که در قرن 11 میلادی چوپانی به نام کالدی برای اولین بار قابلیت این دانه ی محبوب را کشف کرد.

او این موضوع را با راهب بزرگ صومعه ی محله در میان گذاشت. راهب بزرگ متوجه شد با نوشیدن قهوه می تواند ساعت های طولانی بیدار بماند. در نهایت راهب بزرگ کشف خود را با راهبان دیگر به اشتراک گذاشت و انرژی زا بودن این دانه به سرعت در میان عموم مردم پخش شد. صرف نظر از این که کدام روایت را باور می کنید، شواهد باستان شناسی در زیارتگاه های صوفیان یمن وجود دارد که نشان می دهد که از قهوه در اوایل قرن 15 به طور مرتب استفاده می شده است. معتقدین صوفی در آنجا از آن برای کمک به تمرکز و نوعی مسمومیت روحی هنگام ذکر نام خدا استفاده می کرده اند.

انواع مختلف قهوه در جهان

قهوه آفریقا قهوه کنیا به دلیل آب و هوا، خاک و ارتفاعات این کشور، به عنوان یکی از برترین ها در بین خبره های جهان ظهور کرده است. اما، طبق گفته جف تیلور از شركت فرآوری قهوه PT، آنچه واقعاً قهوه کنیا را متفاوت می کند، انواع درختانی است که از آنها استفاده می کنند. وی توضیح می دهد: “مزارع در كنیا معمولاً از تركیباتی به نام SL-28 و SL-34 استفاده می كنند، كه تاثیر آن در تولید قهوه استثنایی به اثبات رسیده است. این ترکیبات در اصل توسط آزمایشگاه های قهوه اسکات دهه ها قبل و با هدف مقاومسازی در برابر بیماری ساخته شده بودند و از نظر عطر و طعم استثنایی هستند.”

قهوه آسیا زباد نخلی آسیایی از شیرین ترین دانه های قهوه قرمزی که می تواند پیدا کند تغذیه می کند. این حبوبات در معده زباد نخلی حرکت می کنند و در مواجهه با آنزیم هایی قرار می گیرند که پروتئین هایی که به قهوه مزه تلخ می دهند را تجزیه می کنند. پس از اینکه این حیوان عمل دفع را انجام می دهد، لوبیاهای هضم نشده برداشت می شوند و پس از شستشو و قرار گرفتن در آفتاب به عنوان کوپی لواک یا قهوه زباد نخلی وحشی فروخته می شوند. به گفته متخصصان، “دانه های لوبیای دفع شده توسط زبادها نسبت به سایر دانه های قهوه پروتئین، باکتری و ترکیبات مختلف کمتری دارند. عطر و پیچیدگی لوبیا، قهوه ای را تولید می کند که طعمی فوق العاده دارد.”

قهوه جامائیکا / کارائیب جمهوری دومینیکن و هائیتی تنها کشورهای کارائیب هستند که در بین 30 کشور برتر تولید کننده قهوه در جهان قرار دارند و به ترتیب دررتبه های 27 و 28 قرار هشتند. کارائیب به دلیل وسعت، ارتفاعات یا آب و هوای جزایر به سادگی نمی تواند از نظر کمیت با آفریقا، آسیا یا آمریکای لاتین رقابت کند. اما، برای برخی افراد، کیفیت برخی از قهوه های کارائیب حرف اول را می زند. ، که در یکی از مرتفع ترین کوههای کارائیب پرورش می یابد، بسیار مورد توجه علاقمندان قرار گرفته است. ترکیب هوای خنک، بارندگی زیاد، خاک غنی و زهکشی عالی باعث ایجاد آب و هوای مناسبی می شود که منجر به تولید قهوه ای با طعم ملایم و تقریبا شیرین می گردد.

قهوه آمریکای جنوبی / آمریکای مرکزی تقریباً تمام کشورهای آمریکای لاتین قهوه صادر می کنند، برزیل (5.7 میلیارد پوند)، کلمبیا (1.7 میلیارد دلار)، هندوراس (767 میلیون)، مکزیک (515 میلیون) و گواتمالا (449 میلیون) که از لحاظ رتبه در بین 10 کشور برتر قرار دارند. پاناما، که فقط 13 میلیون پوند در سال تولید می کند، طی یک دهه گذشته به عنوان یکی از داغ ترین بازارهای قهوه در جهان ظاهر شده است. به گفته جف تیلور، اعتباری که در این منطقه بدست آمده می تواند به کشف گونه ای به نام گیشا در سال 2014 (که بومی اتیوپی است)، نسبت داده شود.

قهوه اروپا هیچ کشوری در اروپا وجود ندارد که به پرورش قهوه مشهور باشد. اما دم کردن آن چطور؟ ایتالیا، به عنوان زادگاه اسپرسو و کاپوچینو، این روند را به یک شکل هنری ارتقا داده است. و نوشیدن قهوه در کافه های باز به یک جنبه مهم از سفر و زندگی روزمره در اروپا تبدیل شده است. اسپرسو نوعی قهوه مخصوص نیست بلکه یک روش دم کردن آن است. برای تهیه اسپرسو به آب در دمای 190-200 درجه فارنهایت و 8 گرم قهوه نیاز داریم. اولین اسپرسو در سال 1884 به نام آنجلو موریوندو ثبت شد. او در تورین ایتالیا زندگی می کرد و گواهی صنعتی به نام “ماشین بخار جدید برای درست کردن سریع و مقرون به صرفه نوشیدنی قهوه “را دریافت کرد.

قهوه هاوایی / آمریكای شمالی منشا قهوه کونا را می توان در دهه 1820 کشف کرد، هنگامی که برای اولین بار قلمه های درخت برزیلی در خاک غنی از آتشفشان کاشته شد. وی توضیح می دهد: “قهوه كونا به دلیل منحصر به فرد بودن، قیمت بالاتری دارد.” علاوه بر این قهوه کونا به صورت دستی چیده می شود و این در مقایسه با عملیات های بزرگ در سایر کشورها که به صورت مکانیکی انجام می شود قرار می گیرد، قهوه های آنها شامل لوبیاهای نارس و نامناسب است در حالیکه لوبیاهای ما با دقت دست چین می شوند.” این قهوه به لطف روش های کشاورزی استفاده شده و موهبت های مادر طبیعت مثال زدنی است و جای شک و شبهه ای ندارد.

انواع روش آماده سازی قهوه

راه های بسیاری برای دم کردن قهوه وجود دارد که به ساعت ها وقت نیاز دارد، ​​منتها تلاش کرده ایم همه آن ها را پوشش دهیم. در اینجا 3 روش رایج را معرفی می کنیم.

  1. روش قطره ای – این روشی است که معمولا کافه ها انجام می دهند؛ که شامل قرار دادن قهوه در یک فیلتر کاغذی و ریختن آب گرم روی آن است. اگر با تمام دانه های قهوه کار می کنید، قبل از قرار دادن آن ها در فیلتر باید آن ها را تمیز کنید.
  2. فرنچ پرس – قهوه فرنچ پرس شامل فشار دادن قهوه به ته ظرف به جای فیلتر کردن آن به روش سنتی است. در حالی که می توانید از هر نوع قهوه برای اینکار استفاده کنید، منتها برخی از دانه ها و قهوه های درشت تر برای روش فرنچ پرس بهتر عمل می کنند، بنابراین قبل از شروع به آزمایش، می توانید تحقیقاتی انجام دهید.
  3. دم کردن سرد – در این روش دانه های قهوه در آب سرد برای 12-24 ساعت قبل از بو دادن خیسانده می شوند؛ و پس از اینکه اسید و روغن آن ها خارج شد، کم تر تلخ هستند. بسیاری از قهوه های کم چرب به این صورت ساخته می شوند.

بسیاری از روش های دیگر برای دم کردن قهوه، از جمله روش های ویژه ای مانند اسپرسو و ترک، وجود دارد. برای تهیه قهوه باید این روش ها را یاد بگیرید. حتما بخوانید: مزه

  • آیا نوع شیرین یا تلخ را ترجیح می ‌دهید؟
  • آیا به دنبال قهوه ای میوه ای، دودی یا بیسکویتی هستید؟
  • آیا یک قهوه اسیدی تند دوست دارید که منجر به تپش قلب می ‌شود یا کمی ملایم‌ تر دوست دارید؟

همه اینها به نوع قهوه ای که شما دوست دارید، بستگی دارد؛ بنابراین قبل از شروع برای خرید بهترین نوع قهوه در بازار، از خودتان بپرسید در وهله اول بهترین را چگونه معنی می کنید.