ورزشی

افراد دارای تریبون باید برای مردم تبیین کنند نبود مجلس چه ضرری برای کشور دارد

افراد دارای تریبون باید برای مردم تبیین کنند نبود مجلس چه ضرری برای کشور دارد

سجاد عابدی، نامزد انتخابات مجلس دوازدهم در گفت‌وگو با خبرنگار سیاسی خبرگزاری مجله سلامتی ایران، در خصوص اولویت‌های مجلس دوازدهم گفت: اگر ما عملکرد مجالس قبلی مانند مجلس هفتم وهشتم را مورد بررسی قرار دهیم، می‌بینیم که امروزه مجلس حواسش به معیشت مردم و اقتصاد نیست.

وی افزود: اگر به مجلس هفتم و اوایل مجلس هشتم، برگردیم، دو قانون در مجلس تصویب شد که مشکل مسکن را تحت عنوان مسکن آنلاین، عملاً حل کرد. در دوره‌ای که مسکن آنلاین در اوج خودش بود، در هر شهرستانی هزار تا دو هزار مسکن آنلاین داشتیم، تا جایی که دیگر کسی نمی‌آمد بخرد و مردم نیاز نداشتند.

 نامزد انتخابات مجلس دوازدهم اضافه کرد: اولین باری که مسکن آنلاین، به شکل قانونی در مجلس مطرح شد و قرار بر این شد تا به صورت قانون پیگیری شود، به این صورت بود که مردم شش میلیون تومان پول می‌آوردند و دولت نیز ۱۴ میلیون تومان به آن‌ها وام می‌داد تا با ۲۰ میلیون تومان صاحب خانه شوند؛ زمانی که مسکن آنلاین به نیمۀ خود رسید و تورم افزایش پیدا کرد، قیمت‌ها مقداری بالاتر رفت و به حدود سی میلیون تومان رسید.

عابدی عنوان کرد: ما الان را با آن روز مقایسه می‌کنیم و انتظارمان این است تا کسانی که می‌خواهند وارد مجلس شوند، اطلاعات و دانش لازم را از پیشینۀ اقداماتی که مورد نیاز مردم است و مردم می‌خواهند تا مجلس به آن‌ها بپردازد، داشته باشند.

وی تاکید کرد: در مجلس آینده، باید به گونه‌ای حرکت کنند تا ضمن حفظ اقتدار نظام جمهوری اسلامی و هویت انقلاب اسلامی، برای آن چیزی که مورد نیاز مردم است، در ابعاد اقتصادی، معیشتی و برای زندگی سربلندانه، قانون تصویب شود؛ و این میسر نیست، الا اینکه کسانی که می‌خواهند وارد مجلس شوند، دانش، تجربه و کارآمدی خودشان را در گذشته نشان داده و در پرونده‌اشان، سوابق کاری و اجرایی مرتبط با وظیفه‌ای که می‌خواهند بر عهده بگیرند، داشته باشند.

 نامزد انتخابات مجلس دوازدهم همچنین در خصوص اهمیت مشارکت مردم در انتخابات، اظهار کرد: اولین شرط افزایش مشارکت درک اهمیت مشارکت است. از سوی دیگر باید اجازه دهیم مردم خود به دنبال رشد  یا حذف یک تفکر باشند و دست مردم را در انتخاب تفکر مورد نظر خود باز بگذاریم.

عابدی افزود: همچنین احزاب با برگزاری انتخابات درون‌حزبی و فعال شدن در حوزه انتخابات نقش مهمی در مشارکت بیشتر مردم دارند. افراد دارای تریبون و رسانه باید برای مردم تبیین کنند که نبود مجلس چه ضرری می‌تواند برای کشور داشته باشد؛ به‌طور مثال: اگر مجلس در زمان امضای برجام فعال‌تر بود و اجازه شرطی شدن اقتصاد و زندگی مردم را نمی‌داد بخش عمده‌ای از مشکلات امروز را نمی‌داشتیم.

انتهای پیام/