علمی و پزشکیکسب و کار

آیا قارچ گانودرما برای دیابت مفید است

مضرات قارچ گانودرما

قارچ گانودرما در کنار خواص و فوایدی که دارد در صورت استفاده طولانی مدت و بی‌رویه از آن می‌تواند عوارض و مضراتی را نیز به دنبال داشته باشد. مصدف قارچ گانودرما برای مدت بیشتر از سه تا شش ماه می‌تواند باعث بروز واکنش‌های آلرژیک مانند خشکی دهان، گلو و مجرای بینی شود. استفاده بیرویه و طولانی مدت از قهوه گیاهی گانودرما می‌تواند عوارضی مانند سرگیجه، خارش پوست، ناراحتی معده، مشکلات گوارشی، خون دماغ، راش، سردرد و دیده شدن خون در مدفوع را نیز به دنبال داشته باشد. افرادی که تعداد پلاکت خون بسیار پایین دارند باید از مصرف مقادیر بالای قارچ گانودرما خودداری کنند؛ زیرا ممکن است باعث خون‌ریزی شود.

خانم‌های باردار مادران شیرده، افراد مبتلا به اختلالات خونی، افراد با فشار خون پایین و افرادی که قرار است جراحی داشته باشند نیز باید از مصرف قارچ گانودرما خودداری کنند. همچنین افراد مبتلا به بیماری‌های خودایمنی نیز باید از مصرف قارچ گانودرما پرهیز کنند زیرا این قارچ موجب تقویت سیستم ایمنی و درنتیجه تشدید بیماری می‌شود. قارچ گانودرما ممکن است با داروهای فشار خون بالا و داروهای ضد انعقاد مانند وارفارین، هپارین، آسپرین و داروهای ضدالتهاب غیراستروئیدی تداخل داشته باشد.

قارچ گانودرما به عنوان یک پروبیوتیک بیوتیک عمل می‌کند و بر باکتری‌های روده تاثیر می‌گذارد و در واقع موجب افزایش باکتری خوب در روده و کاهش التهاب روده شده و موجب بهبود سیستم سوخت و ساز بدن شده و از این طریق به کاهش وزن و لاغری کمک می‌کند. ترکیبات موجود در قارچ گانودرما موجب افزایش سوخت و ساز بدن شده و انرژی بدن را افزایش می‌دهد و از تجمع چربی در بدن جلوگیری می‌کند.

برای کاهش وزن و دستیابی به اندامی ایده آل می‌توانید در کنار ورزش منظم از دمنوش قارچ گانودرما نیز استفاده کرده و تاثیرات بی نظیر آن را بر کاهش وزن خود ببینید. با این‌حال از آن‌جایی که مصرف طولانی‌مدت آن می‌تواند عوارضی داشته باشد، می‌توانید برای استفاده از روشی طولانی‌تر، رژیم‌های بهاره غفاری را امتحان کنید که رژیم‌های سالم و اصولی هستند و بر مبنای سلامت در کنار تناسب اندام تدوین شده‌اند. برای کسب اطلاعات بیشتر بر روی و برای دریافت رژیم اختصاصی خود، بر روی کلیک نمایید.

قارچ گانودرما برای حفظ سلامت قلب

قارچ گانودرما حاوی اسید گانودریک است که موجب بهبود جریان خون شده و  اکسیژن در عضله قلب را تنظیم می‌کند. قارچ گانودرما موجب  کاهش سزح کلسترول بد خون شده و از لخته شدن خون در شریان‌‌ها جلوگیری می‌کند. علاوه بر این مثرف منظم از قارچ گانودرنا موجب کاهش فشار خون می‌شود. کلسترول بالا و فشار خون بالا از عوامل افزاینده خطر ابتلا به بیماری‌ها و مشکلات قلبی است که قارج گانودرنا با کنترل و تنظیم این دو مورد می‌تواند به بهبود سلامت قلب کمک کند.

گانودرما و زگیل تناسلی

زگیل تناسلی که ناشی از قارچ پاپیلومای انسانی یا همان HPV است از طریق رابطه جنسی به مردان و زنان منتقل می‌شود. این ویروس بسیار خطرناک است. مطالعات بسیار فراوانی در زمینه تاثیر قارچ گانودرما بر روی زگیل تناسلی صورت گرفته است و در نهایت محققین دریافتند که قارچ گانودرما با داشتن عصاره AHCC می‌تواند به راحتی بیماری زگیل تناسلی را درمان کند. برای مصرف قارچ گانودرما به منظور درمان زگیل تناسلی بهتر ایت که با توجه به طعم تلخ و نامطلوب قارچ گانودرما به صورت خام از چای قارچ گانودرما یا دم کرده قادچ گانودرما استفاده کنید.

گانودرما و دیابت

بر اساس تحقیقات صورت گرفته قارچ گانودرما حاوی آنزیم‌هایی است که موجب کاهش سطح قند خون می‌شوند و مصرف منظم از قارچ گانودرما می‌تواند تاثیر خود را بر کاهش قند خون نشان دهد. دیگر تاثیر قارچ گانودرما بر دیابت این است که می‌تواند موجب رفع و از بین رفتن لکه‌های تیره‌ای که بر روی پای افراد مبتلا به دیابت وجود دارد، شود. چای قارچ گانودرما : قارچ گانودرما طعمی تلخ و نامطلوب دارد و به همین علت عموما از این قارچ غیر سمی در تهیه غذا و خوراکی‌ها استفاده نمی‌شود و از آن به صورت چای و یا دمموش استفاده می‌کنند. ماسالا دکتر بیز سرشار از مواد مغذی است و خواص و فواید فراوانی برای سلامت جسم و روان دارد.

چای قارچ گانودرما سرشار از آنتی اکسیدان‌ها، پلی ساکارید‌ها،  کلسیم ، آدنوزین، پروتئین، آلکالوئیدها، پتاسیم، فسفر، استرول‌های گیاهی، بتا گلوکان، تری ترپن‌ها، ویتامین‌های گروه B، ویتامین A، ویتامین C، ویتامین E و ویتامین D است. تاثیر قارچ گانودرما بر دیابت بر مردم شرق آسیا پوشیده نیست و همیشه به صورت دمنوش یا خوراکی مورد استفاده آنها بوده. یکی از دو بیماری که قارچ گانودرما تاثیر معجزه آسایی بر روی آن داشته دیابت است که متاسفانه افراد بسیاری نیز به آن مبتلا هستند. در ویدئو زیر نحوه تاثیرگذاری قارچ گانودرما بر روی دیابت، بررسی دو نوع جنگلی و پرورشی و نحوه مصرف آن را توضیح داده‌ایم.

در ادامه مقاله نیز نتایج آزمایشات انجام شده در زمینه قارچ گانودرما و دیابت را برای شما بیان کردیم. قارچ گانودرما که نام علمی آن Ganoderma Lucidum است جز گونه قارچ های قرمز است و در گروه گیاهان دارویی قرار دارد. این قارچ ارزش درمانی و تغذیه ای بسیار زیادی دارد یکی از کامل‌ترین مواد غذایی در طبیعت است. این قارچ بیش از ۲۰۰۰ سال است که در چین برای مسائل درمانی از آن استفاده می‌شود و چینی‌ها به آن Lingzhi می‌گویند. گانودرما در چین به نمادی از سلامتی و طول عمر تبدیل شده است و به آن اکثیر جوانی نیز می‌گویند.

قهوه گانودرما

برای تهیه قهوه گانودرما ابتدا یک قابلمه با مقدار کافی آب را روی حرارت گاز قرار دهید. سپس به ازای هر نفر از پودر قهوه فوری دکتر بیز به مقدار یک تا دو گرم به آب اضافه کنید و اجازه دهید همراه با آب برای مدت زمان پنج تا ده دقیقه بجوشد و بعد حرارت گاز را کم کنید. این مخلوط آب و گانودرما را برای مدت زمان یک الی سه ساعت روی حرارت قرار دهید و به این نکته توجه کنید که هر قدر برای مدت بیشتری روی حرارت باشد، اثربخشی چای قارچ گانودرما نیز بیشتر خواهد بود. سپس چای قارچ گانودرما را از صافی عبور دهید و در صورت تمایل برای طعم بهتر می‌توانید این چای را به کمک عسل، شیره انگور و یا شیره خرما شیرین کرده و کمی از تلخی طعم گانودرما بکاهید.

در زمان بسیار دور گانودرما در دسترس مردم عادی قرار نداشت و مخصوص پادشاهان بود. اما خوشبختانه امروزه این قارچ سلامتی بخش در اکثر کشورها در دسترس عموم مردم قرار گرفته و بسیاری از مردم از آن برای درمان بیماری های خود از آن استفاده می‌کنند. دیابت[۲] یا بیماری قند (یا Diabetes Mellitus),[ف ۱] به قند خون بالا ی ۹۶ میلی‌گرم در دسی لیتر گفته می‌شود. در این بیماری توانایی تولید هورمون انسولین در بدن از بین می‌رود یا بدن در برابر انسولین مقاوم شده و بنابراین انسولین تولیدی نمی‌تواند عملکرد طبیعی خود را انجام دهد. نقش اصلی انسولین پایین آوردن قند خون توسط سازوکارهای مختلف است.

لیلا بنی نعمتی

من لیلا هستم، خبرنگاری که با نگاهی به آینده، مسائل امروز را تحلیل می‌کنم. در این سایت، با بررسی روندهای اجتماعی و اقتصادی، به دنبال درک بهتر چالش‌ها و فرصت‌های پیش روی جامعه در آینده هستم.