عمومیکسب و کار

چرا باید تلویزیون را آپدیت کنیم؟

سازندگان سیستم عامل‌های تلویزیون گاهی برای سیستم عامل خود آپدیت ارائه می‌دهند و ما باید به نصب این آپدیت‌ها اقدام کنیم. اما دلیل انجام این کار چیست؟ اولین دلیل برای آپدیت تلویزیون رفع باگ‌های سخت افزاری و باگ‌های نرم افزاری احتمالی است. سیستم عامل هر تلویزیون در تعامل با سخت افزار نصب شده روی آن است. این تعامل به صورت ارسال دستورات سخت افزاری از طرف نرم افزار یا سیستم عامل صورت می‌گیرد. از این رو ممکن است باگ‌های دستوری که روی عملکرد تلویزیون تاثیر منفی می‌گذارد، برای آن پیش بیاید. به روزرسانی یا آپدیت تلویزیون باعث رفع این باگ‌ها می‌شود.

آپدیت کردن تلویزیون ضروی است؟ | مرکز خدمات دادگر | چگونه تلویزیون خود را آپدیت کنیم؟

دلیل دوم برای آپدیت تلویزیون پشتیبانی نرم افزار یا سیستم عامل آن از نرم افزارها و اپلیکیشن‌های مختلف است. به عنوان مثال سیستم عامل اندروید در هر آپدیت خود امکانات و قابلیت‌هایی اضافه می‌کند، اپلیکیشن‌های اندرویدی نیز با استفاده از این قابلیت‌ها به ارتقای خود می‌پردازند. حال برای استفاده از این اپلیکیشن‌ها باید ابتدا سیستم عامل خود را به روز کنیم چرا که آپدیت سیستم عامل تلویزیون، پیش شرط استفاده از امکانات و نرم افزارها و اپلیکیشن‌های جدید است. تعمیر تلویزیون در اصفهان توسط گروه ما دارای ضمانت در خدمات و قطعات میباشد

دلیل سوم آپدیت تلویزیون رفع مشکلات نرم افزاری مانند مشکل در اجرای زیرنویس است. احتمالا این اتفاق برای شما هم افتاده که هنگام پخش فیلم با زیرنویس، نوشته‌ها به صورت علائم نشان داده می‌شوند. برای رفع این مشکل باید تلویزیون خود را به روز رسانی کنید. این به روزرسانی علاوه بر رفع این گونه مشکلات امکانات جدیدی نیز، مانند اضافه کردن فونت‌های مختلف برای زیرنویس به تلویزیون شما اضافه می‌کند.

چهارمین دلیل برای آپدیت تلویزیون استفاده از امکانات پخش آن است. هر تلویزیون قادر است فرمت‌های صوتی و تصویری مختلفی را پخش کند. اما این تلویزیون‌ها در طول زمان با آپدیت‌هایی که ارائه می‌دهند تعداد فرمت‌های قابل پخش‌شان را بیشتر و بیشتر می‌کنند. از طرفی با این آپدیت‌ها می‌توان فناوری اچ دی آر HDR را نیز به تلویزیون خود اضافه کرد.

بنابر مواردی که گفته شد آپدیت تلویزیون بسیار مفید است و علاوه بر رفع مشکلات نرم‌افزاری و باگ‌های سخت افزاری، امکانات جدید زیادی در اختیار ما قرار می‌دهد. اما چگونه باید این کار را انجام داد؟ در ادامه توضیح خواهیم داد. آپدیت تلویزیون به دو طریق امکان پذیر است: یکی آپدیت از طریق اینترنت و دیگری آپدیت از طریق یو اس بی USB. در ادامه نحوه هر کدام از این آپدیت‌ها را شرح می‌دهیم.

  1. آپدیت از طریق اینترنت

برای به‌روزرسانی از طریق اینترنت نیاز به یک اتصال اینترنت پایدار دارید. همچنین حجم ترافیک اینترنت باید مقدار بالایی داشته باشد تا در هنگام آپدیت تمام نشود. به عنوان مثال داشتن 1 گیگابایت ترافیک برای هر آپدیت مناسب است. از طرفی باید از ایمن بودن خروجی برقی که تلویزیون به آن متصل است اطمینان حاصل کنید چرا که قطع شدن برق وسط آپدیت تلویزیون منجر به بروز خرابی و مشکلاتی برای آن می‌شود.

پس از انتخاب گزینه آپدیت تلویزیون اقدام به دانلود و نصب آپدیت جدید می‌کند. بعد از آن به طور خودکار خاموش شده و دوباره روشن می‌شود. در این حالت نصب آپدیت به طور کامل انجام شده‌است.

  1. آپدیت از طریق یو اس بی USB

برای آپدیت تلویزیون از طریق یو اس بی USB باید مدل کامل تلویزیون خود را بدانید. نام مدل تلویزیون را از روی جعبه آن می‌توانید پیدا کنید. با جستجوی مدل تلویزیون‌تان در اینترنت یا جستجو در سایت سازنده تلویزیون می‌توانید به آخرین آپدیت‌های نرم افزاری آن دسترسی داشته باشید. پس از اینکه فایل آپدیت را دانلود کردید، باید آن را به یک فلش یو اس بی USB انتقال دهید.

دقت کنید که هیچ فایل یا پوشه اضافی، به جز فایل آپدیت در فلش‌تان نداشته باشید. فلش را به تلویزیون متصل کنید و مراحلی که در بالا ذکر شد را طی کنید. این بار به جای انتخاب آپدیت از طریق اینترنت، گزینه آپدیت از طریق USB را انتخاب کنید.

پس از آن تلویزیون شروع به آپدیت و به روز رسانی می‌کند و بعد از پایان آپدیت به طور خودکار خاموش شده وتلویزیون‌ها مانند موبایل‌های هوشمند و دیگر تجهیزات دنیای تکنولوژی هر روز در حال پیشرفت و ارتقا بوده و هرچند وقت یکبار می‌شنویم که تلویزیونی با تکنولوژی تصویری و امکانات هوشمند جدید روانه بازار شده است.

شاید هریک از ما دوست داشته باشیم از این امکانات و تکنولوژی‌های جدیدی که بر روی دستگاه‌ها استفاده می‌شود و دائم نیز در حال تغییر است، بهره ببریم اما این امکان وجود ندارد که دائم تلویزیونمان را عوض کنیم. البته کارخانه‌ها برای برخی مشکلاتی که ممکن است امکانات دستگاه را محدود کند، به روز‌رسانی‌هایی ارائه می‌دهند که معمولا برخی تغییرات مثبت را برای دستگاه‌ها دارد.

امروز در این راهنما به موضوع به روز رسانی تلویزیون و تمام نکات مربوط به آن می‌پردازیم و سعی کردیم به بیشتر سوالاتی که معمولا مشتریان در مورد آپدیت تلویزیون مطرح می‌کنند، پاسخ دهیم.

دلیل به روز رسانی تلویزیون‌ها چیست؟

سیستم عامل تلویزیون‌ها از هر نوعی که باشد ممکن است دچار مشکلات و باگ‌های نرم‌افزاری شده و نیاز به نسخه جدید و بهینه شده‌ی سیستم عامل داشته باشد زیرا خطاها و اختلالات نرم‌افزاری علاوه بر اخلال در عملکرد تلویزیون، می‌تواند موجب بروز ایراد در قطعات سخت‌افزاری آن شود؛ به همین دلیل است که کارخانه‌ی تولید محصول، ورژن جدید نرم‌افزاری برای آپدیت را ارائه می‌دهند. برای مثال در برخی تلویزیون‌ها و یا حتی سینماهای خانگی مشکلات نمایش زیرنویس با به‌روز رسانی تلویزیون رفع شده است.

در برخی موارد نیز امکان پخش فرمت‌های تصویری و صوتی جدیدی که تا قبل از به روز رسانی بر روی تلویزیون مقدور نبود، به دستگاه اضافه شد. ممکن است امکان استفاده از اپلیکیشن‌ها و برنامه‌های جدید نیاز به به‌روز رسانی تلویزیون داشته باشد و همچنین امکانات جدیدتری را به دستگاه اضافه کند. معمولا با آپدیت و استفاده از نسخه‌ی جدید، منوی دستگاه نیز تا حدی بهبود پیدا کرده و تغییر می‌یابد. در ادامه نحوه بروزرسانی تلویزیون را به طور کامل خواهیم گفت.

روش آپدیت تلویزیون جی پلاس

آموزش بروزرسانی تلویزیون

به روز رسانی تلویزیون از دو روش امکان‌پذیر است، اما به این معنی نیست که هر دو روش مجاز بوده و می‌توان از آن استفاده کرد. آپدیت تلویزیون از سوی مشتری به روش آنلاین و به صورت اینترنتی مجاز بوده و مورد تایید است، زیرا نسخه نرم‌افزاری ارائه شده از طرف کارخانه ارسال شده و از نظر فنی بدون نقص و استاندارد است.

به روزرسانی‌هایی که از طریق دانلود فایل آپدیت تلویزیون انجام می‌شود، در بیشتر موارد احتمال دارد که به دستگاه صدمات جدی وارد کند؛ در ادامه بیشتر در این مورد توضیح خواهیم داد.

به روز رسانی آنلاین تلویزیون

روش استاندارد برای آپدیت تلویزیون، به روز رسانی آنلاین و استفاده از آخرین ورژن آپدیت تلویزیون از طریق دانلود اینترنتی فایل آن در منوی تلویزیون است. در بعضی از تلویزیون‌ها گزینه‌ای وجود دارد که در صورت انتخاب آن هر زمان به روز رسانی جدید ارائه شود، دستگاه پیغام می‌دهد تا از آن باخبر شوید و در صورت تمایل به‌روز رسانی تلویزیون را انجام دهید.

اتصال تلویزیون‌ webos ال جی به اینترنت

اگر اطلاعی از ارائه آخرین ورژن نرم‌افزاری تلویزیون ندارید و خودتان می‌خواهید آن را چک کنید، با توجه به مارک و مدل دستگاه می‌بایست وارد منوی آن شوید و اگر به روز رسانی جدیدی وجود دارد، آن را دانلود و نصب نمایید. در مرحله‌ی اول لازم است تلویزیون به اینترنت متصل شود.

برای اتصال اینترنت کافی است وارد منوی شبکه در دستگاه تلویزیون شوید و از طریق اتصال WiFi، وصل شدن به اینترنت را انجام دهید. اگر اتصال از روش انتخاب نام مودم و وارد کردن پسوورد انجام نشد، به روش دستی نیز امکان‌پذیر است و می‌توانید نام مودم را به صورت دستی وارد کنید و اتصال را انجام دهید.

روش هات اسپات کردن و رفع مشکلات هات اسپات موبایل

پس از این مرحله وارد منوی مربوط شوید. معمولا گزینه‌ی به روز رسانی با همین نام در منوی پشتیبانی، سیستم یا عمومی در دستگاه‌های متفاوت قرار دارد. در برخی مدل‌ها نیز این بخش «به‌روز رسانی نسخه نرم‌افزار» نام دارد.

ممکن است ابتدا گزینه‌ی «بررسی برای به‌روز رسانی» را مشاهده کنید. با انتخاب بررسی برای به‌روز رسانی دستگاه جستجو می‌کند و آخرین ورژن را به شما نمایش می‌دهد. اگر آخرین ورژن بر روی دستگاه شما نصب باشد نیز پیغام می‌دهد که نسخه جدیدی موجود نیست.

به روز رسانی تلویزیون از طریق USB

آپدیت آفلاین تلویزیون روشی است که برای استفاده از سوی مشتری نبوده و فقط تکنسین‌های تعمیرات تلویزیون می‌توانند این روش را انجام دهند. اگر شما بخواهید از این روش تلویزیون را آپدیت کنید، ممکن است نسخه‌ای که از طریق جستجو در اینترنت و … تهیه می‌کنید، دچار مشکلات متعدد و باگ‌های زیادی باشد و به دستگاه شما آسیب می‌زند؛ با توجه به اینکه این روش از طرف خدمات پس از فروش نیز غیرمجاز محسوب می‌شود، در صورت خرابی دستگاه نیز با شرایط گارانتی به آن رسیدگی نمی‌شود. بنابراین دقت داشته باشید که از روش مجاز تلویزیون را آپدیت کنید.