عمومیکسب و کار

از چه ریسه ای برای نورپردازی ساختمان استفاده می شود ؟

وقتی خورشید بر فراز شهرهای بزرگ غروب می کند، خط افق به رنگی پویا تبدیل می شود در واقع، وقتی خورشید در آسمان نیست، نور ساختمان ها می تواند قدرت خود را نشان دهد. بنابراین ساختمان تا حد زیادی به یک شیء هنری تبدیل می شود، زیرا با استفاده از وسایل سبک به خصوص در نمای ساختمان همه چیز تغییر می کند و رنگ جدیدی به خود می گیرد. آیا اطلاعاتی در مورد وال گرازین دارید؟ با ما همراه باشید تا اطلاعات جامعی به دست آورید. آنچه در این مقاله می خوانید

انواع لامپ نورپردازی نمای ساختمان, بهترین ریسه برای نما, ریسه شلنگی ضد آب

اهمیت تجهیزات نور پردازی در ساختمان ها

به طور کلی، تجهیزات نورپردازی ساختمان چه فضاهای داخلی مانند و و چه نورپردازی خارجی به سیستم ها اجازه می دهد تا در هر شرایط آب و هوایی با میزان روشنایی مطلوب تنظیم شوند و اثری پایدار ایجاد کنند، در حالی که برخی از نورپردازی ها کاملاً کاربردی هستند و بیشتر آنها به طور ویژه در نمای بیرونی گنجانده شده اند. برای برجسته کردن ویژگی‌های معماری تاثیرات زیادی دارند. در این مقاله قصد داریم شما را با ابزار و وسایل پرکاربرد در ساخت مانند و نما و که بسیار مهم هستند، آشنا کنیم.

نورپردازی نمای بیرونی ساختمان

نور بیرون ساختمان هم روشن تر است و هم اثری هنری برای تزئین فضا دارد. نورپردازی نما را می توان با توجه به نمای خیابان، کوچه و باغ تقسیم و طراحی کرد. چراغ‌ها و نه تنها انعطاف‌پذیری معماری را افزایش می‌دهند، بلکه نحوه دید و استفاده ما از عملکرد ساختمان‌ها را نیز تغییر می‌دهند.

نور پردازی نمای ساختمان ظاهری استوار و مستحکم است که می توان از آن برای انتقال پیام، ارتباط و ایجاد احساسات و جلب توجه استفاده کرد. راه حل های نورپردازی برای نمای ساختمان در حال حاضر به عنوان یک دارایی تجاری شناخته شده است که امکان ارائه بهترین ویژگی های بالقوه محصول را فراهم می کند و به ارتقای تجارت کمک می کند.

استفاده از وسایل روشنایی در نمای ساختمان، سطح روشنایی ساختمان را از نور محیط بالا می برد. نورپردازی ظاهر ساختمان را مشخص می کند و بر معماری ساختمان تاکید می کند. تاثیر نور تنها در مورد شدت منبع نور نیست، بلکه در مورد رنگ و جزئیات نیز است. نورپردازی نما برای چشم افراد بسیار جذاب است، آنها به دنبال سرگرمی و اطلاعات هستند و از چنین شگفتی هایی استقبال می کنند. با این حال، هدف و جهت طراحی نور باید با وجود تاریکی در شب ارائه شود.

علاوه بر نمای ساختمان، از تجهیزات نورپردازی و انعکاس آن تا تحت تاثیر قرار دادن عابران، نورپردازی نما راهی برای تزئین ظاهر ساختمان است. ساختمان ها برای نورپردازی نما باید دارای 4 شرط باشند:

  1. استفاده از ساختمان مهم است. در ساختمان های کوچک مسکونی یا بیمارستان ها، نورپردازی نما معنا ندارد.
  2. نمای بیرونی ساختمان باید برای نور پراکنده مناسب باشد. هم می تواند در دکوراسیون ساختمان نقش داشته باشد.
  3. نورپردازی نمای ساختمان برای ساختمان های تجاری استفاده می شود. مراکز تفریحی ساختمان های مسکونی، رستوران ها و هتل ها.
  4. دیوار ساختمان باید از نظر طراحی و زیبایی مورد توجه ویژه قرار گیرد.

نورپردازی نمای ساختمان با وال واشر، وال گرازین

این اصطلاح به قسمتی اطلاق می شود که از چند لامپ به صورت نوار باریک تشکیل شده است. بسته به نوع پروژه و ساخت، تعداد و توان چراغ ها مشخص می شود. علاوه بر این، نورپردازی نمای ساختمان با ، وال گرازین می توان زاویه و شدت تابش را در حلقه دیوار تنظیم کرد. این قطعات علاوه بر رنگ های معمولی مهتابی و زرد، در رنگ های آبی، قرمز و سبز نیز موجود هستند. نصب آسان، مقاومت در برابر شرایط آب و هوایی مختلف، تنظیمات شدت نور و تشعشع و صرفه جویی در هزینه برق تنها تعدادی از مزایای پانل های دیواری نمای ساختمان با وال واشر است که برای کنترل شدت نور می توان از نیز استفاده کرد .البته باید گفت از این وال واشر ها در ایجاد نیز می توان استفاده کرد

پرژوکتر های lighting LED

LED به منبع نور اشاره دارد و یک نسخه کوچکتر از لامپ های معمولی است که از دیودهای ساطع کننده نور استفاده می کنند. در یک پروژکتور LED، این پروژکتورها به جای استفاده از لامپ، رنگ های سبز، قرمز، سفید و آبی را ساطع می کنند. مزیت اصلی این پروژکتورها عمر طولانی لامپ های آنهاست که حداقل 10 برابر بیشتر از لامپ های پروژکتور معمولی عمر می کنند. اکثر پروژکتورهای LED می توانند تا 10000 ساعت یا بیشتر کار کنند.

استفاده از چراغ دفنی در نورپردازی نمای بیرونی ساختمان

این نور در ضلع افقی نما قرار می گیرد تا شکوه و عظمت عناصر معماری را به نمایش بگذارد و منظره ای باشکوه ایجاد کند. چراغ های دفنی اغلب در کنار پیاده روهای پارک ها و خیابان ها یافت می شوند، اما از جمله پرکاربردترین نورپردازی ها در نمای ساختمان ها هستند. با توجه به قدرت، و رنگ نور می توانید چراغ های مدل دفنی مورد نظر خود را خریداری کنید. ناگفته نماند که این لامپ را می توان به صورت مورب یا عمودی استفاده کرد.

نورپردازی نمای بیرونی ساختمان با ریسه نواری یا شلنگی

یکی از رایج ترین و پرکاربردترین منابع نور، منبع نور توزیع خطی است و دستگاه های مختلفی با توجه به این نوع نور طراحی و ساخته می شوند. مهم ترین آنها در این زمینه و پرکاربردترین آنها نورپردازی با استفاده از نوار ریسه ای یا شلنگی است. این نوع تجهیزات هم در فضاهای داخلی مانند سقف های کاذب همچون و هم در فضاهای بیرونی مانند نورپردازی محوطه و به ویژه نورپردازی نمای ساختمان کاربرد فراوانی دارد. ریسه ها معمولاً دو نوع هستند: نواری و شلنگی.

چراغ دکوراتیو در نمای ساختمان

نورپردازی دکوراتیو اشکال مختلفی دارد و امروزه به عنوان یکی از پرکاربردترین وسایل در نورپردازی نمای بیرونی ساختمان به شمار می رود. بدنه این لامپ ها نیز دیده می شود. این لامپ می تواند از جهات مختلف و با قدرت پرتاب مناسب نور ساطع کند. از چنین نورهایی برای روشنایی نمای رومی بسیاری از ساختمان ها استفاده می شود.

این نورها می توانند نور را در یک جهت، دو جهت یا چهار جهت منعکس کنند. این محصولات در رنگ های مختلف به فروش می رسند و اکثر آنها با تکنولوژی LED ساخته شده اند. گاهی برخی موارد مانند هم می تواند در زیبایی بیشتر موثر باشد.

محل قرار گرفتن چراغ روشنایی نمای ساختمان

بیشتر نورپردازی در نمای ساختمان و به صورت نور مخفی است. این دستگاه در مکان هایی مانند اتصالات دیوار، کنار ستون ها، شکاف بین پنجره ها و … نصب می شود. تجهیزات روشنایی باید به راحتی نصب شوند تا در صورت بروز عیب به راحتی قابل تعویض باشند.

رنگ نور استفاده شده در نمای ساختمان

یکی از عوامل مهم در نورپردازی جلو ساختمان، انتخاب رنگ چراغ است. این چراغ ها باید با نما و طراحی سازگار باشند. همچنین از لامپ هایی با رنگ های مختلف در مناطق مختلف استفاده می ‌شود ، لامپ های ال ای دی و همچنین این امکان را فراهم کرده اند. در مناطق گرمسیری، اغلب از نورهای سرد مانند یخ یا مهتاب استفاده می شود. در مناطق خنک تر از نور زرد گرم، آفتابی و انبه ای استفاده می شود. تمامی محصولات ارائه شده در مگا لایت لد از منابع معتبر و با اصالت تضمین شده به شما عرضه می‌شوند.

برخی از سوالات متداول

نورپردازی نما چگونه افزایش پیدا می کند؟

نور بیرون ساختمان هم روشن تر است و هم اثری هنری برای تزئین فضا دارد. نورپردازی نما را می توان با توجه به نمای خیابان، کوچه و باغ تقسیم و طراحی کرد. چراغ‌ها و لامپ‌های ال‌ای‌دی نه تنها انعطاف‌پذیری معماری را افزایش می‌دهند، بلکه نحوه دید و استفاده ما از عملکرد ساختمان‌ها را نیز تغییر می‌دهند.

نورپردازی نمای ساختمان با وال واشر، وال گرازین چگونه انجام می شود؟

این اصطلاح به قسمتی اطلاق می شود که از چند لامپ به صورت نوار باریک تشکیل شده است. بسته به نوع پروژه و ساخت، تعداد و توان چراغ ها مشخص می شود. علاوه بر این، نورپردازی نمای ساختمان با وال واشر، وال گرازین می توان زاویه و شدت تابش را در حلقه دیوار تنظیم کرد. این قطعات علاوه بر رنگ های معمولی مهتابی و زرد، در رنگ های آبی، قرمز و سبز نیز موجود هستند.

برای روشنایی نمای بیرونی ساختمان و مخصوصا نور مخفی نمای ساختمان از چه تجهیزات نورپردازی نمای ساختمان باید استفاده کنم تا نور مخفی نما شبیه چراغ نمایاز چه ریسه ای برای نورپردازی ساختمان استفاده می شود ؟

امروزه ریسه های ال ای دی در انواع و مدل های مختلفی به دست مشتریان می رسند. ریسه های ال ای دی در انواع ساختمانی و تزئینی تقسیم بندی شده و در نقاط مختلف مورد استفاده قرار می گیرند. ریسه های ساختمانی انواعی از ریسه های محبوب به شمار می روند که در حال حاضر برای نورپردازی نمای ساختمان ها به کار گرفته می شوند. ما در این مقاله به مناسب برای نورپردازی ساختمان می پردازیم و مطالب مفیدی را حول این موضوع همچون هدف از نورپردازی ساختمان، کاربرد ریسه های ساختمانی و نکات مهم برای نصب ریسه آنها بیان می کنیم.

چرا به نورپردازی ساختمان می پردازیم؟

در ابتدا پیش از اینکه به موضوع اصلی این مقاله بپردازیم، می بایست هدف از را درک کنیم. در ابتدا افرادی که به نورپردازی نمای ساختمان ها می پرداختند، تنها قصد زیباسازی نمای ساختمان و چشم نواز تر شدن آن را داشتند. این ساختمان ها در شب قابل مشاهده بودند و به نوعی مدرن به حساب می آمدند. ولی با گذشت زمان و به روی کار آمدن تجهیزات روشنایی به روز فراوان همچون ریسه های ال ای دی، پرژکتور ها، وال واشر های ال ای دی و… این صنعت تحول عظیمی یافت. با این اوصاف، امروزه نورپردازی ساختمان امری مهم نزد معماران تلقی می شود و مزایایی مانند ایجاد جذابیت، کاهش هزینه ها و انرژی، تحولات بصری را در پی دارد.

ریسه های ساختمانی به چه نوع ریسه هایی گفته می شود؟

به طور کلی ریسه های ساختمانی به ریسه های گفته می شود که در نما و نقاط مختلف ساختمان کاربرد دارند. وظیفه اصلی ریسه های ساختمانی، تزئین فضا است و همانطور که پیشتر ذکر شد، این ریسه ها نقش مهمی در زیباسازی ساختمان ایفا می کنند. از درجه حفاظت بالایی برخوردار بوده و در برابر شرایط آب و هوایی سخت مقاومت خوبی از خود نشان می دهند.

از این رو می توان از ریسه های ساختمان در مناطق شمالی و جنوبی کشور که شرایط آب و هوایی خاصی دارند استفاده کرد. علاوه بر مقاومت بالا، ریسه های ساختمانی بازدهی مطلوب و مصرف انرژی بسیار کمی دارند و کاملا به صرفه هستند. امکان تولید در طول های مختلف، قیمت اقتصادی، رنگبندی های متنوع و کیفیت بالا از دیگر مزایا و ویژگی های ریسه های ساختمانی به حساب می آیند.