اباتمنت یک پیچ است که در جراحی ایمپلنت دندان مورد استفاده قرار می گیرد و باعث می شود تا ایمپلنت به شکلی محکم به فک شما متصل شود. در این روش از سرجیکال گاید استفاده میشود که باعث میشود ایمپلنت دندان در بهترین ناحیه از استخوان قرار بگیرد و سرجیکال گاید از برش لثه جلوگیری کرده و ایمپلنت داخل فک پانچ میشود. متخصص ایمپلنت کسی است که با داشتن تخصص و تجربه لازم و کافی همه بیماری های مربوط به حوزه کاری خود را به درستی تشخیص داده و به راحتی از پس آنها بر میاد و دچار سر در گمی نمیشود.
به زبان ساده تر کسی که تخصص ایمپلنت دارد و در حقیقت متخصص ایمپلنت حرفه ای است حدود ۴ سال بیشتر از یک دندانپزشک عمومی درباره ایمپلنت و جراحیهای دهان و دندان تحصیل کرده است. این ابزار یک آینه کوچک دایره ای نصب شده بر روی یک میله فلزی است که چند اینچ طول دارد. این برش ها برای قرار دادن بست فلزی یا مینی اسکرو در دهان می باشند. همه پروب ها میله فلزی نازک هستند که انتهای آنها با اشکال مختلف و یا زاویه دار می باشد. اغلب از پروب های داس شکل یا زاویه دار استفاده می شود.
برای کاشت موفقیت آمیز یک ایمپلنت توسط متخصص جراح ایمپلنت باید اقدامات مهم و ضروری از قبیل ارزیابی صحیح تراکم و سلامت استخوان فک انجام شود تا از قدرت آن برای نگه داشتن ایمپلنت و وارد کردن صحیح پستهای ایمپلنت درون استخوان و در محل دقیق اطمینان حاصل شود. توصیه میشو.د اگر میخواهید با استفاده از خدمات بیمه ای مراجعه نمایید با روابط عمومی ها در مناطق مختلف تماس بگیرید تا از پوشش و داشتن قرارداد با بیمه نامه خود مطمئن شوید .
در صورت داشتن انتقاد و یا پیشنهاد درباره دکتر متخصص جراحی ایمپلنت می توانید از طریق سایت با ما در میان بگذارید. تجهیزات مورد استفاده در کلینیک از ماشین آلات گران قیمت تا ابزار کوچک تمیز کردن دندان، متفاوت است. همه چیز درباره ایمپلنت دندان یا کاشت دندان از دست دادن دندان، موضوع جالبی در زندگی مردم نیست و تاسف و ناراحتی افراد را به دنبال دارد. شاید شما وسوسه شوید برای کاهش هزینه های ایمپلنت کامل دندان به تیم متخصص، پیشنهاد استفاده از مواد و متریالهای ارزانتر جهت کم کردن قیمت ایمپلنت کامل دندان را ارائه کنید، به علت حساسیت بالای فرایند ایمپلنت دندانها این کار اصلا ایده خوبی نیست و به هیچ وجه پیشنهاد داده نمیشود.
ایمپلنت دندان برای چه افرادی مناسب نیست؟ حتی اگر هم بشونند، اعتماد به نفس و شادی شما بسیار بیش از آن چه که بریسها از ظاهر شما کم میکنند، به چشم خواهند آمد. ونیرهای پرسلن روکشهای نازکی هستند که برای پوشاندن دندانهای فعلی شما بکار می روند. ونیر پرسلن ونیرهای پرسلن چیست؟ فیلینگ دندان یا ترمیم دندان چیست؟ و یا اگر پرکردگی یا روکش دندان شما دچار اشکال شده باشد، برای مدت طولانی شکسته و نشتی بدهد یا اینکه دندانتان از محل دیگری دچار پوسیدگی شده باشد باز هم ممکن است درمان مجدد ریشه برای دندان شما مورد تجویز داشته باشد.
پس از قراردهی ایمپلنت مدتی بعد حدود 6 هفته، متخصص پروتزهای دندانی و ایمپلنت و یا متخصص ایمپلنت ها شما می تواند نسبت به قراردهی روکش بر روی ایمپلنت اقدام کند. ایمپلنتی که ما به شما معرفی میکنیم در 85 کشور دنیا دارای خدمات است و از طرف شرکت سازنده گارانتی مادام العمر می شود. درمان ایمپلنت دندان ممکن است واجد شرایط پوشش برخی از بیمه ها باشد ، اما شرایط متفاوت است.
یک کلینیک دندانپزشکی جایی است که بیماران در آنجا دندان های خود را درمان می کنند. امکان نیاز به چند جراحی: برای انجام کاشت و ایمپلنت دندان ها نیاز است تراکم های استخوان کافی باشد که اگر فک مراجعه کنندگان این استحکام را نداشته باشد، جراح و متخصص ایمپلنت توصیه می کند که جراحی لیفت سینوس انجام دهند یا پیوند استخوان انجام شود تا این کمبودها جبران شود.
برای کاشت ایمپلنت دندانی به چند جلسه درمانی نیاز است؟ ایمپلنت های دندانی چقدر باقی می مانند و طول عمر آنها در دهان چقدر است؟ در ادامه این مقاله، به طول عمر ایمپلنت های دندانی، دلایل موفق نبودن آن ها و نحوه برطرف کردن مشکلات ایمپلنت ها می پردازیم. فیلم رادیوگرافی چیزی است که تصویر اشعه X در آن ثبت شده است. فیلم رادیوگرافی بسته به اینکه از چه قسمت دهان شما عکس گرفته می شود، اشکال و سایزهای متفاوتی دارد. آنها بر روی فرش قرمز لبخند پهن و بزرگی بر لب دارند، پس شما هم بایستی داشته باشید.
تابش می تواند مضر باشد، به طوری که در هنگام گرفتن عکس ممکن است مجبور باشید از یک پتوی محافظ استفاده کنید. همین قد در جریان باشید که هزینه متوسط ایمپلنت یک دندان از 7 میلیون تومان شروع میشود. در کلینیک دندانپزشکی دکتر علی سجودی که بهترین متخصص ایمپلنت در تهران میباشد خدمات تخصصی ایمپلنت دندان با قیمت ها و تعرفه های مناسب به متقاضیان ارائه میشود . در مرحله بعد یک عکس تکمیلی برای چک کردن طول، عرض و ارتفاع استخوان گرفته میشود که به آن CBCT ( اسکن سه بعدی ) می گویند.