نماد سایت مجله سلامتی ایران

بهترین گیربکس خورشیدی کدام است؟

در ادامه بررسی بهترین گیربکس صنعتی، به یکی از انواع کاربردی آن یعنی گیربکس خورشیدی میرسیم.

 

به بیان علمی می توان گیربکس صنعتی را اینگونه تعریف کرد: مجموعه یا سیستمی که نقش واسطه میان منبع محرک و دستگاه مصرف کننده را داشته و متشکل از چرخ دنده ها، محور (شافت)، بدنه یا پوسته است که با دریافت انرژی مکانیکی از منبع، توانایی انتقال آن انرژی را به دستگاه مصرف کننده دارد. گیربکس صنعتی با قابلیت کاهش سرعت و دور و افزایش گشتاور استفاده گسترده ای در امور صنعتی مختلف دارد. لازم به ذکر است دسته ای دیگر از گیربکس های صنعتی نیز وجود دارد که وظیفه آن ها افزایش دور و کاهش گشتاور است.

انتخاب بهترین گیربکس خورشیدی مستلزم در نظر گرفتن شرایط و مشخصات مختلف است تا مطمئن شویم که نیازها و شرایطی که در نظر گرفته شده است، برآورده می شود.

مهمترین ویژگی گیربکس های خورشیدی تولید گشتاور بسیار بالا است اما ویژگی های دیگری هم وجود دارد که باید به آن ها توجه کرد.

در ادامه مقاله، ویژگی های مهم و تاثیر گذار بر انتخاب گیربکس خورشیدی بررسی می شود. تا بتوان بهترین و مناسب ترین آن را انتخاب کرد.

گشتاور

گشتاور گیربکس باید مطابق با گشتاور مورد نیاز دستگاه مورد نظر و حتی کمی از آن بیشتر باشد.

بررسی حداکثر گشتاور تضمین می کند که گیربکس می تواند بار وارد شده بر دستگاه را بدون به خطر افتادن عملکرد، تحمل کند و انتقال دهد.

اگر میزان گشتاور گیربکس کمتر از حد مورد نظر باشد، عملکرد دستگاه دچار مشکل می شود و ممکن است گیربکس سریعا خراب شود.

از طرف دیگر اگر بخواهیم گیربکسی تهیه کنیم که میزان گشتاور بسیار بالاتری داشته باشد، باید گیربکس های با هزینه بیشتر و اندازه بزرگتر تهیه کنیم که این کار هم درست نیست.

محدوده نسبت تبدیل

گیربکس باید بتواند محدوده ای از نسبت های تبدیل را برای تطبیق با سرعت و گشتاور مورد نیاز ارائه دهد.

داشتن بازه ای از نسبت تبدیل، این امکان را می دهد که در شرایط های مختلف، گیربکس و دستگاه مورد نظر، هماهنگی لازم را به دست بیاورند.

دوام و قابلیت اطمینان

کارهای صنعتی سنگین، نیازمند گیربکس هایی هستند که به راحتی خراب نشوند و قابل اعتماد باشند چون از لحاظ هزینه و قیمت نمی توان به صورت مکرر گیربکس را عوض کرد.

همچنین چون برخی گیربکس های خورشیدی دارای وزن و اندازه بزرگی هستند، نمی توان آن ها را به راحتی جابجا کرد.

به همین دلیل گیربکس های خورشیدی را به گونه طراحی و تولید می کنند که بسیار با دوام و مطمئن باشند.

راندمان بالا

یکی دیگر از ویژگی های مهم گیربکس های خورشیدی، راندمان بالای آن ها است.

گیربکس خورشیدی راندمان بالای 95 درصد دارد که عاملی بسیار مهم در انتخاب آن ها است.

طراحی های متنوع

گیربکس های خورشیدی دارای تنوع بسیار بالایی در ورودی و خروجی هستند که متناسب برای هر دستگاه و با هر شرایطی باشند.

انواع ورودی گیربکس خورشیدی:

انواع خروجی گیربکس خورشیدی:

استیج یا طبقاتی بودن گیربکس

یکی از مزایای گیربکس های خورشیدی، امکان طبقاتی بودن ان ها است. این ویژگی مقدار نسبت تبدیل و در نتیجه گشتاور را تا میزان بسیارخوبی افزایش می دهد. هنگام خرید گیربکس خورشیدی توجه به این فاکتورها بسیار مهم است.

برندهای مختلف تولید کننده

به دلیل ویژگی هایی که گیربکس های خورشیدی دارند و بسیار پر استفاده هستند، شرکت های مختلفی در داخل و خارج این مدل گیربکس را تولید می کنند.

با توجه به بازار و کیفیت های موجود، بهترین گیربکس ایرانی خورشیدی، در حال حاضر شهباز گیربکس است. این برند با داشتن سال ها سابقه حرفه ای در زمنیه تولید انواع گیربکس خورشیدی توانسته در صادرات این محصول نیز خوش بدرخشد.

از جمله شرکت های خارجی که گیربکس خورشیدی تولید می کنند می توان به برندهای ترکیه ای PGR و ایلماز، برندهای ایتالیایی بونفیلیولی، سیتی، رجیانا و بروینی و در نهایت فلندر آلمان اشاره کرد.

در بین این برندها، گیربکس های خورشیدی بروینی و فلندر دارای بیشترین میزان گشتاور در بین تمامی انواع گیربکس های خورشیدی هستند.

 

در نهایت کدام گیربکس خورشیدی بهتر است؟

همانطور که تا الان مطالعه کردید، گیربکس های خورشیدی توسط شرکت های زیادی در مدل های مختلف با ویژگی های متنوعی طراحی می شود.

با توجه به این شرایط نمی توان گفت که کدام گیربکس خورشیدی بهتر است، صرفا می توان فاکتورهای مورد نیاز را بررسی کرد تا گیربکسی که برای شرایط ما مناسب است را انتخاب کنیم. همچنین عموما در این شرایط کارشناسان هر مجموعه می توانند با بررسی اختصاصی نیاز شما، مناسب ترین گیربکس را پیشنهاد دهند.

خروج از نسخه موبایل