نماد سایت مجله سلامتی ایران

درمان اختلال یادگیری در اراک

اختلال یادگیری چیست؟

اختلالات یادگیری یک اصطلاح عمومی برای طیف گسترده ای از مشکلات یادگیری است. کودکان دارای ناتوانی در یادگیری تنبل و کم هوش نیستند. و اکثر آنها به همانند دیگر کودکان باهوش هستند.اختلال یادگیری یا اصطلاح انگلیسی آن Learning Disability به عدم پیشرفت تحصیلی کودک در مقایسه با توانایی هوشی کودک در زمینه خواندن، نوشتن، دیکته و یا انجام محاسبات ریاضی، اختلال یادگیری نامیده می شود، یعنی کودک علیرغم اینکه از لحاظ هوشی مشکلی ندارد اما در یکی یا همه زمینه های یاد شده دچار مشکل در یادگیری می باشد.

انواع اختلالات یادگیری در کودکان

اختلال یادگیری اغلب سبب می شود موفقیت در تحصیل برای کودک عذاب آور شود و ممکن است موجب دلسردی، عزت نفس پایین، سرخوردگی و روابط ضعیف با همسالان شود. برخی انواع اختلال یادگیری شامل دسته بندی های زیر می باشد :

بهترین مشاور و روانشناس درمان اختلال یادگیری در اراک

بدلیل تخصصی بودن کار،  مشاور و روانشناس اختلال یادگیری در اراک و روانشناس اراک بسیار محدود می باشد. ما در ادامه لیستی از بهترتین روانشناسان در این زمینه را در  اراک را معرفی میکنیم شما می توانید به اطللاعات تماس انها دسترسی پیدا کنید.

نام مرکز مشاوره تلفن تماس آدرس
مرکز مشاوره و روانشناسی شاداب نو 32238010

32213939

اراک، خیابان امام خمینی، نرسیده به چهار راه دکتر حسابی، ساختمان پزشکان مهر
دکتر فاطمه سلیمی 09364245996

08633848

اراک، خیابان امام خمینی، نرسیده به چهار راه دکتر حسابی، ساختمان پزشکان مهر
مرکز استثنایی  بیژنی 32231559 اراک، خیابان قایم مقام خیابان مولوی سه راه ابوذر

تشخیص اختلالات یادگیری

تشخیص ناتوانی یادگیری کار ساده ای نیست حتی اگر علائم به صورت مشخص و بارز در کودک شما تشخیص داده شود با این حال نمی توانیم صراحتاً تشخیص اختلال یادگیری را بر کودک خود بگذاریم بسیاری از متخصصان و پزشکان و روانپزشکان هم گاهی اوقات نمی تواند تشخیص افتراقی بین ناتوانایی های یادگیری و بیش فعالی و مشکلات رفتاری داشته باشند .در برخی مواقع باید از چندین متخصص در این زمینه کمک خواست تا بتوانیم به جواب واضحی برسیم ، توصیه ما این است که به جای اینکه به روند تشخیص وقت زیادی را اختصاص دهید برای درمان عملی مشکلات کودکان به صورت عملی گام بردارید.

فرایند تشخیص و اختلالات یادگیری به صورت مشاهده رفتار یک کودک و گرفتن تاریخچه و همچنین گرفتن اطلاعات از معلمین کودک و والدین میباشد ، متخصصانی که در زمینه تشخیص اختلال می توانند به شما کمک کنند شامل:
کاردرمانگران ذهنی
روانشناسان بالینی
معلمین
متخصصین مغز و اعصاب
گفتار درمانگران

در بسیاری از مواقع برای تشخیص قطعی نیاز به یک کار تیمی و بررسی گروهی است که توسط متخصصین ذکر شده ، این کار باید به صورت دقیق صورت بگیرد

بعد از چند جلسه، مشاوره میتواند مسائل را حل کند؟

با توجه به نوع مشکل مورد مشاوره مدت زمان جلسات مشاوره متفاوت است. عواملی دیگری از جمله  همکاری کودک و والدین با مشاور و مهارت مشاور نیز در تعداد جلسات تاثیر گذار است. با این حال متوسط مدت زمان جلسات معمولا، مابین 45 تا 60 دقیقه است. لازم است برای دستیابی به نتیجه مطلوب به صورت مرتب در جلسات شرکت کرده و نهایت همکاری را با مشاور داشت

چه افرادی دچار اختلال یادگیری می شوند؟

انواع اختلالات یادگیری ممکن است در هر کودکی رخ دهد. این اختلالات اغلب در کلاس سوم یا بیشتر تشخیص داده می شوند، اما برای برخی از کودکان ممکن است خیلی زود، قبل از مدرسه رفتن به صورت رسمی آشکار شود، در حالی که برای برخی دیگر ممکن است تا دوران راهنمایی آشکار نشوند. کودکانی که سابقه خانوادگی مشکلات یادگیری دارند، بیشتر در معرض انواع اختلالات یادگیری هستند. برخی از افراد فکر می کنند پسران بیشتر در معرض مشکلات یادگیری هستند. کودکان مبتلا به سایر بیماری های عصبی، مانند صرع، بیشتر در معرض مشکلات یادگیری هستند و کودکان با شرایط پزشکی جدی ممکن است در نتیجه بیماری خاص خود یا درمان آن دچار مشکلات یادگیری شوند.

خروج از نسخه موبایل