نماد سایت مجله سلامتی ایران

نمونه سوالات عمومی آزمون های جهاد دانشگاهی

برگزاری آزمون های استخدامی توسط جهاد دانشگاهی یک فرصت است

متولی برگزاری آزمون های کشوری سازمان سنجش است مسلما برگزاری این حجم آزمون از آزمون سراسری تا آزمون های مقاطع کاردانی تا دکتری و آزمون های زبان و… که شاید سالی ده ها آزمون برگزار می شود حجم بسیار زیادی از وقت و زمان این سازمان رو می گیرد.

جهاد دانشگاهی, دانشگاه, دانشگاهی

از چندین سال گذشته به این حجم بزرگ کاری آزمون های استخدامی هم اضافه شده است لازم است به به این موضوع توجه شود که ممکن است سازمانی با مشکل مواجه شود پس همیشه عقل و منطق می گوید باید جایگزینی برای این موضوع وجود داشته باشد حال که سازمان امور اداری و استخدامی پس از سال های برگزاری یک آزمون را به جهاد دانشگاهی سپرد و ششمین امتحان مشترک فراگیر دستگاه‌های اجرایی کشور توسط جهاد دانشگاهی برگزار شد که با شرکت بالغ بر 200 هزار داوطلب انجام شد.

لذا بر خود واجب می دانیم از این کار سازمان امور اداری و استخدامی تقدیر کرده و استمرار این موضوع را خواستاریم تا همیشه بتوانیم یک جایگزین شایسته برای برگزاری آزمون ها داشته باشیم همچنین استمرار این موضوع می تواند با برگزاری آزمون استخدامی آموزش و پرورش که در پیش است تثیبت شده و برای دومین بار جهاد دانشگاهی را در بته آزمایش قرار دهد.

ما حمایت کنندگان از این کمپین از شما به عنوان خبرنگار خواستاریم این موضوع را پیگیری کرده و از ریاست سازمان امور اداری و استخدامی کشور بخواهید که برگزاری آزمون های آتی بخصوص آزمون در پیش روی آموزش و پرورش را برای تثبیت جایگاه جهاد دانشگاهی به این نهاد انقلابی که از ثمره های انقلاب اسلامی است واگذار نماید.

استخدامی جهاد دانشگاهی

امروزه و به خصوص در سالهای اخیر اکثر جوانان سعی دارند که تحصیلات دانشگاهی خود را تکمیل نمایند و مدرک تحصیلی قابل قبولی اخذ کنند. هدف گرفتن مدرک دانشگاهی از طرفی پرورش ذهن و کاربرد اطلاعات علمی در کار و زندگی و از طرف دیگر مورد پسند واقع شدن در جمع جوانان و جامعه می باشد. در این روزها کمتر کسی یافت میشود که هیچ مدرک تحصیلی قابل قبولی نداشته باشد و بتواند به شغل ثابت و درآمدزایی اشتغال داشته باشد. تعداد مراکز آموزشی از جمله دانشگاه ها و نهاد ها و موسسات دولتی یا خصوصی سالانه رو به افزایش است.

هرکسی در هر زمینه ای می تواند به تحصیل بپردازد و مدرک آن را دریافت نماید. به دلیل کمی ظرفیت دانشگاه های دولتی مردم به نهاد های آموزشی دیگر از جمله دانشگاه ها آزاد روی می آورند و در این موسسات به تحصیل می پردازند. اما معمولاً افراد پس از خروج از دانشگاه مهیای کار نشده اند و مهارت های عملی را کسب نکرده اند.

همچنین بسیاری از افراد به دلیل شرکت نکردن در کنکور دانشگاه ها به سمت موسسات آموزشی غیردولتی یا عمومی روی می آورند. یکی از این مراکز آموزشی معتبر که سابقه فعالیت طولانی دارد و تقریبا در تمامی شهر های ایران در حال خدمت رسانی به مردم است جهاد دانشگاهی می باشد .در ادامه به تعریف این نهاد و تاریخچه آن می پردازیم و نحوه تحصیل و استخدام در آن را برایتان شرح می‌دهیم.

جهاد دانشگاهی چیست و از چه قسمت هایی تشکیل شده است؟

جهاد دانشگاهی یک نهاد فرهنگی- پژوهشی عمومی و غیردولتی است که در زمینه پرورش استعداد و توانایی افراد در زمینه های مختلف آموزشی مثل پرورش نیروی فنی و کارامد در رشته های مختلف تحصیلی، زبان، هنر، موسیقی، کامپیوتر و …فعالیت میکند. همچنین این موسسه زیرنظر شورای انقلاب فرهنگی کشور و دارای شخصیت مستقل از نظر اداری استخدامی و مالی است و فعالیت های آن شامل اعمال فرهنگی، پژوهشی و آموزشی می باشند.

شرایط و نحوه تحصیل در جهاد دانشگاهی

ورود و تحصیل در جهاد دانشگاهی مدرک خاصی نیاز ندارد و همچنین شرط سنی خاصی ندارد و افراد از همه سنین از کودکی تا میانسالی میتوانند در دوره های آموزشی این نهاد شرکت نمایند. مدرک ارائه شده در دانشگاه جهاد دانشگاهی مدرک علمی کاربردی می باشد.

مهمترین وظایف جهاد دانشگاهی

تشکیلات و ارکان جهاد دانشگاهی

جهاد دانشگاهی شامل چه حوزه‌هایی می‌شود؟

دوره های جهاد دانشگاهی

دوره های تحصیلی جهاد دانشگاهی به دو قسمت بلندمدت و کوتاه مدت تقسیم شده است.دوره های کوتاه مدت جهاد دانشگاهی شامل دوره های ۴ ترم می باشد. دوره های بلند مدت دارای انواع رشته های دانشگاهی است و افراد میتوانند با شرکت در دوره های کاردانی و کارشناسی این دانشگاه تحت عنوان دانشجو شرکت نمایند.دوره های کوتاه مدت جهاد شامل:

شرایط استخدام در جهاد دانشگاهی

از میان افراد متقاضی مشمولان خدمت مقدس سربازی برای فعالیت در حوزه های پژوهشی، آموزشی و فرهنگی در قالب سرباز امریه می‌توانند در این موسسه مشغول شوند. رشته ژنتیک، رشته های علوم پایه پزشکی، روانشناسی، حقوق، پژوهشگری علوم اجتماعی و آمار مجموع رشته های تحصیلی اعلام شده در فراخوان اعلام شده در سال های اخیر توسط این نهاد هستند.

مدارک لازم جهت استخدام در جهاد دانشگاهی

    رونوشتی از صفحات شناسنامه، کارت ملی و مدارک تحصیلی (کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکتری)

    رزومه کامل(سوابق علمی پژوهشی و کاری به همراه مستندات)

و ارسال مدارک به امور اداری جهاد دانشگاهی استان مرکزی به آدرس اراک، خیابان شهید بهشتی، پشت مسجد حاج آقا صابر، ساختمان مرکزی جهاد دانشگاهی متقاضیان صرفا در صورت برخورداری از مدرک تحصیلی فوق لیسانس و دکتری می‌توانند نسبت به ارسال مدارک خود اقدام کنند.

منابع ثبت نام آزمون استخدامی جهاد دانشگاهی

به دلیل اینکه زمان ثبت نام در آزمون جهاد دانشگاهی محدود می باشد ،پس لازم است داوطلب علاقه مند به ثبت نام آزمون استخدامی جهاد دانشگاهی به صورت مرتب سایت جهاد دانشگاهی را چک نمایند تا در صورت برگزاری فرصت را از دست ندهند و فرصت مناسبی برای ثبت نام داشته باشند.

داوطلبین علاقه مند پس از ثبت نام باید منابع آزمون را مطالعه نمایند  تا با آمادگی لازم در جلسه آزمون حضور پیدا کنند .منایع آزمون معمولا در دفترچه راهنمای ثبت نام آزمون منتشر می شود که این منابع با توجه به نوع آزمون متفاوت می باشد اما دروس عمومی اصولا به صورت مشترک می باشد که این دروس شامل:

☑️زبان و ادبیات فارسی

☑️معارف اسلامی

☑️هوش و استعداد

☑️مهارت های هفت گانه کامپیوتر

☑️زبان انگلیسی

☑️ریاضیات و آمار

☑️مهارت های هفت گانه کامپیوتر

تجربه برخی از افزاد شرکت کنند در آزمون  جهاد دانشگاهی

💬کتابهای راه پیام نور و کتب استخدامی انتشارات ارسا عمومی به همراه نمونه سوالات جهاد دانشگاهی دوره های گذشته هم بهترین منبع برای دروس عمومی است. درسنامه و تست ۱۰ سال اخیر را فراموش نکنید.

💬 از قانون اساسی 4یا3سوال ودفاع مقدس وتاریخ وانقلاب اسلامی معمولا 3سوال یا 2سوال از جغرافیا مثل گردشگری اثار یونسکو و…2سوال حتما در آزمون می آید.

💬مسیج خواه جزوه کاملی برای آزمون است  و حل سوالات مختلف کمک زیادی برای قبولی می کند  و همچنین جی مت وکلیپ مختلف استدلال منطقی وبخش کمیتی وتحلیلی وتجسمی منابع اصلی این آزمون می باشند.

💬  برای کارشناس اوزان و مقیاس ها بهترین  منابع 1- آشنایی با سازمان ملی استاندارد 2- قوانین استاندارد 3- توسعه قوانین استاندارد و 4- اندازه گیری و اصطلاحات مربوطه است.

خروج از نسخه موبایل