نماد سایت مجله سلامتی ایران

کاربرد دستگاه گریل

گریل

هنگامی که صحبت از سبک زندگی سالم به میان می آید، اولین چیزی که به ذهن می رسد، مصرف غذای سالم است. می توان گفت هیچ فاکتوری به اندازه مصرف غذای سالم و طبیعی بر سلامتی بدن ما تأثیر ندارد.

گریل

متأسفانه پخت غذا، فرآیندی است که در آن تعداد زیادی از خواص مواد غذایی از بین رفته و مواد ناسالم و مضری مانند روغن، به آن افزوده می شود. همه ما از مضرات روغن و غذای سرخ شده برای قلب و عروق آگاهی داریم. گریل کردن یا کباب کردن، یکی از روش هایی است که به وسیله آن می توانید غذایی سالم تر تهیه کنید. با استفاده از گریل، ناچار به استفاده از روغن و سرخ کردن مواد غذایی نخواهید بود.

علاوه بر این، کباب کردن یکی از لذت بخش ترین مراحل در مهمانی ها و دورهمی های خانوادگی و دوستانه است.

چنانه قصد خرید گریل را دارید میتوانید گریل کاراجا را تهیه کنید که در نوع خود بینظیر و با کیفیت است.

اما آیا گریل های برقی نیز می توانند مانند گریل های گازی و زغالی، مفید باشند؟ آیا در گریل برقی هم می توان کباب درست کرد؟ آیا برای تهیه غذای سالم و بدون روغن، می توان از گریل برقی استفاده کرد؟

بله! گریل برقی ، جایگزینی مناسب و مطمئن برای گریل زغالی و گازی است. با استفاده از گریل برقی، می توانید لذت مصرف غذای سالم را به اطرافیان خود هدیه کنید.

در ادامه این مطلب با ما همراه باشید تا دقیق ترین و به روز ترین جزئیات در مورد گریل را با مشاهده ویژگی ها و قیمت های مختلف آن در سایت  amazon مشاهده کنید.

مزایای استفاده از گریل برقی 

جهت خرید و آگاهی از آخرین قیمت های محصولات کاراجا در ایران می توانید بدون واسطه با وارد کنندگان این برند مرغوب با شماره تماس 09144852329 در ارتباط باشید.

نکات مهم هنگام خرید گریل برقی

چه غذاهایی را می توان با گریل برقی درست کرد؟

جوجه کباب

همان طور که گفته شد، کباب کردن، کار اصلی گریل برقی است. بنابراین می توانید انواع کباب را در این گریل ها آماده کنید. برای تهیه جوجه کباب، کافی است، سینه و ران مرغ را به قطعاتی با ضخامت کم برش بزنید.

ضخامت قطعات باید کمتر از ضخامت قطعاتی باشد که هنگام تهیه کباب زغالی استفاده می کنید. قطعات را با آب پیاز، نمک، فلفل سیاه و ادویه جات مورد علاقه خود طعم دار کنید. (برای تهیه آب پیاز، کافی است آن را رنده کرده و در صافی بفشارید)

سپس قطعات را در گریل قرار داده و هر طرف آنها را به مدت 2 تا 4 دقیقه کباب کنید. اگر هر دو طرف گریل برقی شما داغ می شود، احتمالا مدت زمان کباب شدن، کوتاه تر خواهد بود.

نکته حرفه ای:

کار کباب کردن را پس از داغ شدن کامل دستگاه شروع کنید و در طول مدت پخت، مرتب قطعات را چک کنید.

سبزیجات کبابی

برای تهیه انواع سبزیجات کبابی نیز می توانید از گریل برقی استفاده کنید. با گریل کردن بادمجان، گوجه، فلفل دلمه، خلال سیب زمینی و ذرت، می توانید از یک وعده غذای گیاهی سالم و گیاهی لذت ببرید.

پیش از قرار دادن قطعات در گریل برقی، آنها را به صورت لایه ای برش بزنید و با نمک و ادویه جات مورد علاقه خود، طعم دار کنید.

پنکیک

گریل های برقی برای پخت پنکیک ایدئال هستند. علاوه بر پنکیک های ساده، می توانید پنکیک هایی با قطعات شکلات، گردو یا میوه را نیز در گریل برقی، تهیه کنید.

فراموش نکنید مدت زمان پخت پنکیک بسیار کوتاه است.

استیک و همبرگر

برای لذت بردن از طعم بی نظیر همبرگر و استیک کباب شده، نیازی به برپا کردن زغال و آتش ندارید. تنها کافی است گوشت را طعم دار کرده و در گریل برقی قرار دهید.

برای تهیه همبرگر، هر طرف آن را به مدت پنج دقیقه حرارت دهید. بهتر است حرارت را طوری تنظیم کنید که همبرگر و استیک، کاملا مغزپخت شوند و حرارت ببینید. زیرا در صورتی که حرارت نقاط میانی گوشت کمتر از 70-80  درجه سانتی گراد باشد، باکتری ها، عوامل بیماری زا و انگل های موجود در گوشت، از بین نمی روند.

غذاهای دریایی

برای تهیه ماهی و میگو نیز می توانید از گریل برقی استفاده کنید. مراحل کار، مانند پخت گوشت و استیک است. بهتر است قطعات در حال پخت را مرتب چک کنید.

خروج از نسخه موبایل