مجله سلامتی ایران/مازندران شهردار آمل، از اجرای طرح پیاده راهسازی هسته مرکزی شهرآمل به عنوان یکی ازمهترین طرحهای عمرانی شهرداری آمل در راستای رفاه حال شهروندان و زیباسازی محیطی و ایجاد منظر گردشگری در این شهر خبر داد.
علی داودی امروز در گفتوگو با مجله سلامتی ایران اظهار کرد، طرح پیاده راهسازی هسته مرکزی شهر آمل با ۱۵ هزار متر مربع شامل اجرای سنگ فرش، جدارهسازی عمارت و ساختمان اداری شهرداری، نصب المان و نصب سردیس مشاهیر و مفاخر و ساخت ۳۴ غرفه تجاری است که با مشارکت سرمایه گذار به ارزش ۹۷۰ میلیارد ریال انجام خواهد شد.
وی با بیان اینکه همه دغدغههای شهرداری آمل اجرای طرحهای عمرانی و خدماتی و رفاهی برای شهروندان است، افزود: طرح پیاده راهسازی هسته مرکزی شهرآمل از نظر وسعت اجرای، یکی از طرحهای خاص و کم نظیر در کشور است.
شهردار آمل، با اشاره به اینکه مرحله نخست این طرح، شامل محوطه داخلی شهرداری و مرحله دوم آن از دبیرستان امام خمینی(ره) تا پل معلق و حد فاصل پل دوازده چشمه تا میدان مدافعان حرم، اجرا خواهد شد، اضافه کرد، مدت زمان اجرای طرح پیادهراه سازی هسته مرکزی شهرآمل حدود ۱۲ ماهه خواهد بود.
داودی اضافه کرد: همچنین بازسازی و زیباسازی پل دوازده چشمه و پل معلق که از نمادهای آمل هستند در دستور کار قرار خواهد گرفت.
شهردار آمل، با بیان اینکه طرحهای عمرانی در دست اجرا همواره دارای مشکلات و حواشی خاص خودش است، ابراز امیدواری کرد، دراجرای این طرحها، با حمایت و همدلی از سوی مدیریت شهری، مسئولان شهرستان، شهروندان و رسانه زودتر نتیجه بخش خواهد بود.
داودی، همچنین به اجرای طرح زیباسازی میدان هزارسنگر در ورودی شهرآمل به عنوان طرح عمرانی دیگر این شهرداری اشاره کرد و گفت: اجرای این طرح با حجم ۱۳ هزار متر مربع از فضای میدان و محوطه پیرامونی آن با طراحی فضای سبز و پیادهراهسازی، سنگ فرش و نورپرداری در مدت ۱۸ ماه انجام میشود.
وی، از شاخصههای قابل اجرا دراین طرح، ساخت المان دروازه ورودی از سمت جاده ارتباطی بابل به آمل اشاره کرد وادامه داد: المان دروازه ورودی به شهرآمل به طول ۵۰ متر، ارتفاع ۱۷ متر و عمق ۵ متر با طراحی و مصالح سنتی و با اعتبار ۳۳۰ میلیارد ریال و اجرا خواهد شد.
تدوین اطلس سرمایهگذاری برای طرحهای شهری
رئیس شورای اسلامی شهر آمل هم دراین مراسم گفت: طرح پیاده راهسازی هسته مرکزی شهر آمل، یکی از طرحهای ماندگار در شهر خواهد شد که سیمای شهر را متحول و باعث جذب گردشگر و مسافر بیشتری خواهد شد.
احمد محمدی، با بیان اینکه این طرح توسط سرمایهگذار بومی اجرا خواهد شد، افزود: اطلس سرمایهگذاری شهر آمل در دست تدوین است که با تصویب آن بسیاری از طرحهای عمرانی و ترافیکی را میتوان با مشارکت سرمایه گذار اجرایی کرد.
شهر آمل دارای حدود ۳۰۰ هزار نفر جمعیت شهری است.
انتهای پیام