گفتگو/ چرا فرمان ۸ مادهای رهبری دنبال نشد؟
عضو شورای مرکزی حزب موتلفه اسلامی با بیان اینکه مسئولان باید حس مبارزه با فساد داشته باشند، گفت: مطالبه سران سه قوه درباره مفساد اقتصادی از سه نهاد نظارتی باید یک مطالبه مستمر و دائم باشد.
محمدکاظم انبارلویی عضو شورای مرکزی حزب موتلفه اسلامی در گفتگو با خبرنگار سیاسی خبرگزاری علم و فناوری آنا، درباره اهمیت مبارزه با مفساد اقتصادی و توجه به فرمان ۸ مادهای رهبر معظم انقلاب دراین باره، گفت: ما ۳ نهاد نظارتی در قوای کشور داریم، که این ۳ نهاد نظارتی مکمل مبارزه با فساد و نظارت در حوزه مسائل مالی، محاسباتی و بیت المال هستند.
وی افزود: در مجلس، دیوان محاسبات مامور به رسیدگی به حساب و کتاب شرکتهای دولتی، بنگاهها و دستگاههای دولتی است. در دولت، سازمان حسابرسی این وظیفه را بر عهده دارد. در قوه قضایه هم، سازمان بازرسی کل کشور انبوهی از پروندهها را رسیدکی کنید.
عضو شورای مرکزی حزب موتلفه اسلامی با بیان اینکه این سه نهاد نظارتی باید با مفاسد اقتصادی برخورد کنند، تصریح کرد: این سوال را باید از سه نهاد مطرح کرد که رهبر انقلاب، طی ۱۰ سال گذشته خطر فساد را بارها گوش زد کردند از این رو آنها چه کارنامهای از مبارزه با فساد دارند؟
انبارلویی تاکید کرد: البته باید انصاف داد که آنها تا جایی که توانستند مبارزه با فساد را در دستور کار خود قرار دادند، اما بخش عمدهای از فساد در قاچاق کالا است.
وی با بیان اینکه مسئولان باید حس مبارزه با فساد داشته باشند، گفت: مطالبه سران سه قوه از این سه نهاد نظارتی باید یک مطالبه مستمر و دائم باشد و رصد مبارزه با فساد توسط این سه نهاد است که از جایگاه محکم نیز برخوردار هستند.
گفتنی است، رهبر معظم انقلاب ۹ اردیبهشت ماه در دیدار با جمعی از کارگران یادآور شدند: بنده حدود بیست سال پیش یک نوشته مشروحی در باب مبارزه با فساد دادم؛ آنجا هم گفتم که مبارزهی با فساد پیگیری میخواهد، به قول این داستانها و افسانهها «اژدهای هفتسر، یک سرش را بزنی، شش سر دیگرش آن طرف زندهاند مشغول کارند»، همهجانبه باید مبارزه کرد. اگر از آن روز این قضیه را دولتهای محترم و مسئولان محترم دنبال میکردند ما امروز وضع بهتری داشتیم بلاشک. خُب حالا بحمداللّه دولت مردمی، مجلس انقلابی، امید این هست که اینها این کار مبارزهی با فساد را دنبال کنند.