نماد سایت مجله سلامتی ایران

مدیران راهبردهای شهری را تنها بر روی کاغذ نباید اجرا کنند

مدیران راهبردهای شهری را تنها بر روی کاغذ نباید اجرا کنند

مدیران راهبردهای شهری را تنها بر روی کاغذ نباید اجرا کنند

مجله سلامتی ایران/سیستان و بلوچستان استاندار سیستان و بلوچستان گفت: آینده نگری پروژه ها و برنامه‌های شهری باید مورد توجه قرار بگیرد، متاسفانه شاهدیم که برخی از طرح‌ها پس از مدت کوتاهی به دلیل عدم کیفیت دچار آسیب می شود، بنابراین ضرورت دارد؛ دقت در انجام کار، برنامه‌ریزی، بهره گیری از دانش روز و آینده نگری در طرح‌های شهری مورد توجه قرار بگیرد.

محمد کرمی در جلسه با مدیران شهرداری زاهدان با اشاره به حدیث “العِلمُ سُلطانٌ، مَن وَجَدَهُ صالَ بِهِ، ومَن لَم یَجِدهُ صیلَ عَلَیهِ” اظهار داشت: حوزه علم و فناوری در زمینه تولیدات و تولید ثروت بسیار اهمیت دارد.

وی بیان کرد: مدیران شهری راهبردهای شهری را تنها بر روی کاغذ نباید اجرا کنند، بلکه در میدان باید شاهد عملکرد این مدیران باشیم.

استاندار سیستان و بلوچستان با اشاره به اهمیت پیشبرد امور و انجام کارها بر اساس علم و دانش اذعان کرد: هر برنامه‌ای باید از پیشینه‌ علمی قوی و برنامه ریزی بهره‌مند باشد.

وی در ادامه افزود: با توجه به بهره‌گیری از فضای سبز در طراحی‌ها، فرهنگ شهرنشینی استان، ارتفاع شهری و بقیه ارکان شهرسازی باید شهری زیبا ساخت.

کرمی با انتقاد از احداث کمربندی در وسط شهر تصریح کرد: در شهرسازی باید برنامه‌ها را با آینده نگری بلند مدت طراحی نمائیم‌.

وی بیان کرد: در زمینه بافت فرسوده باید جلسات کارشناسی برگزار و برنامه‌ریزی‌های لازم انجام شود و با مشارکت‌ها و سرمایه‌های مردمی و با ایجاد مشوق‌های لازم در زمینه نوسازی شهری اقدام کنیم.

استاندار سیستان و بلوچستان تصریح کرد: ساماندهی حاشیه نشینی با ۱۰ هزار هکتار زمین بنیاد مسکن و طرح شهرهای گردشگری و روستاهای آن باید به سرانجام برسد.

وی با اشاره به اهمیت فعالیت بخش خصوصی و مشارکت شرکت های دانش بنیان در ایجاد تحول سریع شهر زاهدان تاکید و تصریح کرد: ایجاد تحول در ساختار شهری زاهدان به همت و اراده مسئولان مربوطه بستگی دارد.

کرمی بیان کرد: جلوگیری از خام فروشی مواد معدنی، افزایش تعداد کارخانه‌های تولیدی فعال و تاثیر آنها در فعالیت شهرک‌های صنعتی، فعال شدن صادرات و واردات کالاها از طریق مرزهای استان، افزایش فعالیت بخش‌های دامداری، مرغداری، شیلات وایجاد نخلستان همه بیانگر آینده درخشان این استان است.

وی با اشاره به اینکه شهر زاهدان پایتخت وحدت اسلامی کشور است، بیان داشت: نگاه دانش بنیانی مسئولان و توجه به نمادهای واحد دینی در ساختارهای شهری باید برجسته باشد.

وی با تاکید بر افزایش ایجاد بازار ها و هتل ها تصریح کرد: ساماندهی بازار رسولی به عنوان بازار سنتی استان با توجه به پتانسیل‌های آن باید عملی شود.

وی در پایان به وضعیت حمل نقل عمومی و آسیب‌های اجتماعی موجود اشاره و بر انجام اقدامات لازم و ساماندهی وضعیت موجود تاکید نمود.

انتهای پیام

خروج از نسخه موبایل