نماد سایت مجله سلامتی ایران

طرز تهیه قهوه فوری

درست کردن قهوه فوری از جمله مواردی می باشد که بسیاری از دوست داران قهوه در انجام آن با مشکل رو به رو می باشند. قدمت قهوه حداقل به سال 1890 باز می گردد و تقریباً بیش از 130 سال از شروع کار این صنعت بزرگ می گذرد. در این بین قهوه فوری به خاطر آسان بودن در طرز تهیه یکی از محبوب ترین گزینه های قهوه برای نوشیدن می باشد، مخصوصاً در زمان هایی که وقت ما کم باشد.

از رایج ترین مشکلاتی که در زمان آماده کردن قهوه قوری برای بسیاری از افراد رخ می دهد غالب شده مزه آب بر مزه واقعی قهوه می باشد، که حل این موضوع نیاز به رفع اشتباهاتی می باشد که ما در زمان درست کردن انجام می دهیم. روش تهیه قهوه فوری لاته دکتر بیز به چه شکل است؟

در این مطلب روش صحیح درست کردن قهوه فوری با آب و شیر را خدمتتون توضیح میدهیم تا این بار یک قهوه با طعم واقعی قهوه تهیه کنید. نوشیدنی که خیلی آسان و سریع هم آماده می شود و می توانید آن را نوش جان کنید!

مواد مورد نیاز برای تهیه یک لیوان قهوه فوری عالی

روش تهیه قهوه فوری

قبل از شروع درست کردن قهوه فوری باید تاکید کنیم که خرید مهمترین موضوع می باشد که لازم است قبل از هرچیزی آن را رعایت کنید، عدم انتخاب قهوه با کیفیت تمام کار شما را تحت تاثیر قرار خواهد داد که از معروفترین و بهترین گزینه هایی که در این زمینه در ایران وجود دارد می باشد.

لازم است به این نکته نیز اشاره کنیم که تقریبا هیچ مارک قهوه فوری نمی تواند از لحاظ طعم و مزه با قهوه معمولی یا همان شده رقابت کند، اما سادگی در آماده کردن و سرعت در این نوع قهوه نیز نسبت به تمام قهوه های معمولی برتری دارد. برای آموزش تهیه قهوه شکلات داغ دکتر بیز کلیک کنید.

در خرید خود سعی کنید بسته بندی با عنوان “فریز شده و خشک” را پیدا کنید چون عطر و طعم بیشتری نسبت به نوع “خشک شده با اسپری” دارند.

اگر بر روی بسته بندی این موضوع ذکر نشده بود، به قوام و شکل دانه ها دقت کنید که هر چقدر دارای اندازه های یکسان تر و سالم تری باشند، بهتر می باشند.

اگر باز هم در تشخیص مشکل داشتید بهتر است مارک های گران قیمت تر که بیشتر بر کیفیت محصول شان کار می کنند بخرید! البته همشون نه و بهتر مطلب بیشتر بخوانید را مطالعه بفرمایید!

یک کتری آب جوش کنید. از آب از قبل مانده در کتری خود استفاده نکنید، که می تواند طعم نهایی را نامطلوب کند. سعی کنید آب تازه در کتری ریخته و جوش کنید.

اگر در یک منطقه ای که دارای آب سخت است زندگی می کنید یا آب شیر شما طعم بدی دارد، سعی کنید ابتدا آن را تصفیه کنید و یا از آب های بسته بندی شرکتی (آب آشامیدنی آکوافینا از بهترین گزینه هاست) خرید کنید.

اگر کتری ندارید، قبل از افزودن قهوه، لیوان آب را درون مایکروویو جوش کنید.

نکته قابل توجه اینست که آب درون مایکرویو اگر بیش از حد گرم شود می تواند “منفجر شود”. با گذاشتن قاشق چای خوری چوبی خود درون لیوان تان از این کار جلوگیری کنید.

قهوه فوری را درون لیوان بریزید. اگر اولین باری می باشد که مارک قهوه ای را امتحان می کنید، دستورالعمل های روی بسته بندی را به دقت مطالعه کنید و سعی کنید آنها را انجام دهید، اگر طعم قهوه ای که درست کردید را دوست نداشتید می توانید این دستور العمل ها را تغییر دهید تا به مورد دلخواه خود برسید.

اگر هیچ روش تهیه ای در بسته بندی وجود ندارد، 1 قاشق چای خوری (5 میلی گرم ) را برای هر 240 میلی لیتر آب امتحان کنید.

می توانید قبل از ریختن آب جوش قهوه را در کمی آب سرد (اختیاری) هم بزنید و سپس آب جوش را اضافه کنید، این آماده سازی به قهوه شما طعمی نرم تر و لطیف می بخشد، اما فراموش نکنید که نباید میزان آب سرد بیش از اندازه باشد.

حال لازم است برای درست کردن قهوه فوری خود آب جوش را بر روی ترکیب قهوه و آب سرد بریزید. طعم و مزه قهوه فوری در زمان تولید شدن آن، ایجاد شده است، این بدین معنی می باشد که:

درجه حرارت آب مورد نیاز برای درست کردن قهوه فوری بسیار کمتر از قهوه معمولی است و نگران این موضوع نباشید که آب شما ولرم باشد.

شکر و شیر را هم بزنید و به لیوان اضافه کنید (اختیاری).

این موضوع در تهیه قهوه فوری بسیار رایج می باشد که از طعم دهنده های مختلفی استفاده شود.

میزان شیر و شکر را با چشیدن طعم نوشیدنی امتحان کنید اگر نیاز به تغییر می باشد آن را تنظیم کنید.  استفاده از طعم دهنده ها می تواند قهوه فوری را لذت بخش کند.

موثرترین راه برای بهبود طعم قهوه فوری شما این است که با تست کردن پی در پی طعم دلخواه خودتان را درست کنید.

اگر طعم قهوه شما خیلی آبکی شده است یک قاشق چای خوری قهوه (5 میلی گرم) را به ترکیب خود اضافه کنید. این موضوع برای شیرینی نوشیدنی شما نیز قابل اجرا می باشد. اگر طعم خیلی تلخی داشت، یک قاشق دیگر شکر اضافه کنید.

نکته ای که بهتر است رعایت شود این می باشد که هر بار از قاشق و لیوان یکسان استفاده کنید تا معیار نسبت قهوه و شکر به آب را داشته باشید.

باقیمانده ها را در یک ظرف دربسته مانند فلاسک یا ظرف درب دار نگهداری کنید. رطوبت، عطر و طعم قهوه فوری شما را خراب می کند.

اگر در آب و هوای مرطوب زندگی می کنید، پس از استفاده از آنها، بقیه را به ظروف کوچکتر منتقل کنید. با این کار میزان هوای وارد شده به قهوه به حداقل می رسد. در مناطق گرمسیری خیلی مرطوب، یخچال و فریزر ممکن است خشک تر از کمد شما باشد!

سفارشی کردن قهوه فوری با شیر

می توانید آب را با شیر جایگزین کنید، یعنی اگر طعم قهوه فوری که در بخش قبلی تهیه کردید را دوست نداشتید می توانید تمام آب مرحله قبل را با شیر گرم جایگزین کنید.

شیر را روی اجاق گاز گرم کنید تا شروع به حباب در لبه ها کند. به جای آب آن را روی پودر قهوه بریزید. مراقب شیر باشید و گاهی اوقات آن را هم بزنید. شیر بدون مراقبت می تواند به سرعت سرریز شود.

بعد از آنکه ترکیب شیر و قهوه را تنظیم کردید، لازم است مقداری فوم شیر تهیه کنید و بر روی نوشیدنی خود بریزید.

برای آماده کردن فوم شیر می توانید از یک همزن دستی استفاده کرده و شیر را سریع هم بزنید تا کف کند، اگر نتوانسیتد آن را آماده کنید ما را به طور کامل قبلاً بیان کرده ایم.

اضافه کردن طعم دهنده ها متنساب با سلیقه و ذائقه شما، روش دیگری برای رسیدن به طعم دلخواه در درست کردن قهوه فوری شما می باشد که در اینجا چند نمونه از آنها را برای شما معرفی خواهیم کرد.

به خاطر داشته باشید که شربتهای تجاری یا همان ها اغلب شامل شربت ذرت با فروکتوز بالا هستند. قهوه ماسالا دکتر بیز را میتوانید از سایت ما خریداری کنید.

برای استفاده از این دو طعم دهنده، به اندازه 1 قاشق غذاخوری (5 میلی گرم) روغن نارگیل یا کره در مخلوط کن بریزید و مخلوط کنید تا کف کند. سپس آن را به قهوه خود اضافه کنید و از نوشیدن آن لذت ببرید.

 

خروج از نسخه موبایل