معاون فنی و نظارت سازمان نوسازی توسعه و تجهیز مدارس کشور با بیان اینکه شناسایی اولیه بیش از ۱۱۰۰ مدرسه سنگی براساس فهرست اعلام شده صورت گرفته است گفت: تلاش می شود تا با مشارکت مردم به خصوص در پروژه های کوچک مقیاس و حضور خیرین مدرسه ساز تکلیف این مدارس زودتر و بهتر به نتیجه برسد.
مجید عبداللهی در گفت وگو با مجله سلامتی ایران درباره ساماندهی مدارس سنگی گفت: موضوع ساماندهی این مدارس به عنوان یکی از محورهای کلیدی مجموعه سازمان نوسازی مدارس در دستور کار قرار گرفته است.
وی با بیان اینکه اخیراً با ورود رئیس جمهور به حوزه عدالت آموزشی و توسعه و ترویج این موضوع در حوزه نوسازی مدارس کار با حدت و شدت بیشتری در دستور کار قرار گرفته و دنبال می شود افزود: موضوع ساماندهی مدارس سنگی دارای چند فاز است که فاز اول آن شناخت و شناسایی این مدارس در سطح کشور است.
معاون فنی و نظارت سازمان نوسازی توسعه و تجهیز مدارس کشور با بیان اینکه برای انجام این موضوع نظام نامه ای نوشته و ابلاغ شده است ادامه داد: شناسایی اولیه بیش از ۱۱۰۰ مدرسه صورت گرفته که براساس فهرستی است که اعلام شده باید ارزیابی فنی موضوع صورت بگیرد تا مشخص شود چه تعداد از این پروژه ها در فرایند جایگزینی نوسازی بهسازی و مقاوم سازی قرار می گیرند.
عبداللهی با بیان اینکه نکته جدی این موضوع که مورد تاکید رئیس جمهور نیز است توجه به حوزه مردمی سازی است گفت: مشارکت مردم در این عرصه باید به گونه ای صورت بگیرد که بتوانیم با استفاده از ظرفیت مردمی بخش عمده این پروژه ها را به خصوص پروژه های کوچک مقیاس را دنبال کنیم.
وی با بیان اینکه موضوع استفاده از ظرفیت خیرین مدرسه ساز کشور و کمک و استفاده از ظرفیت نیروهای مردمی به عنوان چارچوب باید پیش بینی شود اظهار کرد: برنامه ریزی برای انجام کارها باید در دستور کار قرار گیرد. در حال حاضر مکانیزم ها و چارچوب های مربوط به این موضوع در دستور قرار گرفته و با مشارکت نهادهای انقلابی و برخی از قاعده هایی که وجود دارد امیدواریم کار به نتیجه دقیق تر و منظم تری برسد.
انتهای پیام