نماد سایت مجله سلامتی ایران

راه‌ دمیدن امید به مردم خدمت به آن‌هاست

راه‌ دمیدن امید به مردم خدمت به آن‌هاست

راه‌ دمیدن امید به مردم خدمت به آن‌هاست

مجله سلامتی ایران/لرستان نماینده ولی‌فقیه در لرستان گفت: یکی از راه‌های دمیدن امید به مردم خدمت به آن‌هاست که باعث می‌شود امیدوار شوند.

حجت‌الاسلام والمسلمین سید احمدرضا شاهرخی هجدهم فروردین ماه در خطبه‌های این هفته نماز جمعه خرم آباد در سخنانی با بیان اینکه روزه، نماز، راز و نیاز با خدا و… لازم است، اما خدمت گذاری به مردم، چهره‌ای را شاد کردن، اسباب ازدواج دختر و پسری را فراهم کردن، کمک در تهیه مسکن برای مردم و در بسته‌ای را باز کردن، بسیار مهم است، اظهار کرد: یکی از برنامه‌هایی را که دشمن دنبال می‌کند این است که روح ناامیدی را در درون جامعه ما تزریق کند، برخی از مردم در سختی‌ها تسلیم می‌شوند، مقاومت خود را از دست می‌دهند، اما برخی از مردم در سختی‌ها مقاوم‌تر می‌شوند و تسلیم نمی‌شوند.

وی بیان کرد: ریشه و اساس کسانی که تسلیم می‌شوند و مقاومت خود را از دست می‌دهند این است که ناامید شده اند و آنهایی که در سختی‌ها بر مقاوتشان افزوده شده، امید دارند.

نماینده ولی‌فقیه در لرستان با بیان اینکه کسی که امید داشته باشد تسلیم نمی‌شود و مقاومت می‌کند، افزود: مبارزه وسیعی که نظام سلطه علیه ملت ما در طول این سالیان دنبال کرده و الان با شدت بیشتری دنبال می‌کند این است که مردم را ناامید کند، یکی از راههای دمیدن امید به مردم خدمت به مردم است، خدمت به مردم باعث می‌شود که امیدوار شوند، ارتباط با مردم به آن‌ها امید می‌دهد، سبب نشاط می‌شود، مردم را در صحنه علیه نظام سلطه حفظ می‌کند، آن مدیر و مسئولی که با مردم ارتباط ندارد، به مراجعات حضوری و یا غیر حضوری مردم اعتنا نمی‌کند، چون خودش ناامید است یا مردم برایش اهمیتی ندارد، به امید مردم ضربه می‌زند، باید از ضربه زدن به امید مردم دوری کرد.

حجت الاسلام شاهرخی با تأکید بر اینکه البته در جمع ما مسئولان و مدیرانی حضور دارند که همیشه در جمع شما هستند، افزود: اطلاع هم دارم که برخی از عناصر زحمت کش و پرتلاش در استان هستند که به جز چند ساعت محدودی که مربوط به خواب آنها است، تمام وجود خود را صرف خدمت به مردم کرده اند، اما نیاز است که ارتباطات بیشتر شود، ارتباط با جوانان انقلابی، گروههای جهادی و علمی، آمران به معروف و ناهیان از منکر بیشتر شود.

وی گفت: مردم باید احساس کنند که همه مدیران و مسئولان، روحانیت، مقامات معنوی در کشور و استان متعلق به مردم و خیرخواه مردم هستند، باید دستگاه‌های بازرسی دقت کنند که مسئولی که با تأخیر به اداره می‌رود و مختصر حضوری پیدا می‌کند، سکونت در محل خدمت ندارد، در تعطیلات و بین تعطیلات محل خدمت را ترک می‌کند، از جنس مردم نیست.

نماینده ولی‌فقیه در لرستان ادامه داد: این مسئول به مردم تعلق ندارد و نمی‌تواند خیرخواه مردم باشد، اینها نکاتی است که در کلان کشور از سوی دستگاه‌های بازرسی، مسئولان استانی و کشوری مورد توجه قرار گیرند.

حجت الاسلام شاهرخی تصریح کرد: ما همیشه از خدماتی که دولت سیزدهم در این مدت انجام داده  از جمله موفقیت در مبارزه با کرونا، برنامه ریزی برای ایجاد مسکن، فعالیت‌های گوناگونی که در این دو سال انجام شده، رفع تعطیلی از کارخانه‌ها، اعطای اعتبارات تبصره ۱۶ و ۱۸ و… تقدیر و تشکر کرده ایم، اما باید توجه شود که بحث گرانی موجب اذیت و آزار مردم است، باید در کلان کشور یک برنامه علمی و کارشناسی تدارک دیده شود تا گرانی کنترل شود و مردم به این میزان در رنج برای معیشت قرار نگیرند.

وی گفت: گفته می‌شود که ما در تولید خودرو رشد داشته ایم، در فولاد رشد تولید داشته‌ایم، در تولید لوازم خانگی و… رشد داشته ایم، این رشد باید منجر به مهار تورم و سپس کنترل گرانی شود، نمی‌شود از یک طرف رشد تولید داشته باشیم و از طرف دیگر کالاها گران شود.

نماینده ولی‌فقیه در لرستان تأکید کرد: در لرستان به واسطه نرخ گرانی و تورم و بیکاری در رنج بیشتری هستند.

حجت الاسلام شاهرخی در ادامه سخنان خود با اشاره به بیانات اخیر مقام معظم رهبری در باب مسائل اقتصادی، افزود: در استان و کلان کشور باید برنامه‌های علمی و عملیاتی درستی برای این امر اندیشیده شود.

وی با اشاره به موضوع و حجاب، بیان کرد: حجاب و پوشش یک امر شرعی و قانونی است، دشمن از این موضوع برای مقاصد سیاسی خود استفاده می‌کند و در محاسبات خود به این نتیجه رسیده‌اند که برای حاکمیت بر کشورهای اسلامی باید پوشش را از آن‌ها گرفت و به سمت و سویی رفت که خودشان رفته‌اند.

نماینده ولی‌فقیه در لرستان با بیان اینکه انقلاب اسلامی ایران برای این بوده که احکام اسلامی پیاده شود، بیان کرد: اسناد بالادستی، آئین نامه‌ها و قوانین نیز در همین راستا است، برای حدود ۲۰ دستگاه اجرایی و فرهنگی وظایفی در این رابطه اندیشیده شده، این دستگاه‌ها باید نشست‌های بصیرتی، دینی و… را توسعه و ترویج بدهند.

حجت الاسلام شاهرخی با بیان اینکه بخشی از کار هم مربوط به قوه قضاییه و نیروی انتظامی است که اینها نیز این روزها وظایفشان روشن شده و جلوترم برویم این وظایف روشن‌تر خواهد شد، افزود: در برخی از امور نیازمند بازنگری اساسی هستیم، تهیه و توزیع لباس‌های مناسب باید مورد توجه قرار گیرد و وزارت ارشاد و دستگاه‌های مربوطه باید وارد این عرصه شوند، برخی مکان‌ها موجب ایجاد آسیب برای دختران شده که باید در این رابطه نیز بازنگری کرد، مجموعه‌ای از کارهای ایجابی و سلبی باید انجام گیرد و در کنار هم نتیجه بدهد.

وی با تأکید بر لزوم حمایت از آمران به معروف و ناهیان از منکر و کسانی که تذکر لسانی می‌دهند، گفت: آمران و ناهیان از منکر تذکر لسانی، مؤدبانه، ملایم، منطقی، به دور از تلخ زبانی و پرخاشگری بدهند، اما طرف مقابل هم نباید جرات کند که اهانت و ضرب و شتم کند، طبیعتاً در این طور جاهایی حتماً دستگاه قضایی، انتظامی و امنیتی به وظیفه خود عمل خواهند کرد.

انتهای پیام

خروج از نسخه موبایل