وزیر دفاع آمریکا در جریان دیدار با عضو کابینه جنگ رژیم صهیونیستی نسبت به اوضاع انسانی غزه ابراز نگرانی کرد.
به گزارش مجله سلامتی ایران، پنتاگون اعلام کرد که لوید آستین، وزیر دفاع آمریکا در جریان دیدار با بنی گانتس، عضو کابینه جنگ رژیم صهیونیستی درخصوص عملیات نظامی این رژیم علیه نوار غزه و اوضاع وخیم انسانی در این باریکه به بحث و تبادلنظر پرداخت.
براساس گزارش شبکه خبری الجزیره، پنتاگون همچنین اعلام کرد که آستین در این دیدار بر نگرانی عمیق خود در قبال اوضاع انسانی غزه تاکید کرد.
در همین راستا، وزارت خارجه آمریکا نیز اعلام کرد که آنتونی بلینکن، وزیر خارجه این کشور طی دیدار با بنی گانتس بر لزوم طرح انسانی قبل از هرگونه عملیات نظامی گسترده در رفح تاکید کرد.
این وزارتخانه همچنین اعلام کرد که بلینکن بر حمایت واشنگتن از اتخاذ اقداماتی در راستای «تقویت امنیت و صلح پایدار» تاکید کرد.
گانتس روز یکشنبه برای دیداری وارد واشنگتن شد و طی آن با کامالا هریس، معاون جو بایدن، رئیسجمهور آمریکا دیدار کرد. بنی گانتس پس از ورود به کاخ سفید گفت: «با دوستان، باید صریح صحبت کنید. این کاری است که ما انجام خواهیم داد.»
سفر گانتس به واشنگتن منجر به تشدید اختلافات میان وی و «بنیامین نتانیاهو» نخستوزیر رژیم صهیونیستی شده است.
شبکه عبریزبان آی۲۴ نیوز در این باره گزارش داده بود: اختلافاتی که در ماههای اخیر میان نتانیاهو و گانتس شکل علنی پیدا کرد، به نقطه جوش رسیده و نتانیاهو سفر گانتس را نقض پروتکل میداند.
منابع نزدیک به نخستوزیر رژیم صهیونیستی در این باره فاش کردند: نتانیاهو از برنامههای گانتس شوکه شده بود و در یک مکالمه تلفنی پرتنش او را شدیدا سرزنش و به صراحت تاکید کرد که «اسرائیل فقط یک نخستوزیر دارد.»
پیشتر، دفتر نتانیاهو به سفارت رژیم اشغالگر در واشنگتن دستور داده بود که به درخواست این سفر رسیدگی نکرده و از «مایکل هرتزوگ» سفیر رژیم صهیونیستی خواست که از گانتس استقبال نکند یا او را در جلساتش همراهی نکند.
واشنگتن به عنوان نزدیکترین متحد تلآویو، اعلام کرده یک توافق مورد تایید اسرائیل در حال حاضر روی میز است.
حماس این روایت را به عنوان «تلاشی برای رد سرزنش از سوی تلآویو در صورت شکست مذاکرات بدون توافق، رد کرده است.»
در حملات رژیم صهیونیستی به غزه حداقل ۳۰۵۳۴ فلسطینی در میان ویرانیهای گسترده و کمبود وسایل ضروری شهید و ۷۱۹۲۰ نفر دیگر زخمی شدهاند. این رژیم همچنین محاصره فلج کنندهای را بر نوار غزه اعمال کرده است که جمعیت آن، به ویژه ساکنان شمال غزه را در آستانه گرسنگی قرار داده است. به گفته سازمان ملل، جنگ ۸۵ درصد از جمعیت غزه را به آوارگی داخلی در میان کمبود شدید غذا، آب سالم و دارو سوق داده و ۶۰ درصد از زیرساختهای غزه آسیب دیده یا ویران شده است. این رژیم در دیوان بینالمللی دادگستری به نسلکشی متهم است. یک حکم موقت در ژانویه به تل آویو دستور داد تا اقدامات نسل کشی را متوقف کند و اقداماتی را برای تضمین ارائه کمکهای بشردوستانه به غیرنظامیان غزه اتخاذ کند.
انتهای پیام