نماد سایت مجله سلامتی ایران

حمایت جدی وزارت صمت از صنایع دانش‌بنیان

حمایت جدی وزارت صمت از صنایع دانش‌بنیان

حمایت جدی وزارت صمت از صنایع دانش‌بنیان

مجله سلامتی ایران/فارس وزیر صمت در حاشیه افتتاح کارخانه تولید سیلیکون متال مرودشت از حمایت جدی از صنایع دانش‌بنیان خبر داد.

به گزارش خبرنگار مجله سلامتی ایران، همزمان با سفر رئیس جمهور و هیئت دولت به استان فارس، با حضور وزیر صنعت، معدن و تجارت کارخانه تولید سیلیکون متال امروز، ۲۰ مهرماه در شهرستان مرودشت افتتاح شد.

این مراسم با حضور عباس علی آبادی وزیر صنعت، معدن و تجارت ، حمیدرضا ایزدی مدیرکل صمت فارس، جلال رشیدی کوچی  نماینده مردم شریف شهرستانهای مرودشت، ارسنجان و پاسارگاد در مجلس شورای اسلامی، اسماعیل خوشبخت فرماندار مرودشت و سایر روسا و تشکل‌های بخش خصوصی ، فعالان اقتصادی و سرمایه‌گذاران، طرح تولید انواع سیلیکون های متالورژی در شهرستان مرودشت برگزار شد.

طرح تولید انواع سیلیکون‌های جامد گرید متالورژی  و پودر میکرو سیلیکا شرکت کانی گداخت تهمین با مجموع ظرفیت سالیانه ۶۶۰۰ تن، میزان سرمایه‌گذاری ۵ هزار، ۲۳۰ میلیارد ریال و اشتغال ۱۲۰ نفر به بهره‌برداری رسید.

وزیر صمت با بیان اینکه خصوصیت بارز این چنین طرح‌هایی، دانش‌بنیان بودن آن‌هاست، گفت: این بزرگترین هدف وزارت صمت است و قطعاً از صنایع دانش‌بنیان حمایت خواهیم کرد.

علی آبادی در پایان اظهار کرد: برای تداوم و رشد در زمینه صنعت، باید به این نکته توجه داشته باشیم که لازم است شرکت‌های بزرگ، دست شرکت‌های کوچک را بگیرند. خوشحالم که سرمایه ارزشمندی در کشور بسیج شده که عزم راسخی دارد تا برای آینده کشور امید آفرین باشد.

مدیرکل صمت فارس نیز درباره این طرح گفت: این واحد صنعتی در راستای تامین مواد اولیه سایر محصولات صنعتی، جلوگیری از خروج ارز و همچنین ارزآوری به بهره‌برداری رسیده است.

حمیدرضا ایزدی درباره موارد کاربردی این طرح تولیدی اضافه کرد: سیلیکون جامد گرید متالورژی در صنایع آلیاژی آلومینیوم برای تولید سیلان‌ها و پلیمرهای سیلیکونی، تهیه پلی سیلیکون برای ساخت سلول‌های خورشیدی، صنایع نیمه هادی، الکترونیک و همچنین تولید باتری‌های سیلیکون مورد استفاده قرار می‌گیرد.

وی با اشاره به ضرورت اجرای این طرح به‌عنوان طرح دانش بنیان اظهار کرد: این اولین واحد تولید انواع سیلیکون در کشور  و جزو طرح‌های دانش‌بنیان و از دانش داخلی استفاده شده است و باعث توسعه صنایع پلیمری و آلیاژ آلومینیوم در کشور خواهد شد. این نخستین گام در راستای زنجیره صنایع سلول‌های خورشیدی است.

انتهای پیام  

خروج از نسخه موبایل