نماد سایت مجله سلامتی ایران

انواع کلید فرمان سیار بالابر مصالح

راهنمای خرید کلید بالابر ساختمانی تک فاز، سه فاز، اهرمی و کنترلی:

کلید بالابر ساختمانی برای کنترل الکتروموتور‌های موجود در داخل ساختمان‌های در حال ساخت است که با استفاده از آنها انواع وسایل و مصالح ساختمانی را جا به جا می‌کنند. از این وسیله برای مدیریت و کنترل توسط اپراتور استفاده می‌شود، درواقع کلید بالابر ساختمان یکی از اجزای برقی بالابرهای ساختمانی است که اپراتور به وسیله آن دستور چپگرد یا راستگرد را به الکتروموتور می‌دهد و الکتروموتور هم با چرخاندن یک گیربکس و یک قرقره بزرگ، عمل بالا یا پایین رفتن مصالح ساختمانی را انجام می‌دهد. بیشتر بالابرهای ساختمانی با موتور تک فاز کار می‌کنند و نیاز به کلید تک فاز هم دارند و تنها درصد بسیار کمی از بالابرهای موجود با موتور سه فاز طراحی می‌شوند. بالابرهای با موتور تک فاز توانایی جابه جایی 250 کیلوگرم بار و نمونه‌های سه فاز تا 500 کیلوگرم بار را جا به جا می‌کنند. شما همراهان عزیز برای ساختمانی تک فاز، سه فاز، اهرمی و کنترلی در ادامه با ما همراه باشید.

کلید بالابر چیست؟

یکی از اجزای بالابرهای ساختمانی نام دارد که اپراتور با کمک آن دستور چپ گرد یا راست گرد را به الکتروموتور می‌دهد. در این صورت الکتروموتور با چرخاندن یک گیربکس برای قرقره بزرگ، مصالح ساختمانی را بالا یا پایین می‌برد. اکثر موتورهای بالابر که در ساختمان‌های شهری مشاهده می‌کنید از نوع تک فاز می‌باشد یعنی موتور آنها با برق ۲۲۰ ولت کار می‌کند تعداد اندکی از آنها نیز موتورهای که با برق سه فاز کار می‌کنند، دارد. مدل تک فاز این وسیله به طور معمول می‌تواند تا حدود ۲۵۰ کیلوگرم مصالح ساختمانی را جابجا کند و این مقدار در موتورهای سه فاز ۳۰۰ تا ۵۰۰ کیلوگرم خواهد بود.

کلید بالابر ساختمانی بر اساس نوع موتور:

انتخاب یک دستگاه بالابر براساس قدرت موتور انجام می‌شود. به عبارتی دیگر انتخاب این محصولات بر اساس میزان مصالحی است که می‌توانند جا به جا کنند. بالابر‌هایی که توانایی جا به جایی مصالح به مقدار 250 تا 400 کیلوگرم را دارند از موتور‌های تکفاز و اگر بیش از این مقدار را جا به جا کنند از موتور‌های سه فاز استفاده می‌کنند. طبیعتاً نیز بر همین اساس به دو مدل تکفاز و سه فاز تقسیم می‌شود. نکته بسیار مهم در زمان خرید انواع کلید بالابر ساختمانی توجه به یکسان بودن نوع موتور و کلید بالابر است. این کلیدها توسط تولیدکنندگان در دو مدل پلاستیکی و فلزی طراحی و تولید می‌شوند که نمونه‌های فلزی آنها قیمت بالاتر و طول عمر بیشتری دارد. این محصولات ممکن است 25 آمپر یا 32 آمپر باشند. هرچه میزان آمپر کلید بالابر بیشتر باشد طول عمر بالاتری دارد و در برابر جریان‌های قوی مقاوم تر است.

روش نصب کلید بالابر ساختمانی تک فاز:

همانطور که در تصویر بالا مشاهده می‌کنید اگر جای U۱ و U۲ جابجا شود مشکلی پیش نمی‌آید. اگر جای Z۱ و Z۲ هم جابجا شود مشکلی پیش نمی‌آید. ولی حتماً دقت کنید که جای فاز و نول جابجا نشود، چون در صورتی که جابجا بسته شوند، زمانی که کلید در حالت قطع است و بالابر خاموش است، فاز به موتور می‌رود و این می‌تواند برای افرادی که آنجا کار می‌کنند خطرساز باشد.

برای نصب کلید بالابر تک فاز طبق روش زیر عمل کنید:

U۱ به پیچ شماره ۱
U۲ و نول به پیچ شماره ۶
Z۱ به پیچ شماره ۷
Z۲ به پیچ شماره ۸
و فاز به پیچ شماره ۵

استفاده از یک مولتی متر می‌تواند کمک کند تا سیم‌های اصلی و کمکی را از یکدیگر تشخیص دهید. بدین صورت که مولتی متر را در حالت بیزر قرار داده و تست خواهید کرد که کدام دو سیم به یکدیگر راه دارند و بیزر بوق می‌زند. سیم‌های سیم پیچ اصلی همان دو سیم هستند ولی سیم‌های کمکی سیم پیچ چون نمی‌توانند به یکدیگر راه داشته باشند بیزر روی آنها بوق نمی‌زند. دومین روش این است که قاب روی تخت کلم را بردارید.

در بسیاری از الکتروموتورها روی ترمینال‌های تخته کلم با علامت اختصاری مشخص کرده است که هر سیم مربوط به چه چیزی می‌باشد. و روش سوم نیز با آزمون و خطاست به این معنی که دو تا از سیم‌های همرنگ را اصلی و دوتای دیگر را فرعی در نظر گرفته و اگر خوش شانس باشید در همان مرحله اول موتور روشن خواهد شد. در غیر این صورت لازم است چند بار سیم‌ها را جابجا کنید.

روش نصب کلید بالابر موتور سه فاز:

کار کردن با الکتروموتورهای سه فاز خیلی راحت‌تر از مدل تک فاز آنهاست زیرا در این الکتروموتورها برای عوض کردن جهت چرخش موتور، تنها باید جای دو فاز را عوض کنید. به بیان دیگر از سه رشته سیمی که به الکترو موتور متصل است، اگر جای دو تا از فازها عوض شود جهت چرخش‌ الکتروموتور هم عوض می‌شود.

انواع کلید بالابر ساختمانی:

کلید بالابر اهرمی

اولین نمونه این کلید‌ها از نظر طراحی بدنه به شکل اهرمی ساخته شده‌ است. از معروف‌ترین مدل این محصولات بوده که امروزه نمونه سه فاز و تک فاز آن هم تولید شده است. وظیفه اصلی این کلید‌ها انتقال جریان الکتریکی به الکتروموتور است که با تغییر وضعیت اهرم، موتور چپ گرد یا راست گرد می‌شود.

کلید بالابر کنترلی

کنترلی نمونه جدید و بروز شده این تجهیزات است که برخی از نمونه‌های آن قابلیت کنترل از راه دور را دارند. با نصب بسیار ساده و راحت می‌توانند جایگزین کلید‌های قدیمی در دستگاه‌های بالابر شود.

حالت‌های مختلف کلید بالابر ساختمانی:

این محصولات از نظر مدل با یکدیگر متفاوت بوده ولی از نظر عملکرد یکسان هستند. عملکرد کلی این محصولات به سه قسمت زیر تقسیم می‌شود:

روش تست کلید بالابر تک فاز و سه فاز:

به این علت که به مقدار زیادی مورد استفاده قرار می‌گیرند، نسبتاً زود مستهلک می‌شوند و کنتاکت‌های داخلی آنها آسیب می‌بیند و از کار می‌افتد. تنها راه تست صحیح و اصولی انواع کلید بالابر ساختمانی این است که قبل از شروع کردن به کار یک بار به صورت امتحانی و بدون استفاده از مصالح ساختمانی چپ گرد و راست گرد موتور را تست کنید.

در صورتی که کلید بالابر خیلی کار کند و مستهلک شود، کنتاکت‌هایی که در داخل کلید هستند از اهرم جدا شده و دیگر حرکتی نمی‌کنند. حتی در صورتی که فشار زیادی به موتور وارد شود و جریان زیادی از کلید عبور کند، کنتاکت‌های داخلی کلید جوش خورده و دیگر عملکرد مناسب مانند سابق را نخواهند داشت. تنها روشی که می‌توان با آن تست کنید بالابر سالم است یا خیر، این است که اهرم کلید را به حالت بالا و پایین حرکت دهید. در صورتی که این کلید به سمت بالا بچرخد، پیچ شماره ۱ با پیچ شماره ۴، پیچ شماره ۲ با پیچ شماره ۵ و در نهایت نیز پیچ شماره ۳ با پیچ شماره ۶ تماس پیدا می‌کند. در حالتی که اهرم را به سمت پایین بچرخانید، پیچ شماره ۱ با پیچ شماره ۴، پیچ شماره ۵ با پیچ شماره ۷ و پیچ شماره ۶ نیز با پیچ شماره ۸ تماس پیدا می کند. در این صورت می‌توان مطمئن بود که کلید سالم است.

نکات ایمنی استفاده از کلید بالابر ساختمانی:

  1. قبل از شروع کار حتماً از سلامت فیزیکی محصول اطمینان لازم را کسب کنید. یک کلید بالابر با بدنه شکسته و آسیب دیده شرایط را برای اتصال کوتاه و برق گرفتگی اپراتور دستگاه فراهم می‌کند.
  2. برای جابه جا کردن اهرم کلید یا فشار دادن دکمه آن از نیروی زیادی استفاده نکنید، این کار باعث آسیب دیدن کلید و کاهش طول عمر آن می‌شود.
  3. سعی کنید کلید بالابر را در یک محل ایمن و مناسب به صورت محکم نصب کنید. استفاده به صورت آویز از این محصولات شرایط را برای برخورد اجسام و آسیب دیدن آنها فراهم می‌کند.
  4. در زمان نصب کلید دقت کنید اتصالات الکتریکی لازم را به صورت کاملاً ایمن و استاندارد انجام دهید. شل بودن اتصالات برقی علاوه بر آسیب رساندن به موتور بالابر موجب بروز برق گرفتگی افراد نیز می‌شود.

خرید انواع کلید بالابر:

شما همراهان گرامی برای ساختمانی تک فاز، سه فاز، اهرمی و کنترلی شما همراهان گرامی می‌توانید از طریق سایت فروشگاه اینترنتی نفیس نور اقدام نمایید. همچنین به منظور استعلام قیمت بروز این محصولات می‌توانید با کارشناسان ما در باشید.

کلید بالابر ساختمانی چیست؟

کلید بالابر ساختمانی برای کنترل الکتروموتور‌ دستگاه بالابر موجود در داخل ساختمان‌های در حال ساخت است که با استفاده از آنها انواع وسایل و مصالح ساختمانی را جا به جا می‌کنند.

بدنه کلید بالابر با چه موادی ساخته می‌شود؟

بدنه این محصولات با استفاده از پلاستیک سخت و فشرده ساخته می‌شود تا در برابر هرگونه فشار مستقیم و بر خورد اجسام خارجی مقاوم باشند.

کلید بالابر ساختمانی به چند دسته تقسیم می‌شود؟

این محصولات بر اساس شکل ظاهری به دو دسته کنترلیبالابر ساختمانی چیست؟

بالابر ساختمانی را وسیله یا مکانیزمی گویند که از آن برای حمل، انتقال و جابجایی بار به ارتفاع های مختلف استفاده می کنند. نیروی بالابر در دستگاه های مختلف توسط انواع مکانیزم ها ایجاد می گردد. در هر کدام از بالابرها عواملی مانند قدرت، ظرفیت، قیمت تمام شده، محیط کاری، ایمنی و نوع کاربرد نوع مکانیزم را مشخص می کند. از بالابر ساختمانی و یا همان بالابر مصالح ساختمانی، همانطور که از نامش معلوم است برای جابجایی مصالح در راستای عمودی در جهت های بالا و پایین می باشد. در این نوع بالابر باکت حمل مصالح به سیمی متصل شده و با شروع کار الکتروموتور می توان عمل جا به جایی بین طبقات را انجام داد. نام دیگر بالابر ساختمانی، بالابر مصالح یا بالابر کارگاهی می باشد. بالابرهای ساختمانی دارای ظرفیت های متنوعی هستند و در انواع زیر ارائه می شوند:

فیلم معرفی بالابر مصالح (ساختمانی) و مشخصات فنی

علت ارائه بالابر ساختمانی با قیمت ارزان توسط برخی از تامین کننده ها چیست؟

دلیل ارائه بالابر ساختمانی ارزان قیمت توسط برخی از تامین کننده ها، استفاده از الکتروموتور 3000 دور می باشد که استفاده از آن، اصلا توصیه نمی شود. استفاده از الکتروموتور 3000 در بالابر ساختمانی باعث آسیب جدی به الکتروموتور و همچنین سرعت بیش از حد و تکان های ناگهانی هنگام انتقال مصالح می شود.

علت تفاوت قیمت بالابر ساختمانی با ظرفیت های بیش از 300 کیلوگرم استفاده از الکتروموتور های سه فاز 1400 دور، گیربکس ترمزدار، پایه های مقاوم و سیم بکسل فولادی نتاب می باشد. الکتروموتور 3000 دور در دقیقه فقط برای برق تکفاز قابل استفاده بوده و برای بالابرهای 500، 750 و 1000 کیلوگرمی کاربرد ندارد.

یکی از معایب الکتروموتور 3000 دور در دقیقه در بالابر 300 کیلوگرمی اختلاف وزن (حدود 10 کیلوگرم) با الکتروموتور 1400 دور در دقیقه است. همچنین سیم پیچی مسی کمتری در این نوع الکتروموتور استفاده می گردد.

الکتروموتور 3000 دور در دقیقه به علت گشتاور بالا در بالابر ساختمانی کاربرد ندارد و نیاز به پایین آوردن دور موتور با استفاده از تسمه و فولی می باشد که این کار باعث فشار مضاعف و آسیب جدی به موتور می شود. از الکتروموتور 3000 دور در دقیقه به علت گشتاور مناسب می توان در کمپرسورها و ویبراتورها استفاده نمود.

مشخصات فنی بالابر ساختمانی و مصالح

از بالابر ساختمانی یا مصالح بر که با نام های دیگری مانند بالابر مصالح و یا بالابر کارگاهی نیز شناحته می شود، برای بالا و پایین بردن مصالح جهت ساخت و ساز استفاده می گردد. عمل جابجایی مصالح در این دستگاه توسط نیروی تولیدی از یک الکتروموتور و سپس تغییر دور آن توسط یک گیربکس صورت می گیرد. لازم به ذکر است که بنا به درخواست استفاده کننده، امکان نصب ریموت کنترل از راه دور وجود دارد و همچنین به منظور تامین ایمنی بیشتر در هنگام حمل بار، بهتر است از بالابر ساختمانی دارای ترمز استفاده شود.

انواع بالابر

انواع بالابر ساختمانی

بالابر چیست؟ بالابر ساختمانی چیست؟ و انواع بالابر ساختمانی کدامند؟ بالابر را وسیله یا مکانیزمی گویند که از آن برای حمل، انتقال و جابجایی بار به ارتفاع های مختلف استفاده می کنند. نیروی بالابر در دستگاه مختلف توسط انواع مکانیزم ها ایجاد می گردد. در هرکدام از بالابر ها عواملی مانند قدرت، ظرفیت، قیمت تمام شده، محیط کاری، ایمنی و نوع کاربرد نوع مکانیزم را مشخص می کند. ساده ترین بالابر ها، بالابر های ساختمانی می باشد که از آن برای بالا و پایین بردن مصالح جهت ساخت و ساز استفاده می گردد. در این نوع از بالابر ها باکت حمل مصالح به سیمی متصل شده و با شروع کار الکتروموتور می توان عمل جا به جایی بین طبقات را انجام داد.

همچنین سرعت در بالابر ساختمانی معمولا 20 دور در دقیقه است، که به عنوان مثال برای پیمودن ارتفاع 20 متر، مدت زمان یک دقیقه لازم است.

انواع کلید فرمان سیار بالابر مصالح

موتورهای الکتریکی قابلیت حرکت در دو جهت راست گرد و چپ گرد را دارند که برای سهولت در امر حرکت موتور، از این کلید استفاده می شود. نحوه کار این کلید ساده بوده و توانایی جابجایی بین فازها را دارد.

مزایای بالابر ساختمانی یا مصالح بر

مشخصات فنی بالابر ساختمانی یا مصالح بر

* توصیه می شود در زمان استفاده از بالابر ساختمانی به منظور تامین جریان الکتریکی از تابلو برق استفاده شود تا در زمان نواسان و قطع برق، الکترو موتور دچار آسیب نشود.

نحوه انتخاب بالابر

سه مولفه مهم در انتخاب الکتروموتور بالابر

  1. توان یا قدرت الکتروموتور که در بالابر های ساختمانی از 2 تا 10 اسب بخار متغیر است.
  2. سرعت یا تعداد دوران الکتروموتور که دو نوع 1400 دور و 3000 دور در بالابر ها رایج می باشد.
  3. تک فاز یا سه فاز بودن الکتروموتور

نکته: الکتروموتورهای 3 اسب به صورت تکفاز و سه فاز قابل سفارش هست، اما الکتروموتور های بالاتر از 3 اسب بخار فقط به صورت سه فاز موجود می باشند.

الکتروموتور های مورد استفاده در بالابر

نکته: در بالابر های ساختمانی استفاده از موتور هایی با تعداد دور بالا توصیه نمی شود، زیرا این دسته از موتور ها سرعت جابجایی بالابر ها را بالا برده و کنترل آن را مشکل می نمایند. یکی از دلایل اصلی حوادثی که در استفاده از بالابر های ساختمانی روی می دهد، استفاده از موتور های با دور بالا می باشد.

اجزاء بالابر ساختمانی

استراکچرها و خرپاها

لوله های به کار رفته در پایه های بالابر از لوله های نمره 6 و 8 گازی می باشند که به سفارش مشتری قابل تغییر و ارتقا می باشد و وظیفه نگهداری وزن دستگاه را بر عهده دارد.

گیربکس بالابر

موجود در بالابر ساختمانی جهت انتقال دور از الکتروموتور به کار می رود. گیربکس به کار رفته در بالابر مصالح از نوع می باشد که قابلیت قفل کردن دارد که در هنگام بروز برای الکتروموتور بار، برگشت ناپذیر است.

الکتروموتور (دینام) بالابر

موجود در بالابر ساختمانی جهت ایجاد نیروی محرک به کار می رود و باتوجه به توان بالابر ساختمانی در دو نوع تک فاز و سه فاز می باشد. دو مشخصه مهم در بالابر ها که کارکرد الکتروموتور را تحت تأثیر قرار می دهد، ظرفیت حمل بار بالابر و ارتفاع موثر حمل بار می باشد.

باکت بالابر

باکت موجود در بالابر ساختمانی وظیفه حمل مصالح و بار را بر عهده دارد و در ظرفیت های مختلف ساخته شده و به بازار عرضه می گردد. سایز استاندارد باکت به اندازه یک فرغون یا 22 لیتر است.

قرقره (وینچ) بالابر

قرقره موجود در بالابر ساختمانی جهت جمع کردن و هدایت سیم بکسل به کار می رود که بوسیله دو عدد فولی به خروجی گیربکس متصل است. همچنین موتور و گیربکس در قسمت قرقره قرار دارد. قرقره های معمولی تا 35 متر سیم بکسل را می تواند به دور خود جمع کند و برای بیشتر از این متراژ بایستی قرقره تغییر کند. همچنین، همانطور که اشاره شد در سیستم باربری بالابر ساختمانی (بالابر برقی یا وینچ) از ریموت کنترل و ترمز نیز می توان استفاده نمود. بالابر برقی به دلیل وزن کم و سهولت نصب، در فضای کارگاهی و ساختمانی مورد استفاده قرار می گیرد. این نوع بالابر بر اساس تعداد دور سیم پیچ می تواند یک سرعت (تک سرعته) یا دو سرعت (دو سرعته) داشته باشد و قابلیت نصب با استفاده از قرقره یا بدون اتصال قرقره را دارد.

اجزاء بالابر برقی

* در همه مدل های فوق نوع جابجایی عمودی و ولتاژ 320-280 ولت می باشد.

سیم بکسل بالابر ساختمانی

سیم بکسل بالابر ساختمانی یا طناب فلزی جهت استفاده در انواع دستگاه های بالابر، جرثقیل ها و همچنین جهت بلند کردن و حرکت بار های مختلف به کار می روند. بسته به محل مورد نیاز و نوع ساختار، سیم بکسل دارای ضریب انبساط و انعطاف پذیری، طرح ها و قطر های مختلف می باشد. بالابر ساختمانی دارای 20 متر سیم بکسل می باشد که قابلیت افزایش آن در صورت نیاز مشتری وجود دارد.

نکات مهم در خرید بالابر ساختمانی

نکته: در زمان انتخاب شاسی مناسب برای بالابر می بایست دقت لازم را به عمل آورد، زیرا شاسی می بایست مقاومت لازم را برای بار با ظرفیت تعیین شده داشته باشد. ساختار باکت باید به گونه ای باشد که ورق آن مقاومت لازم را داشته باشد و زیر فشار دفرمه نشود.

کاربرد بالابر کارگاهی و ساختمانی

از جمله کاربری های این نوع بالابر ها می توان به موارد زیر اشاه نمود:

  1. جهت بارگیری در مانند کامیون
  2. در زمان ساخت و ساز برای جابجایی مصالح بین طبقات
  3. در بخش صنعت برای انتقال بار در کارخانجات و انبارها
  4. برای انتقال آب از داخل چاه

که در انواع جرثقیل کارگاهی، بالابر صنعتی، بالابر انبار، بالابر رستورانی، بالابر خانگی، بالابر کارخانه ای، بالابر چند منظوره می باشد.

نحوه نصب بالابر

نحوه نصب بالابر همانند خرید بالابر متناسب با پروژه از اهمیت بالایی برخودار است. شیوه نصب آن باید به نحوی باشد که ایمنی دستگاه هنگام جابه جایی بار و همچنین ایمنی افراد در حال کار در کارگاه حفظ شود. رعایت نکات زیر جهت نصب بالابر الزامی می باشد:

  1. تمام اجزای بالابر را به محل نصب (پشت بام) منتقل کنید.
  2. در ابتدا پایه های بالابر را به صورت برعکس در فاصله حدودا 3 متری (طول ریل بالابر) از یک دیگر مستقر کنید.
  3. سپس ریل را از انتهای سربسته آن در داخل پایه ها به طوری که جلوی پشت بام قرار گیرد جایگذاری کنید و پیچ های آن را محکم ببندید.
  4. به علت سنگین بودن بالابر هنگام جابه جایی جهت چرخاندن آن به سمت لبه پشت بام از کمک چند نفر استفاده کنید. (دقت کنید که عمل چرخاندن پایه ها و ریل باید به صورت همزمان صورت بگیرد.)
  5. وقتی که بالابر در جای خود مستقر شد اقدام به گذاشتن سنگ و پاکت مصالح بر روی پایه های بالابر کنید تا از خطر سقوط جلوگیری شود. (در صورت نصب بالبر به صورت دائمی توصیه می شود پایه ها به صورت کامل بر روی پشت بام جوش داده شود.)
  6. باکس موتور بالابر را درون ریل جایگذاری می کنیم. دقت کنید که باکس باید داخل ریل به نرمی حرکت کند و به هیچ وجه از ریل بیرون نیاید.
  7. جهت رفع خطر بیرون افتادن باکس از درون ریل توصیه می شود از یک خاموت یا میلگرد برای بستن انتهای ریل استفاده شود.
  8. پس از نصب بالابر به صورت کامل از کابل برق مناسب جهت تامین نیروی برق موتور استفاده شود.
  9. در انتها قبل از روشن نمودن دستگاه برای اولین بار از پر بودن روغن واسکازین گیربکس اطمینان حاصل کرده و سپس دستگاه را روشن نمایید. (روغن مناسب گیربکس واسکازین نمره 140 می باشد. همچنین ظرفیت مخزن روغن گیربکس حدود 1 لیتر است.)

تعمیر و نگهداری بالابر

برای افزایش عمر بالابربه نکات زیر توجه فرمائید:

  1. الکتروموتورهای استفاده شده در بالابر ها در برابر رطوبت و آب مقاوم نبوده و باید از ورود آب به داخل بخش برقی جلوگیری شود. همچنین موتور بالابر هر 3 ماه یکبار بازدید شود.
  2. گیربکس های مخصوص بالابری همواره باید تحت مراقبت بوده و روغن آن چک شود.
  3. همواره سیم بکسل مورد استفاده بازدید گردد و در صورت شکستگی و خرابی تعویض گردد.
  4. به هیچ وجه از سیم بکسل رشته رشته و شکسته استفاده نشود.
  5. قسمت انتهایی سیم بکسل به دلیل وجود قلاب خرابی بیشتری دارد که در موقع خرید بالابر متراژ سیم بکسل را بیشتر محاسبه کنید تا در مرور زمان بخش خراب را حذف کرده و قلاب را به قسمت سالم سیم بکسل ببندید.
  6. قسمت باکس، جعبه یا کلسکه را به آرامی حرکت داده تا با ضربات زیاد به بدنه ریل آسیبی وارد نشود.
  7. در آماده سازی اولیه کرپی و اتصالات را به خوبی محکم کرده و از این امر اطمینان حاصل نمایید.
  8. وزنه های تعادل مورد استفاده را به خوبی انتخاب کرده تا دچار مشکل نشود.
  9. واسکازین گیربکس بصورت دوره ای بررسی شود. اغلب واسکازین 140 مورد استفاده قرار می گیرد.

جهت استعلام قیمت بالابر ساختمانی بر روی لینک مربوط به هر محصول کلیک کرده یا با کارشناسان هایپر صنعت فامکو تماس بگیرید.

و اهرمی تقسیم می‌شوند.

الکتروموتور بالابر ساختمانی چند مدل دارد؟

این موتورها در دو مدل سه فاز و تکفاز تولید می‌شوند که برای آنها کلید تکفاز و سه فاز نیز طراحی شده است.

معرفی بالابر مصالح (ساختمانی) و مشخصات فنی

بالابرها در انواع مختلف وجود دارند و یکی از انواع بسیار کاربردی در صنعت ساختمان سازی بالابر مصالح ساختمانی میباشد. بالابر های مصالح ساختمانی فقط مختص جابجایی مصالح ساختمانی مورد استفاده قرار می گیرد و کاربرد دیگری ندارد. این بالابر ها دارای انواع مختلفی می باشد که در قسمت زیر به آنها می پردازیم:

بالابر ساختمانی تک فاز و بالابر ساختمانی سه فاز.

بالابر ساختمانی تک فاز: در این بالابر نیرویی که برای به حرکت درآوردن بالابر استفاده می شود از الکتروموتور های تک فاز تامین می شود. این بالابر توسط برق ۲۲۰ ولت میتواند به کار بیفتد. بنابراین اگر در محل مورد نظر برق شهری وجود داشته باشد بهترین گزینه استفاده از بالابر های مصالح ساختمانی تک فاز می باشد. این نوع بالابر این قابلیت را دارد تا ۳۰۰ کیلوگرم بار را به راحتی جابه جا کند. در ضمن قیمت این نوع بالابر ها نسبت به بالابر ساختمانی سه فاز کمتر می باشد.

 

بالابر ساختمانی سه فاز:

همانطور که کاملا روشن است بالابرهای سه فاز دارای قدرتی بیشتر از بالابر های تک فاز می باشد و این قابلیت را دارد تا تا مقدار و وزن بیشتری از مصالح ساختمانی را جابجا کند. معمولا از این نوع بالابر در کارگاه های صنعتی بهره برده می شود، بنابراین برقی که برای این بالابر استفاده می شود برق سه فاز است که در صورت در اختیاز نداشتن این برق تک فاز و یا معمولی را میتوان با استفاده از اینورتر یا درایو به برق سه فاز تبدیل کرد.

استفاده از برق سه فاز به دلیل قدرت و خطر بیشتری که دارد فقط برای کارخانه ها مجاز می باشد و کسانی که با این برق سر و کار دارند باید در حین کار کردن با آن بیشترین دقت را به عمل میاورند.

مشخصات فنی بالابر مصالح ساختمانی 

بالابر های مصالح ساختمانی دارای مشخصه هایی که باید به آن توجه داشت، هر کدام از قطعات و اجزای بالابر ساختمانی دارای ویژگی های مختص به خود است و وظیفه ای مهم را بر عهده دارند. در اینجا به مشخصات فنی بالابر مصالح ساختمانی و ویژگی های آنها می پردازیم:

انواع کلید فرمان سیار بالابر مصالح ساختمانی 

با استفاده از کلید سیار می توان موتور های الکتریکی که در دو جهت راست و چپ در حرکت هستند را به راحتی جابجا کرد. این نوع کلید فرمان سیار به دو صورت با سیم و بی سیم می باشد.

برای با کارشناسان کیان تاور تماس حاصل فرمایید.

انواع الکتروموتور مورد استفاده در بالابر مصالح ساختمانی 

سرعتی که برای الکتروموتور ها در نظر گرفته می شود باید در حد مجاز باشد و نباید بیشتر از حد استاندارد باشد. زیرا در صورت زیاد بودن سرعت جابجایی در بالابر مصالح ساختمانی امکان واژگون شدن و هر گونه خطر وجود دارد.

بالابر های مصالح ساختمانی دارای اجزای مختلفی است که به هر یک اشاره کرده و وظیفه آنها را شرح ی دهیم:

مشخصات فنی استراکچر و خرپا:

لوله های که برای پایه ها بالابر در نظر گرفته شده است بر اساس سفارش مشتری تهیه می شود. این پایه ها و یا به اصطلاح خرپا باید توان لازم برای نگه داشتن دستگاه را داشته باشد.

برای با کارشناسان ما در پارس راک در ارتباط باشید.

مشخصات فنی گیربکس بالابر مصالح ساختمانی:

گیربکس یکی از مهم ترین اجزاء دستگاه بالابر می باشد که برای کاهش دور موتور و افزایش قدرت آن مورد استفاده قرار می گیرد. معمولا در این نوع بالابر ها از نوع حلزونی استفاده می شود و در صورتی که برق به صورت ناگهانی قطع شود قفل می گردد و از سقوط ناگهانی بار جلوگیری می کند.

مشخصات فنی الکتروموتور بالابر:

الکتروموتور و یا دینام وظیفه ایجاد نیروی محرکه را به عهده دارد. این نوع موتور ها توسط برق تک فاز و یا سه فاز شروع به کار می کنند. ظرفیت حمل بار و ارتفاع می تواند بر روی عملکرد موتور های بالابر مصالح ساختمانی تاثیر گذار باشد.

مشخصات فنی باکت بالابر مصالح ساختمانی:

باکت بالابر مصالح دارای ظرفیت های متفاوتی است و وظیفه حمل بار را بر عهده دارد.

مشخصات فنی قرقره بالابر:

وظیفه قرقره جمع کرن سیم بکسل دستگاه بالابر می باشد، این قرقره به وسیله دو فیوز به خروجی گیربکس وصل می گردد. قرقره ها در حالت عادی قادرند تا ۳۵ متر سیم را جمع کنند، همچنین با استفاده از کنترل از راه دور می توان بلبرینگ دستگاه را تحت کنترل قرار داد.

برای دریافت خدمات و اجاره بالابر ساختمانی با کارشناسان ما تماس حاصل فرمایید.

بسته به تعداد سیم پیچ ها این بالابر دارای تک سرعت و دو سرعت می باشد. سیم بکسل بالابر ساختمانی همان طناب های فلزی هستند که در جرثقیل ها و انواع بالابر ها برای جابجایی بار مورد استفاده قرار می گیرند. سیم بکسلهای بالابر دارای طول حداقل ۲۰ متر می باشد و در صورت لزوم می توان آن را افزایش داد.

 

خروج از نسخه موبایل