علمی و پزشکی

۲ عامل ناپایدارکننده کرونا / احتمال نیاز به تمدید سالانه واکسن

سیستم ایمنی, واکسن, واکسیناسیون

پاتولوژیست‌های عفونی گفته‌اند هنوز هیچ نشانه‌ای از ابتلا به ویروس کرونا وجود ندارد و می‌توان گفت که کرونا در سراسر جهان کنترل شده است، اما برخی از مردم کشورمان هنوز واکسن کرونا را دریافت نکرده‌اند. درحال تفکر.

دکتر در گفت وگو با مجله سلامتی ایران، مسعود یوناسیان وی در خصوص وضعیت کرونا در کشور گفت: با توجه به تعداد روزانه جان باختگان کرونا و تعداد مبتلایان هر روز، وضعیت فعلی تحت کنترل است و می‌توان نتیجه گرفت که به وضعیت پایدار رسیده‌ایم. “

2 عامل ایجاد بی ثباتی در شرایط کنترل کرونا

وی با عدم تشخیص آن گفت: دو عامل می تواند باعث ایجاد این حالت بی ثباتی شود و مصونیت نسبت به واکسن یا امیکرون نمی تواند از آن جلوگیری کند. دومین عاملی که می تواند این تعادل را بر هم بزند گذر زمان است که سطح ایمنی ناشی از واکسن یا عفونت را کاهش می دهد. اگر هر یک از این موارد اتفاق بیفتد، وضعیت ما به سمت بی ثباتی می رود.

2 شرط برای تداوم کنترل کرونا

یوناسی افزود: بنابراین در حال حاضر وضعیت با ثبات است و از نظر تعطیلی فعالیت ها نیازی به محدودیت جدیدی نداریم، اما در این شرایط باید دو شرط در نظر گرفته شود؛ در عین حال شرط دوم این است که مسئولان باید نسبت به هشدارهای متخصصان بهداشت حساس باشد که قبلاً توسط موج بزرگی از کارشناسان بهداشتی هشدار داده شده است اما مسئولان توجهی نکرده اند و مدارس راه اندازی مجدد شده است.لازم به ذکر است که بحران در اوایل و مردم عادی قابل مشاهده است. می توان آن را دو هفته بعد دید

کووید در جهان 19; تحت کنترل است

وی گفت: هنوز هیچ سیگنال هشدار دهنده ای در مورد کرونا وجود ندارد و می توان گفت که کرونا تقریباً در سراسر جهان تنظیم شده است. به طور کلی می توان گفت که جهان تحت کنترل بیماری کووید 19 است.

وضعیت واکسیناسیون عروق کرونا ویروس در کشور

وی در مورد وضعیت واکسیناسیون در کشور خواجه خواری گفت: کاملاً شاید این نگران کننده باشد که هنوز برخی از مردم کشورمان واکسن کرونا را دریافت نمی کنند، اما نکته مهم این است که درصد قابل توجهی از جمعیت کشور نیز به ویروس کرونا مبتلا شده اند و حتی برخی افراد به نوع خفیف بیماری عروق کرونا ویروس مبتلا شده اند. لازم به ذکر است که هر عفونتی به عنوان یک واکسن عمل می کند. بنابراین، بسیاری از افرادی که واکسن کرونا را دریافت نمی‌کنند یا واکسیناسیون خود را کامل نمی‌کنند، اگر ابتدا به کرونا مبتلا شوند، مصونیت دارند. عامل دیگر این است که افرادی که واکسن کرونا را دریافت نمی‌کنند یا واکسن را ناقص دریافت کرده‌اند، در صورت ابتلا به کووید۱۹، به شکل شدید بیماری مبتلا می‌شوند. از سوی دیگر، افرادی که واکسینه می شوند ممکن است در طول زمان به اشکال خفیف شریان کرونا ویروس مبتلا شوند. بنابراین، زمانی که شرایط واکسیناسیون فراهم باشد، افرادی که واکسینه می شوند، به بیماری مبتلا نمی شوند یا به اشکال بسیار خفیف مبتلا می شوند.

وی درباره تاثیرگذاری واکسن کرونا و امکان واکسیناسیون سالانه واکسن تقویت کننده کرونا گفت: در حال حاضر پاسخ این سوالات کاملاً مشخص نیست. وقتی دوره ای را مطالعه می کنیم، می توانیم آن را به همان دوره تعمیم دهیم. ما هنوز نمی دانیم مصونیت ناشی از واکسن کرونا چیست. البته ما فکر می کنیم باید سالانه واکسن کرونا مانند آنفولانزا را به روز کنیم، اما در عین حال نیازی به به روز رسانی سالانه آن نداریم.

وی گفت: این واکسن مانند واکسن آنفولانزا سالانه به روز می شود زیرا ویروس آنفولانزا بسیار متحول کننده است. هر سال با ویروس متفاوتی نسبت به سال قبل مواجه می شویم و اینطور نیست که واکسن آنفولانزا مصونیت داشته باشد. از شر آن خلاص شوید، اما ویروس تغییر کرده است. حال اینکه آیا چندین تغییر سالانه برای کرونا داریم یا نه هنوز مشخص نیست و اطلاعات کافی نداریم. البته به نظر می رسد واکسیناسیون عروق کرونا ویروس نیاز به گسترش دارد، اما چه سالانه باشد و چه دوسالانه و غیره، باید منتظر اطلاعات و مطالعات بیشتری باشیم.

او گفت: اجماع فعلی در میان اکثر دانشمندان این است که سه دوز واکسن باید به جمعیت عمومی داده شود و دوز چهارم باید به افراد مسن و بیماران مبتلا به سرکوب سیستم ایمنی داده شود.

انتهای پیام/