۲۰ نکته کلیدی تغذیه در زمان ابتلا به کرونا

وقتی شیوع قابل توجهی از بیماری عروق بیماری کرونا در کشور وجود دارد و خطر عفونت زیاد است ، توصیه های تغذیه ای را جدی بگیرید و آنها را دنبال کنید.

به گزارش مجله سلامتی ایران و به گفته دفتر وزارت بهداشت برای اصلاح تغذیه جامعه ، در اینجا 20 نکته مهم تغذیه ای برای بیماری عروق بیماری کرونا قلب آمده است:

– حتماً آب بنوشید و حتماً 6 لیوان آب در روز بنوشید.

– مصرف غذاهای سرخ شده مانند کاکائو ، کتلت ، خورش ، کباب و غیره ممنوع است.

– در این مدت فقط غذای پخته بخورید.

مصرف غذاهای پروتئینی مانند حبوبات ، تخم مرغ ، گوشت و کره بادام زمینی بدون قند را افزایش دهید.

هر روز تخم مرغ کاملا پخته بخورید.

مصرف قند و شکر را محدود کنید.

غذاهای کنسرو شده ، گوشت های فرآوری شده و فست فودها ممنوع است.

خوردن میوه و سبزیجات را در طول روز فراموش نکنید.

غذاهای صنعتی حاوی قند مانند بیسکویت ، کیک ، مربا ، نوشیدنی های سرد ، مالت و آب میوه های صنعتی ، شیرینی ، آب نبات و شکلات صنعتی ممنوع است.

محصولات لبنی مانند پشه پروبیوتیک را با یک وعده غذایی روزانه مصرف کنید.

غذاهای تحریک کننده مانند برخی غذاهای تند مانند چیلی را از رژیم غذایی خود حذف کنید.

انواع تنقلات از جمله عسل ، عدس ، فرنی ، تخم مرغ ، پنیر و گردو بخورید.

– آجیل هایی مانند بادام ، اقاقیا ، پسته و گردو را می توانید هر روز با ماست ، سوپ و فرنی میل کنید.

خبر مرتبط:  بستری‌های کرونا همچنان بالاست / مرزها کنترل نشود، "لامبدا" وارد می‌شود

مکمل های ویتامین D ، ویتامین C و روی را در این دوران فراموش نکنید. دو هفته پس از شروع علائم ، یک هفته بعد از شروع علائم ، یک مکمل 50000 واحدی ویتامین D ، یک ماه پس از شروع علائم ، 75 تا 100 میلی گرم مکمل ویتامین D و 1000 میلی گرم مکمل ویتامین C مصرف کنید.

– در سوپ ، خورش و موس جوانه گندم ، جوانه ، عدس و غیره سرو کنید.

از غذاهای دیر هضم با پنیر پیتزا ، ماکارونی و قارچ اجتناب کنید.

در صورت اسهال ، مصرف مکمل های ویتامین C تا رفع این مشکل ممنوع است. در صورت اسهال ، هویج را با ملاس پروبیوتیک با کمی روغن و نمک سرو کنید.

از میوه های حاوی ویتامین A مانند موز ، انبه ، میوه و سبزیجات مانند هویج استفاده کنید.

– همراه غذا از لیمو ترش استفاده کنید.

مصرف قهوه ، چای قوی ، نسکافه یا شکلات تلخ ممنوع است.

انتهای پیام