۱۰ فایده مصرف صبحگاهی نوشیدنی زنجبیل لیمو

هنگامی که زنجبیل و لیمو به طور جداگانه مصرف می شوند ، مزایای جالبی برای سلامتی انسان دارد ، اما ترکیب این دو ماده مغذی باعث بهبود بیشتر وضعیت و عملکرد سلول های بدن می شود.

به گزارش مجله سلامتی ایران ، عصر ایران لئو لاو فروت گفت: “قدرت درمانی زنجبیل قرن ها مورد توجه بسیاری از فرهنگ ها بوده است.” زنجبیل سرشار از مواد مغذی است و سرشار از انواع ویتامین ها و مواد معدنی مانند پتاسیم ، منگنز ، مس و منیزیم است. افزودن لیمو ترش به زنجبیل سطح جدیدی از فواید را به همراه دارد. به همین ترتیب ، ممکن است یک نوشیدنی زنجبیل لیمویی را نیز در نظر داشته باشید.

فواید زنجبیل لیمو برای سلامتی می تواند به بهبود سیستم ایمنی بدن ، بهبود شرایط گوارشی و مبارزه با سرطان کمک کند.

هنگامی که زنجبیل و لیمو به طور جداگانه مصرف می شوند ، مزایای جالبی برای سلامتی انسان دارد ، اما ترکیب این دو ماده مغذی باعث بهبود بیشتر وضعیت و عملکرد سلول های بدن می شود.

هضم را بهبود ببخشید

محققان معتقدند با جمع شدن زنجبیل و متابولیت های آن در دستگاه گوارش ، بسیاری از فواید آن در روده متمرکز می شود.

زنجبیل یک محرک گوارشی است ، به این معنی که جریان آب میوه های گوارشی را تقویت می کند و روند هضم غذا را بهبود می بخشد.

مطالعات نشان داده است که زنجبیل به ترتیب باعث تولید تریپسین و لیپاز پانکراس می شود ، به ترتیب دو آنزیم دخیل در پروتئین و هضم چربی. همچنین ، این مطالعه نشان داد که زنجبیل تحرک معده را در شرکت کنندگان سالم افزایش می دهد.

زنجبیل باعث تولید آب میوه های گوارشی مانند اسید کلریدریک از معده و صفرا از کبد و کیسه صفرا می شود ، در نتیجه به بهبود هضم غذا کمک می کند. این شرایط باعث می شود زنجبیل بعد از خوردن یک وعده غذایی نسبتاً زیاد مکمل مطلوبی شود.

زنجبیل برای افراد مبتلا به نفخ یا یبوست در درمان بیماری های دستگاه گوارش مفید است. مطالعه منتشر شده در مجله انجمن پزشکی تایلند نشان داد که زنجبیل در هنگام سندرم روده التهابی به آرامش روده کمک می کند. مطالعات دیگر نتایج مشابهی را یافته اند و نشان داده اند که زنجبیل در کاهش بیش از حد 53.3٪ از شرکت کنندگان به سندرم روده تحریک پذیر کمک می کند.

تقویت ایمنی

زنجبیل یک گیاه فوق العاده برای تقویت سیستم ایمنی بدن است. این به دلیل وجود مقدار زیادی آنتی اکسیدان و ترکیبات ضد التهاب در رژیم غذایی است.

التهاب مزمن استرس زیادی به سیستم ایمنی بدن وارد می کند و توانایی عملکرد صحیح و مبارزه با بیماری را کاهش می دهد.

مولکول های زیست فعال زنجبیل مانند زنجبیل به مبارزه با رادیکال های آزاد بدن کمک می کند ، که می تواند برای بیماری های قلبی ، بیماری های تخریب کننده ، سرطان و پیری مضر باشد. با مصرف زنجبیل ، با تقویت ایمنی بدن به کاهش خطر ابتلا به این بیماری ها کمک می کنید.

از طرف دیگر ، لیمو ترش سرشار از ویتامین C ، یک آنتی اکسیدان طبیعی است که باعث تقویت سیستم ایمنی بدن می شود. این رژیم همچنین دارای خواص ضد ویروسی و ضد باکتریایی است.

خبر مرتبط:  اهانت به پیامبر اسلام قابل تحمل نیست

به کاهش حالت تهوع کمک کنید

زنان باردار قرن هاست که از زنجبیل برای رفع حالت تهوع و استفراغ استفاده می کنند و علم اثربخشی آن را ثابت کرده است.

مطالعات متعدد نشان داده است که زنجبیل یک روش موثر و ایمن برای جلوگیری از حالت تهوع و استفراغ در دوران بارداری است.

یک مطالعه نشان داده است که زنجبیل می تواند به اندازه دیمن هیدرینات در درمان حالت تهوع و استفراغ در دوران بارداری موثر باشد و عوارض جانبی کمتری دارد.

زنجبیل همچنین برای درمان حالت تهوع مرتبط با شیمی درمانی توصیه می شود.

لیمو ترش یک روش درمانی محبوب برای بیماری صبحگاهی و حالت تهوع است زیرا حاوی اسیدهای خنثی کننده است که ترکیبات بی کربنات تشکیل می دهد و به رفع حالت تهوع کمک می کند.

عملکرد کلیه را بهبود ببخشید

هر دو زنجبیل و لیمو ترش به بهبود عملکرد کلیه و وضعیت کمک می کنند.

در مطالعات مربوط به موش های مبتلا به دیابت ، زنجبیل به طور قابل توجهی ظرفیت آنتی اکسیدانی خود را در موش های صحرایی افزایش داد. موشهای دیابتی که مکمل های زنجبیل دریافت می کردند ، در نفروپاتی ، یک بیماری کلیوی ناشی از آسیب به رگهای خونی کوچک ، کاهش قابل توجهی داشتند.

و اگر شما از کسانی هستید که سنگ کلیه دارند ، توجه داشته باشید که لیمو به جلوگیری از سنگ کلیه کمک می کند. لیمو ترش حاوی سیترات است که به جلوگیری از تجمع کلسیم و سنگ کلیه کمک می کند.

التهاب را کاهش دهید

یکی از مزایای قابل توجه زنجبیل لیمو توانایی آن در کاهش التهاب مزمن در بدن است.

زنجبیل ضد التهاب است. این رژیم حاوی ترکیبات ضد التهابی به نام جینجرول است که از تولید اکسید نیتریک جلوگیری می کند. در شرایط عادی ، اکسید نیتریک منجر به تشکیل رادیکال های آزاد مضر به نام پراکسینیتریت ها می شود که باعث التهاب و آسیب به سلول ها و اندام ها می شوند.

جینجرول همچنین گیرنده های وانیلوئید موجود در پایانه های عصبی حسی ما را تحت تأثیر قرار می دهد. محققان دریافته اند که زنجبیل مستقیماً روی مسیر درد تأثیر می گذارد و التهاب را که باعث درد می شود ، تسکین می دهد.

آنتی اکسیدان های موجود در لیمو ترش ، عوامل ضد التهابی قدرتمندی هستند که رادیکال های آزاد را پراکنده می کنند. رادیکال های آزاد معمولاً پاسخ التهابی را افزایش می دهند.

محافظت از سرطان

مطالعات متعدد پتانسیل ضد سرطانی زنجبیل و نقش آن را در مبارزه با سرطان ریه ، پروستات ، روده بزرگ ، پستان ، پوست و لوزالمعده بررسی کرده اند.

یک بار دیگر ، جینجرول ، یک ترکیب فعال زیستی که به وفور در زنجبیل خام وجود دارد ، نقش زیادی دارد.

نشان داده شده است که جینجرول باعث مهار NF-AB و چندین عامل دیگر می شود که باعث رشد سلولهای سرطانی می شوند.

مطالعات دیگر نشان داده است که زنجبیل باعث آپوپتوز (مرگ سلولی برنامه ریزی شده) در سلولهای سرطانی می شود.

خبر مرتبط:  استاد سهراب محمدی درگذشت

همچنین نشان داده شده است که لیمو ترش و سایر مرکبات کمتر در معرض خطر سرطان هستند.

برخی مطالعات نشان داده است که خطر ابتلا به سرطان در افرادی که مرکبات بیشتری مصرف می کنند ، است. محققان معتقدند برخی از ترکیبات گیاهی مانند لیموناد و لیمونین می توانند اثرات ضد سرطانی داشته باشند.

به کاهش وزن کمک کنید

زنجبیل اغلب در مکمل های چربی سوزی استفاده می شود زیرا به تقویت متابولیسم کمک می کند. تحقیقات نشان داده است که مصرف زنجبیل با سایر مواد غذایی می تواند به افزایش اثر کالری آن غذاها کمک کرده و منجر به کالری سوزی بیشتر شود.

متاآنالیز مطالعات بررسی مزایای کاهش وزن زنجبیل نشان داده است که زنجبیل تأثیر قابل توجهی بر وزن و چربی شکم دارد.

جذب مواد مغذی را افزایش دهید

بسیاری از افراد همه مواد مغذی رژیم غذایی خود را جذب نمی کنند. در حقیقت ، یک فرد متوسط ​​10 تا 90 درصد ویتامین ها و مواد معدنی رژیم غذایی خود را جذب می کند.

زنجبیل به بهبود عملکرد هضم و متابولیسم غذا کمک می کند ، بنابراین اگر در جذب مواد مغذی مشکل دارید ، زنجبیل یک افزودنی عالی برای رژیم غذایی شما است.

ویتامین C موجود در لیمو باعث افزایش جذب آهن از گیاهان می شود ، بنابراین اگر زنجبیل و لیمو ترش را با غذاهای گیاهی مانند چغندر ترکیب کنید ، بدن می تواند آهن بیشتری از این ماده مغذی جذب کند.

به از بین بردن سلولیت کمک کنید

زنجبیل و لیمو ترش به دلیل توانایی کاهش سلولیت شناخته شده اند.

زنجبیل و لیمو به تصفیه و تقویت سیستم لنفاوی ، که اصلی ترین سیستم تولید سلولیت در بدن است ، کمک می کند.

از آنجا که سلولیت یک محصول جانبی از انسداد سیستم لنفاوی است ، بهتر است با تحریک جریان لنفاوی در نظر گرفته شود.

زنجبیل و لیمو گزینه های خوبی برای بهبود وضعیت و عملکرد سیستم لنفاوی هستند. اسیدهای موجود در لیمو و گرمای زنجبیل به تجزیه سموم در عروق لنفاوی و بهبود جریان لنفاوی کمک می کند.

به کاهش قند خون کمک می کند

زنجبیل به کاهش قند خون کمک می کند ، که برای افراد دیابتی ، کسانی که سعی در کاهش وزن دارند یا هر دو مفید است.

مطالعات بر روی افراد مبتلا به دیابت نوع 2 نشان داده است که مصرف فقط دو گرم زنجبیل در روز می تواند به میزان 12 درصد سطح قند خون کمک کرده و HBA1C را به طور قابل توجهی بهبود بخشد (که نشان دهنده سطح مزمن قند خون است). وجود دارد. در طول 12 هفته باعث شد 10 درصد سطح قند خون کاهش یابد.

نشان داده شده است كه آب لیمو به افراد دیابتی كمك می كند تا علائم خود را كنترل كنند ، خصوصاً در صورت مصرف با آن. محققان دانشگاه پاریس ساکولی دریافته اند که آب لیمو سیستم هضم بدن را کند کرده و کربوهیدرات ها را به قند تبدیل می کند.

یک مطالعه توسط محققان دانشگاه پاریس ساکلی نشان داد که آب لیمو به کنترل جهش قند خون کمک می کند ، که اغلب پس از بزرگ شدن رخ می دهد.

خبر مرتبط:  برای بازگشایی مدرسه‌ها در سال آینده آماده‌ایم

طرز تهیه نوشیدنی زنجبیل لیمویی

تهیه یک نوشیدنی زنجبیل لیمویی کار سختی نیست. برای تهیه این نوشیدنی می توانید از آبمیوه گیری یا بلندر بلندر استفاده کنید.

نوشیدنی زنجبیل لیمو

عناصر:

یک چهارم فنجان با پوست زنجبیل خام

دو لیمو ترش بدون پوست

روش تهیه:

زنجبیل و آبلیمو را با استفاده از آبمیوه گیری بردارید یا آنها را در مخلوط کن ترکیب کنید و سپس از صافی رد کنید.

این نوشیدنی را فوراً بنوشید.

نوشیدنی سیب لیمو زنجبیلی

اگر رایحه زنجبیل لیمو برای شما جذاب نیست ، می توانید مقداری سیب به این ترکیب اضافه کنید.

عناصر:

یک چهارم فنجان با پوست زنجبیل خام

لیمو بدون پوست

دو سیب

روش تهیه:

مواد را با استفاده از آبمیوه گیری یا مخلوط کن تخلیه کرده و سپس از صافی صاف کنید.

این نوشیدنی را فوراً بنوشید.

نوشیدنی هویج سیب زنجبیلی

این نوشیدنی یک گزینه عالی برای تقویت سوخت و ساز بدن شما در صبح است.

عناصر:

یک چهارم فنجان با پوست زنجبیل خام

لیمو بدون پوست

یک سیب

سه هویج متوسط ​​بدون پوست

روش تهیه:

مواد را با استفاده از آبمیوه گیری یا مخلوط کن تخلیه کرده و سپس از صافی صاف کنید.

این نوشیدنی را فوراً بنوشید.

نوشیدنی کرفس لیمو زنجبیل

فقط آب کرفس نوشیدنی خوبی برای مصرف صبح است ، اما می توانید با افزودن زنجبیل و لیمو فواید آن را به حداکثر برسانید.

عناصر:

یک چهارم فنجان با پوست زنجبیل خام

لیمو بدون پوست

10 شاخه کرفس

روش تهیه:

مواد را با استفاده از آبمیوه گیری یا مخلوط کن تخلیه کرده و سپس از صافی صاف کنید.

این نوشیدنی را فوراً بنوشید.

نوشیدنی زردچوبه زنجبیل لیمو

این ترکیب ضد التهاب وضعیت قسمت های مختلف بدن را بهبود می بخشد. در صورت تمایل می توانید کمی شیرین کننده طبیعی مانند عسل به این نوشیدنی اضافه کنید.

عناصر:

یک چهارم فنجان با پوست زنجبیل خام

لیمو بدون پوست

با یک چهارم فنجان پوست زردچوبه خام

روش تهیه:

مواد را با استفاده از آبمیوه گیری یا مخلوط کن تخلیه کرده و سپس از صافی صاف کنید.

این نوشیدنی را فوراً بنوشید.

بهترین زمان برای نوشیدن یک نوشیدنی زنجبیل لیمویی

در حالی که زنجبیل لیمو در هر زمان از روز مضر نیست ، اما معمولاً بهتر است با معده خالی سرو شود. وقتی این نوشیدنی صبح ناشتا مصرف می شود ، از آب گوارشی استفاده می شود و بدن صبحانه و سایر مواد غذایی را در طول روز بهتر جذب می کند.

اگر نمی توانید این نوشیدنی را صبح بخورید ، می توانید از مزایای نوشیدن آن در طول روز لذت ببرید. این نوشیدنی را حتماً با معده نسبتاً خالی بنوشید. آب میوه ها و آب سبزیجات معمولاً بهتر جذب می شوند و معده در صورت هضم نشدن سایر مواد غذایی بهتر عمل می کند.

به عنوان مثال ، اگر ساعت 12 بعد از ظهر یا یک ساعت بعد از ظهر هستید ، زنجبیل لیمو را با فاصله حداقل دو تا سه ساعت یعنی ساعت سه تا چهار بعد از ظهر بنوشید.

انتهای پیام