استان ها

۱۰ راه برای بهتر شدن طعم، چاشنی و عطر غذا

ادویه ها محرک اصلی ما برای طعم خوب غذا هستند. آنها دنیای گسترده ای دارند و طیف گسترده ای از ادویه ها و چاشنی ها از سراسر جهان در دسترس هستند.

به گزارش خبرگزاری آنا، همه ما می دانیم که پرکردن بشقاب هایمان با سبزیجات، میوه ها، غلات کامل و حبوبات برای سلامتی ما مفید است. درست کردن غذاهای گیاهی خوشمزه، وعده غذایی اصلی شما نباید زمان بر یا سخت باشد. اکثر افراد از غذاهای سالم و گیاهی اجتناب می کنند و به این غذاها علاقه ای ندارند. بدون شک مشکل اصلی چاشنی است. استفاده از ادویه ها، سرکه، روغن ها و آب مرکبات یکی از مهم ترین تکنیک ها برای طعم دادن به غذا به خصوص غذاهای گیاهی است. با ترکیب ادویه جات مناسب غذای خوشمزه ای خواهید پخت.

آویشن و سبزی خشک

آویشن گیاهی خشک است که به صورت تازه استفاده می شود. اگر بتوانید آنها را تهیه کنید گیاهان تازه عالی هستند، اما ممکن است گران باشند و در یخچال ماندگاری زیادی نداشته باشند. خوشبختانه، گیاهان خشک اغلب طعم عالی دارند و بسیاری از کاربردهای مشابه آویشن تازه دارند. سعی کنید آویشن را روی مارچوبه بپاشید یا آویشن خشک را به لوبیاهای سرخ شده اضافه کنید. ترخون به خصوص با میوه های شیرین و تند مانند توت فرنگی یا انبه استفاده می شود. از ریحان، شوید، رزماری و مرزنجوش در غذاهای خود استفاده کنید تا ترکیبی از گیاهان و سبزیجات را پیدا کنید که بیشتر دوست دارید.

آب مرکبات

10 راه برای بهبود طعم، ادویه و عطر غذا

آب مرکبات یکی از ادویه های مورد علاقه بسیاری از سرآشپزهای ماهر است. مقداری آب لیمو را در سوپ عدس خود بفشارید یا نیمی از آب موجود در برنج قهوه ای خود را با آب پرتقال جایگزین کنید تا شیرین شود و کمی مزه دار شود. استفاده از آب مرکبات (و همچنین پوست) یک راه عالی برای تقویت جوانه های چشایی و اضافه کردن کمی ترشی برای طعم لذیذتر است. آب پرتقال و آب لیموی تازه طعم فوق العاده ای به غذا می دهد. از آب مرکبات در انواع خورش های ایرانی استفاده می شود. از پوست مرکبات مانند پرتقال در قیمه نثار استفاده می شود تا طعم مطبوعی به این غذا بدهد.

خبر مرتبط:  کتاب اصول فیزیک پلاسما به بازار نشر رسید

فلفل

چه طرفدار غذاهای تند باشید و چه نباشید، کمی پودر فلفل قرمز یا پاپریکا می تواند طعم غذای شما را بهتر کند. اگر مراقب غذاهای تند هستید، پاپریکا یک انتخاب عالی برای ادویه ملایم است و در عین حال رنگ خوبی به غذای شما می بخشد. پودر فلفل قرمز و فلفل قرمز سطح متوسطی از ادویه را فراهم می کنند، در حالی که پاپریکا طعم ملایم و طعمی منحصر به فرد می بخشد. غذاهایی مانند ترکیب سبزیجات و پاستا با فلفل قرمز یا فلفل سیاه طعم دار می شوند. فلفل یک ادویه هندی است و به عنوان یک ادویه محبوب در سراسر جهان استفاده می شود. برای خرید انواع پودر فلفل هندی، سیاه یا قرمز می توانید از این لینک استفاده کنید.

روغن کنجد

10 راه برای بهبود طعم، ادویه و عطر غذا

روغن کنجد برای پخت انواع غذاها و سبزیجات موثر است. از این روغن برای تهیه انواع سس و سالاد استفاده می شود. فقط فکر کردن به طعم منحصر به فرد روغن کنجد کافی است تا ترکیبات شگفت انگیز زیادی را در ذهن شما تداعی کند. احتمالا یکی از غذاهای اصلی آسیای جنوب شرقی و خاورمیانه است. روغن کنجد را روی بادمجان یا هویج تفت داده شده بریزید و از آن به عنوان روغن پخت و پز در سرخ کردنی خود استفاده کنید. این روغن به عنوان یک عامل ضد التهابی و ضد سرطان طبیعی شناخته شده است.

خردل

خردل به ندرت در آشپزی استفاده می شود. افزودن یک قاشق غذاخوری خردل دیژون یا خردل سبوس دار به یک غذا واقعا می تواند آن را زنده کند. خردل مخلوط با پوره سیب زمینی بسیار خوشمزه است. دفعه بعد که کلم بروکلی یا لوبیا سبز را بخارپز کردید، خردل را به ⅓ فنجان مایع بخارپز اضافه کنید و از آن به عنوان سس سبزیجات خود استفاده کنید. اگر طعم شیرینی دوست دارید می توانید کمی عسل به آن اضافه کنید اما این ترکیب به مذاق همه خوش نمی آید.

خبر مرتبط:  جهاد دانشگاهی نقش مهمی در تولید علم و انتشار کتب علمی ایفا کرده است

سیر و پیاز

این دو ادویه عالی و همچنین موسیر، تره فرنگی و پیازچه نقش مهمی در تقریباً در تمام غذاهای جهان ایفا می کنند و دلیل خوبی هم دارد. مقداری سیر و پیاز را با هر سبزی یا غلاتی که دارید، از سوپ گرفته تا سس گوجه فرنگی، برنج و غیره تفت دهید، و طعم عالی جایگزین طعم های کسل کننده و کهنه می شود. سیر و پیاز را با هر ترکیبی از گوشت، سبزیجات و غذاهای دریایی استفاده می کنند و طعمی قوی به انواع غذاها و سوپ ها می دهند.

فشار دادن

هل یک ادویه گرم با بوی قوی است. از آن در انواع سوپ ها و برخی غذاهای محلی استفاده می شود. هل یک طعم دهنده عالی برای دسرهای خانگی است. از پودر هل در پخت کیک و شیرینی استفاده می شود. در تهیه باقلوا از این ادویه به مقدار زیاد برای تقویت طعم شیرین آن استفاده می شود. هل و زعفران در کنار هم ترکیبی بی نظیر را ایجاد می کنند. هل به عنوان طعم دهنده برای چای و چای نیز استفاده می شود.

زردچوبه

با وجود توانایی قدرتمند این ادویه در تبدیل شدن به زرد نارنجی، زردچوبه طعم ملایم و معطری دارد. آن را به سوپ یا پیاز اضافه کنید و از دانه های آسیاب شده در آشپزی استفاده کنید تا رنگ و طعم ملایمی به غذا بدهید.

زنجبیل

زنجبیل تازه و آسیاب شده افزودنی عالی برای سس و سالاد چیلی است. خام که باشد کمی به غذا رنگ می دهد و وقتی پخته شد طعم و عطر دلخواه شما را می دهد. زنجبیل به عنوان یک ادویه با طعم تند و شیرین به طور گسترده استفاده می شود. از این ادویه در مرغ ساخاری استفاده می شود تا طعمی تند و تند به غذا بدهد.

خبر مرتبط:  کشف ۶۶ قطعه بلدرچین در اردستان 

زیره

اگر هنوز با زیره آشنا نیستید، برای آشنایی با این ادویه خوش طعم آماده شوید. بیشتر وعده های غذایی با یک قاشق روغن زیتون، پیاز و سیر خرد شده و زیره کامل شروع می شود. درست کردن این ترکیب در تابه شگفت انگیزترین طعم را ایجاد می کند. زیره به خوبی با لوبیا، گوجه فرنگی و سبزیجات بوداده می آید. اگر به زیره علاقه ندارید می توانید از زیره آسیاب شده استفاده کنید.

ادویه ها محرک اصلی ما برای طعم خوب غذا هستند. آنها دنیای گسترده ای دارند و طیف گسترده ای از ادویه ها و چاشنی ها از سراسر جهان در دسترس هستند. برای شناخت ذائقه خود بهتر است انواع ادویه ها و چاشنی ها را امتحان کنید.

نویسنده: سراکبالی

انتهای پیام/