علمی و پزشکی

کرونا در کشور کنترل شد / زیرساخت‌های مقابله با کرونا همچنان برقرار باشد

آموزش, سلامت, سلامت روان

معاون وزیر بهداشت با اشاره به وضعیت کنترل بیماری‌های عروق کرونا در کشور گفت: باید نظارت ویژه بر بخش‌های بیمارستان‌های عروق کرونا و ایجاد زیرساخت‌های مقابله با کرونا در مراکز بهداشتی انجام شود زیرا باید برای هر چیزی آماده باشیم.

به گزارش مجله سلامتی ایران، دکتر سعید کریمی در نشست دستیاران پزشکی دانشکده‌ها و دانشگاه‌های سراسر کشور با اشاره به عملکرد خوب وزارت بهداشت در زمینه کنترل همه‌گیری کرونا، اظهار کرد: سلامت، کرونا کنترل شد و امروز با تلاش‌های کل وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی انجام شد. واکسیناسیون، تعداد مرگ و میرهای عروق کرونا در هفته های اخیر به صفر رسیده است.

وی تاکید کرد: اپیدمی کرونا در کشور تمام نشده است و همچنان از مردم می خواهیم پروتکل های بهداشتی را رعایت کنند.

معاونت‌های پزشکی دانشگاه‌های کشور باید مراقبت ویژه از بخش‌های بستری کرونا داشته باشند و زیرساخت‌های راه‌اندازی شده برای مقابله با کرونا را در مراکز بهداشتی و درمانی حفظ کنند، چرا که باید برای هر چیزی آماده باشند. هر چه.

معاون وزیر بهداشت درباره تاثیرات روانی اپیدمی کرونا بر جامعه گفت: در این برهه باید به سلامت روان توجه بیشتری شود زیرا بر اساس گزارش‌ها، بیماری‌های عروق کرونا، افسردگی و اضطراب در حال افزایش است.

وی با اشاره به قانون جوانان جمعیت گفت: بر اساس قانون جوانان جمعیت به زودی در کلینیک های تخصصی دانشگاه های علوم پزشکی با حضور حداقل یک متخصص اورولوژی، زنان و زایمان، مراکز ناباروری فاز اول راه اندازی می شود. هر دانشگاهی باید سطحی از مرکز ناباروری داشته باشد.

وی با اشاره به لزوم توسعه خدمات دندانپزشکی گفت: اگر می خواهیم خدمات دندانپزشکی را در کشور توسعه دهیم باید در 270 کلینیک تخصصی و فوق تخصصی خدمات دندانپزشکی ارائه دهیم. در حال حاضر 17 خدمات دندانپزشکی تحت پوشش بیمه قرار دارند و در نظر داریم تعداد قابل توجهی از خدمات دندانپزشکی دیگر را نیز تحت پوشش قرار دهیم.

کریمی با تاکید بر برقی‌سازی فرآیندهای فرعی درمان، گفت: باید سیستم‌های یکپارچه ایجاد کنیم تا معاونت‌های درمان الکترونیک بتوانند ابزار، کارکرد و سوابق را برای نیروی انسانی فراهم کنند. همچنین یک سیستم نظارت بر درمان برای تعیین سوابق و مزایای بیمارستان، پزشکان و افراد ایجاد خواهد شد.

معاون وزیر بهداشت افزود: مراکز جراحی محدود تا پایان تیرماه اعتبارسنجی می شوند.

به گزارش وب دا، کریمی گفت: توانبخشی یکی از اولویت های معاونت ها و مقوله بسیار مهمی است و در نظر گرفتن تخت های بخش و توانبخشی برای بیمارستان هایی که تعداد تخت های زیادی دارند مهم است.

انتهای پیام/

مجله سلامتی ایران

جدیدترین اخبار روز پزشکی و سلامتی ایران و جهان و در این مجله سلامتی و پزشکی می توانید شاهد بررسی انواع امراض و بیماری های مختلف، شیوه ها و راهکار های درمان، روش های تشخیص بیماری باشید.