علمی و پزشکی

کدام افراد از سلامت رژیم‌ غذایی خود آگاه هستند؟

مجله سلامتی ایران/ خراسان رضوی غذاهایی که ما می خریم همه به یک اندازه سالم نیستند، و در حالی که بسیاری از افراد به میزان چربی و قند موجود در رژیم غذایی خود وسواس دارند، این تمام داستان یک رژیم غذایی سالم نیست. علیرغم تمام اطلاعات و توصیه های موجود، به نظر می رسد افرادی که رژیم غذایی سالم دارند هنوز با مشکل مواجه هستند.

جسیکا تامپسون در نشست بزرگ سالانه انجمن تغذیه آمریکا، مطالعه جدیدی در مورد اینکه چگونه برداشت آمریکایی ها از تغذیه سالم با واقعیت متفاوت است، ارائه کرد.

در این مطالعه، از بیش از 9700 شرکت‌کننده خواسته شد تا یک پرسشنامه 24 ساعته یادآوری غذا را تکمیل کنند و رژیم غذایی خود را عالی، خوب، خوب، متوسط ​​یا ضعیف ارزیابی کنند. سپس محققان از پرسشنامه‌هایی برای ارزیابی کیفیت غذای هر شرکت‌کننده استفاده کردند.

غذاهای سالم سرشار از میوه‌ها و سبزیجات، غلات کامل، چربی‌های سالم، محصولات لبنی کم‌چرب، قند و پروتئین کم موجود در غذاهای دریایی و گیاهان و غذاهایی که کمتر سالم هستند، در نظر گرفته می‌شوند. شکر اضافه شده یا چربی های اشباع شده.

علاوه بر ارزیابی کیفیت غذا، محققان می خواستند دریابند که آیا یک سوال ساده (غذای شما چقدر سالم است؟) می تواند به عنوان یک ابزار غربالگری برای جایگزینی پرسشنامه های دقیق رژیم غذایی در مطالعات تغذیه ای مورد استفاده قرار گیرد.

نتایج مطالعات قبلی نشان داده است که افراد در تعیین وضعیت کلی سلامت خود دقیق هستند و رتبه بندی سلامت آنها پیش بینی کننده قوی بیماری و مرگ است.

در این مطالعه، ارزیابی افراد از سلامت غذایشان با نمرات محاسبه شده توسط محققان از تجزیه و تحلیل پرسشنامه دقیق غذا مطابقت نداشت. شرکت کنندگان سلامت رژیم غذایی خود را بیش از حد ارزیابی می کنند.

از بیش از 9700 شرکت کننده، حدود 8000 نفر (حدود 85%) کیفیت غذای خود را به درستی ارزیابی نکردند و تقریباً همه (99%) سلامت رژیم غذایی خود را بیش از حد ارزیابی کردند.

تامسون، سرپرست این تحقیق، گفت: «ما دریافته‌ایم که تنها درصد کمی از بزرگسالان می‌توانند به طور دقیق سلامت رژیم غذایی خود را ارزیابی کنند و جالب اینجاست که اکثر افرادی که رژیم غذایی خود را ضعیف می‌دانند، قادر به ارزیابی دقیق رژیم غذایی خود هستند.»

از بین کسانی که رژیم غذایی خود را ضعیف ارزیابی کردند، ارزیابی آنها با ارزیابی محققان در 97٪ موارد مطابقت داشت.

البته، استفاده از یک پاسخ فردی به این سوال که رژیم غذایی شما چقدر سالم است، ارزیابی دقیقی ارائه نمی دهد یا جایگزین پرسشنامه رژیم غذایی مفصلی که در مطالعات تغذیه ای فعلی استفاده می شود، نمی شود.

تامپسون می گوید: «تحقیقات بیشتر به روشن شدن عواملی که مردم در ارزیابی کیفیت غذای خود در نظر می گیرند، کمک می کند. به عنوان مثال، اگر مردم از توصیه های غذایی خاص و اینکه از کجا غذای خود را می خرند یا چگونه تهیه می شود، آگاه باشند، ممکن است مفید باشد.

انتهای پیام/

مجله سلامتی ایران

جدیدترین اخبار روز پزشکی و سلامتی ایران و جهان و در این مجله سلامتی و پزشکی می توانید شاهد بررسی انواع امراض و بیماری های مختلف، شیوه ها و راهکار های درمان، روش های تشخیص بیماری باشید.