چگونه می‌توان از ابتلا به بیماری‌های منتقله از آب و غذا پیشگیری کرد؟

عفونت های ناشی از غذا معمولاً توسط باکتری ها ، سموم باکتریایی ، ویروس ها و انگلی ایجاد می شوند.

به گزارش مجله سلامتی ایران ، موارد زیر برای جلوگیری از خوردن یا نوشیدن غذاهای آلوده و بیماری های منتقله از طریق آب و مواد غذایی ناشی از مواد غذایی توصیه می شود:

– دست شستن. قبل از تهیه غذا یا تغذیه و تغذیه کودکان دستها را با آب و صابون بشویید بعد از هر بار اجابت مزاج دست ها را با آب و صابون بشویید.

– استفاده از توالت های بهداشتی

– استفاده از آب سالم و ایمن

– تعویض صحیح سبزیجات بر اساس چهار مرحله شامل پاکسازی خاک ، ضد عفونی ، ضد عفونی و شستشو با آب تمیز.

– از آب ناسالم برای نوشیدن ، شستشو و استحمام ظروف ، میوه ها و سبزیجات استفاده نکنید.

– در طول سفر از یخ سالم و یخ های بزرگ تهیه شده از آب ناسالم استفاده نکنید.

– غذای پخته شده را در اسرع وقت بخورید و غذای پخته شده را در ظرف در بسته در یخچال نگهداری کنید.

ظروف و غذا را از حشرات دور نگه دارید و مواد غذایی باید در ظروف در بسته نگهداری شوند.

تخته های برش غذا (بشقاب های سبزی و گوشت) را با آب تمیز بشویید

– از قرار دادن بطری های معدنی و نوشیدنی های سرد در استخرها خودداری کنید. لازم به یادآوری است که قرار دادن انواع نوشیدنی ها و میوه ها در استخرها و استخرها برای خنک سازی یا شستشو آنها می تواند بسیار آلوده و سمی باشد.

خبر مرتبط:  ابتلای ۴۴۴۷۸ بوشهری از آغاز شیوع کرونا تاکنون

طبق گفته وزارت بهداشت ، وقتی بیشتر مردم برای تفریح ​​یا مسافرت به خارج از شهر می روند ، در صورت نبود آب سالم و سالم ، یا برای خنک کردن میوه ها و نوشیدن بطری هایی مانند هندوانه و هندوانه ، آنها را در آب طبیعی مجاور قرار می دهند. اگر آب توسط ویروس یا انگلی آلوده شود ، این آلودگی به میوه ها و بطری ها سرایت می کند و فرد در اثر مصرف آنها بیمار می شود.

انتهای پیام