علمی و پزشکی

چگونه با خوردن سیب‌زمینی چاق نشویم؟

مجله سلامتی ایران/ خراسان رضوی وقتی صحبت از سبزیجات سالم به میان می آید، سیب زمینی معمولاً در لیست نیست زیرا با افزایش وزن و افزایش خطر ابتلا به دیابت نوع 2 مرتبط است، اما یک مطالعه جدید به رهبری مرکز تحقیقات زیست پزشکی پنینگتون استدلال می کند که سیب زمینی . در واقع مملو از مواد مغذی مهم و مملو از فواید سلامتی است.

به گزارش ارث، نتایج این مطالعه نشان داد که بر خلاف تصور عمومی، سیب زمینی تاثیر منفی بر سطح گلوکز خون ندارد و در واقع افرادی که در مطالعه ما شرکت کردند وزن کم کردند.

محققان می گویند: با مصرف مقادیر زیاد غذاهای کم کالری، به راحتی می توانید کالری مصرفی خود را کاهش دهید.

نکته مهم مطالعه ما این است که حجم وعده‌های غذایی را کاهش ندادیم، اما با افزودن سیب‌زمینی، محتوای کالری آن‌ها را کاهش دادیم. وعده غذایی هر شرکت کننده با توجه به نیازهای کالری فردی آنها تنظیم شده بود، اما با جایگزینی بخشی از گوشت با سیب زمینی، شرکت کنندگان احساس سیری و سرعت بیشتری داشتند و اغلب وعده های غذایی خود را تمام نمی کردند.

شرکت کنندگان با یک رژیم غذایی کنترل شده شامل غذاهای معمولی از جمله لوبیا، نخود و گوشت یا ماهی، یا سیب زمینی با گوشت یا ماهی تغذیه شدند. هر دو نوع رژیم غذایی سرشار از میوه ها و سبزیجات بود و حدود 40 درصد از مصرف معمول گوشت را با لوبیا و نخود یا سیب زمینی جایگزین می کرد که در وعده غذایی اصلی ناهار و شام قرار می گرفت و به عنوان پوره سیب زمینی یا سیب زمینی پخته سرو می شد.

خبر مرتبط:  شیوه نامه نحوه جمع‌آوری حمل پسماندهای پزشکی تدوین می شود

ما سیب زمینی را به گونه ای آماده کرده ایم که محتوای فیبر آن را به حداکثر برسانیم. وقتی رژیم غذایی با سیب زمینی را با رژیم غذایی حاوی لوبیا و نخود مقایسه کردیم، متوجه شدیم که آنها از نظر فواید سلامتی برابر هستند.

ما نشان داده‌ایم که برنامه‌های غذایی غذاهای متنوعی را ارائه می‌دهند و یک برنامه غذایی سالم می‌تواند گزینه‌های مختلفی برای افرادی که سعی در تغذیه سالم دارند داشته باشد. علاوه بر این، سیب زمینی یک سبزی نسبتا ارزان برای استفاده در غذا است.

به گفته محققان، این داده های جدید در مورد تأثیر سیب زمینی بر متابولیسم شواهد بیشتری را ارائه می دهد که این نوع رژیم واقعاً سالم است و می تواند به نتایج مثبت زیادی منجر شود.

نتایج این مطالعه در Journal of Medicinal Food منتشر شد.

انتهای پیام/