اقتصادی

چه میزان گوشت قرمز در خوزستان تولید می‌شود؟

مجله سلامتی ایران/خوزستان معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی خوزستان از افزایش 1.2 درصدی تولید گوشت قرمز در استان نسبت به مدت مشابه سال گذشته خبر داد.

عبدالامیر نیرومند در گفت وگو با مجله سلامتی ایران، درباره تولید گوشت قرمز در خوزستان اظهار کرد: از ابتدای امسال تا پایان آذرماه امسال 34 هزار تن گوشت قرمز در استان تولید شد.

وی گفت: تولید گوشت قرمز نسبت به مدت مشابه سال گذشته 1.2 درصد افزایش داشته و گاوهای دورگه با 34 درصد و گوسفند با 31 درصد بیشترین نقش را در عرضه گوشت قرمز در استان دارند. این دومی است.

بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی خوزستان ادامه می دهد: گاو اصیل، گاو محلی، شتر، میش و بز از دیگر منابع تولیدکننده گوشت قرمز در استان هستند که نیاز بازار به گوشت را تامین می کنند.

نیرومند بیان کرد: اجرای برنامه های اصلاح نژادی مانند توسعه گاوهای دو منظوره، استفاده از گاوهای پرمحصول در کنار بهبود مدیریت خوراک دام و تسهیلات بانکی به دامداران از اقدامات موثر در افزایش تولید است. گوشت قرمز در استان خوزستان.

وی خاطرنشان کرد: تلاش خواهیم کرد ظرفیت تولید گوشت را در استان افزایش دهیم.

انتهای پیام/

مجله سلامتی ایران

جدیدترین اخبار روز پزشکی و سلامتی ایران و جهان و در این مجله سلامتی و پزشکی می توانید شاهد بررسی انواع امراض و بیماری های مختلف، شیوه ها و راهکار های درمان، روش های تشخیص بیماری باشید.