چند توصیه‌ مهم بهداشتی در آستانه عید قربان

با این حال ، در صورت عدم رعایت توصیه های بهداشتی ، انتقال دو بیماری خطرناک تهدید کننده زندگی ، مانند تب خونریزی دهنده کریمه کنگو و سیاه زخم دستگاه گوارش به حیوانات آلوده امکان پذیر است. بنابراین رعایت اصول سالم هنگام ذبح دام و خوردن گوشت آنها بسیار مهم است.

به گزارش مجله سلامتی ایران و وزارت بهداشت ، با توجه به اینکه درگیر فعالیت کنه هستیم ، تب خونریزی دهنده کریمه کنگو (CHF) یک مسئله جدی است. این یک بیماری ویروسی است که با گزش کنه به دام منتقل می شود و اگر حیوانات توسط فرد بدون رعایت خطرات بهداشتی و تجهیزات محافظتی در زمان آلوده شدن به ویروس ذبح شوند ، ویروس می تواند از دام به انسان منتقل شود. وجود دارد و باعث بیماری می شود. بنابراین ، توجه به موارد زیر مهم است:

از خرید دام یا گوشتی که خارج از شبکه سازمان دامپزشکی کشتار و عرضه می شود خودداری کنید.

– خرید دام از میادین رسمی عرضه دام ، زیرا این مراکز تحت نظارت آژانس دامپزشکی قرار دارند.

در تمام مناطق رسمی عرضه دام ، کارشناسان دامپزشکی حضور دارند و دام ها را قبل و بعد از ذبح بازرسی می کنند. برخی از بیماری های گاو علائم واضحی ندارند و فقط توسط دامپزشکان و متخصصان بهداشت تشخیص داده می شوند.

– گاوها را در کشتارگاه ها ذبح کنید و در هر زمان دام در خانه و مکان های عمومی را ذبح نکنید ، زیرا خونریزی های فعلی می تواند باعث آلودگی محیط زیست و شیوع و شیوع بیماری ها از دام به انسان شود.

خبر مرتبط:  رمز ماندگاری، اخلاص در عمل است

– افرادی که دام های ذبح می کنند باید از تجهیزات محافظتی مانند دستکش ، کفش و لباس مناسب استفاده کنند و پس از ذبح و دفع سالم خون ، تجهیزات خود را ضد عفونی کنند.

گوشت حیوانات ذبح شده باید حداقل در 24 ساعت در دمای 4 درجه سانتیگراد در یخچال قرار گیرد تا یخ زدگی کیسه صفرا فراهم شود. گلیکولیز باعث افزایش اسیدیته و pH گوشت می شود که در صورت وجود ویروس تب خونریزی دهنده کریمه کنگو (CCHF) در گوشت ، گوشت را از بین می برد.

کبد و سایر احشا باید پس از 48 ساعت نگهداری در دمای 4 درجه سانتیگراد مصرف شوند.

– دامداران به هیچ وجه نباید دام های دارای علائم بیماری و بیماری را ذبح و مصرف کنند.

انتهای پیام