
ورود تقاضای سرمایهای از بازار بورس به بازار مسکن
کارشناسان مسکن معتقدند که بخشی از تورم در بازار مسکن در تیرماه سال جاری به دلیل خروج تقاضای سرمایه از بورس و ورود به بازار مسکن است.
محمد گلابكش در مصاحبه با مجله سلامتی ایران ، اظهار داشت: “سود سهام بورس منجر به انتظار تورم در بازار مسكن می شود”: “مالكان و سرمایه گذاران در بازار املاك و مستغلات انتظار دارند كه سهام بورس سودآور باشد كه این امر طبعاً منجر به افزایش قیمت و به تبع آن تورم در بازار مسكن می شود.
وی تأکید کرد: براساس یک قانون خاص ، تحولات موجود در سایر بازارها از جمله طلا ، ارز و بورس ، انتظارات تورمی را در بازار مسکن تشکیل می دهد. بر این اساس ، تحولات بورس کالا در ماههای اخیر منجر به تورم بالاتر در بازار مسکن در مدت مشابه شده است.
وی گفت: “افزایش قیمت در بورس کالا با واقعیت های اقتصادی مطابقت ندارد.” وی ادامه داد: در حالی که رونق بورس اوراق بهادار در کوتاه مدت بخش قابل توجهی از تقاضای سرمایه را به خود جلب کرده است ، برآوردها نشان می دهد که بخشی از این تقاضای سرمایه از بازار سهام خارج می شود و از تیرماه امسال وارد بازار مسکن می شود.
به گفته وی ، ریسک کمتر برای سرمایه گذاری در بازار مسکن در مقایسه با بورس سهام باعث شده است که بخشی از تقاضای سرمایه از بورس به عنوان یک بازار پرخطر خارج شود و از جولای امسال وارد بازار مسکن شود. .
انتهای پیام