هویج تاثیر خاصی در پیشگیری از کرونا ندارد

مجله سلامتی ایران / آلبورج سخنگوی ستاد ابتلا به کرونا در البرز گفت: مصرف هویج تأثیر خاصی در پیشگیری از کرونا ندارد و در این راستا ، کمپین باعث سوء استفاده برخی از افراد برای افزایش قیمت آن شده است.

مهرداد بابایی در گفت وگو با مجله سلامتی ایران ، با اشاره به افزایش قیمت هویج در هفته های اخیر اظهار داشت: متأسفانه تبلیغات غیرواقعی درباره نیاز به خوردن هویج برای جلوگیری از بیماری عروق کرونا ویروس قلب منجر به افزایش قیمت هویج در هفته های اخیر شده است.

وی ادامه داد: مصرف نوع خاصی از میوه یا سبزی نمی تواند از ابتلا به این بیماری جلوگیری کند و در این راستا باید تنوع غذایی در نظر گرفته شود.

وی تصریح کرد: با این توضیحات باید بیان کرد که مصرف هویج تأثیر خاصی در پیشگیری از کرونا ندارد و تبلیغات انجام شده در این زمینه باعث شده برخی برای افزایش قیمت از آن سوء استفاده کنند.

بابایی در بخشی دیگر از سخنان خود با اشاره به وضعیت واکسن واکسن در استان گفت: در حال حاضر افراد بالای 50 سال می توانند در مراکز تزریق ثبت نام کرده و پیامک دریافت کنند.

وی افزود: از مردم خواسته می شود که پس از دریافت پیامک به مراکز اجتماعی مراجعه کرده و برای جلوگیری از صف های طولانی و تردد ثبت نام کنند.

وی گفت: “واکسن ممکن است در سن خاصی مثرتر باشد ، اما واکسن ها از نظر ایمنی و اثربخشی تفاوت چندانی با هم ندارند.” نزدیک به هم است.

سخنگوی ستاد مرکزی کرونا در البرز گفت: ما در حال حاضر در پنجمین قله بیماری کرونا ویروس قلب هستیم و اگرچه شرایط تغییر کرده و به سطوح بسیار پایینی رسیده ایم ، اما مردم نباید اهمیت رعایت پروتکل ها را نادیده بگیرند زیرا واکسینه شده اند.

خبر مرتبط:  نمکی ساخت واکسن داخلی را یکی از دلایل انتقادات به وزارت بهداشت اعلام کرد

وی ادامه داد: تا زمانی که این اپیدمی در سراسر جهان کنترل نشود ، ما نمی توانیم به روزهای بدون ماسک فکر کنیم ، بنابراین از مردم خواسته می شود در رعایت توصیه های بهداشتی مراقب باشند.

بابایی تاکید کرد: تاکنون اکثر افراد واکسینه شده سالمند هستند و اعضای خانواده باید همچنان به پروتکل ها حساس باشند زیرا تجربه نشان داده است که افراد با وجود دریافت دو دوز واکسن به کرونا مبتلا شده اند.

وی گفت: “ما شاهد چرخش انواع جدید کرونا در جهان هستیم. حتی کشورهایی که 100 درصد از جمعیت خود را واکسینه کرده اند در برابر گونه های جدید ایمن نیستند ، و به همین دلیل است که شاهد افزایش تعداد بیماران و مرگ و میر در برخی از کشورها. “

انتهای پیام