
نکاتی که در صورت ابتلا به کرونا باید جدی بگیرید
بیش از 500 روز از ورود ویروس کرونا به کشور میهمان ناخوانده می گذرد و ما تغییرات بزرگی در سبک زندگی مردم در سراسر جهان از جمله ایرانیان ایجاد کرده ایم. در این شرایط ، ما باید چندین جنبه علمی در زمینه تاج را در نظر بگیریم.
به گزارش مجله سلامتی ایران ، اگر یکی از اعضای خانواده شما به بیماری ویروس کرونا قلب مبتلا باشد و هیچ علائمی نداشته باشید ، ممکن است هنوز بیماری عروق ویروس کرونا نداشته باشید. بنابراین ، مواد پروتکل های بهداشتی را دنبال کنید. البته درصد کمی از بیماران کاملاً بدون علامت هستند و بیشتر مردم هنوز Covid19 ایجاد نکرده اند. بنابراین اگر چندین بار با یک پزشک جراحی تماس گرفته اید و بیماری عروق ویروس کرونا ندارید ، به این معنی نیست که به دلیل گروه خونی یا ژنتیکی خود ، بیماری عروق ویروس کرونا ندارید ، اما تاکنون خوش شانس هستید . بنابراین مثلث شستشوی دست ، فاصله اجتماعی و استفاده از ماسک را ادامه دهید.
نکته دوم این است که باید بدانید کرونا تاثیری در ویروس ها و آنتی بیوتیک ها ندارد. بنابراین از مصرف خودسرانه این داروها مانند آزیترومایسین ، پنی سیلین و آموکسی سیلین خودداری کنید. مگر اینکه پزشک شما تصمیم بگیرد که عفونت قرنیه به تاج شما اضافه شده و شما به آنتی بیوتیک نیاز دارید.
سوم ، سرماخوردگی مشترک و بیماری ویروس کرونا قلب ممکن است علائم مشابهی داشته باشد ، اما در بهار و تابستان سرماخوردگی کمتری داریم. بنابراین خود را محدود کنید و شروع به بررسی علائمی مانند سرفه ، آبریزش بینی ، تب کنید.
نکته دیگر اینکه نوشیدن و نوشیدن یا استفاده از جوش شیرین باعث از بین رفتن ویروس کرونا نمی شود. مصرف دارو از بیماری عروق ویروس کرونا قلب جلوگیری نمی کند ، اما می تواند علائم را در یک فرد مبتلا به بیماری تنفسی بدتر کند.
از طرف دیگر ، اگر شما قرآن مثبت هستید و سطح اکسیژن خون شما بیش از 93٪ است ، به این معنی نیست که درگیری ریه وجود ندارد. لازم به ذکر است که اکسیژناسیون خون تا زمانی که سطح درگیری قابل توجه نباشد ، به طور قابل توجهی کاهش نمی یابد. بنابراین علاوه بر اکسیژن ، باید به دنبال علائم دیگر خستگی و بدن درد شدید ، کاهش شدید اشتها و از دست دادن هوشیاری و گیجی ، افزایش سرفه ، تنگی نفس و تب بعد از سه روز باشید. . زیرا در این حالت مراجعه به بیمارستان ، مراجعه به پزشک و در صورت لزوم انجام سی تی اسکن ضروری است.
در عین حال ، اگر آزمایش شما مثبت باشد و علائم آن شدید باشد ، ممکن است بیمارستان مکان خطرناکی برای شما نباشد. باید توجه داشته باشید که بستری شدن دیر هنگام در بیمارستان باعث افزایش مدت اقامت در بیمارستان ، افزایش استرس در کارکنان درمان و افزایش خطر مرگ می شود.
همچنین ، اگر پزشک در هفته دوم بیماری کورتون تجویز کرده است ، نگران سایر عوارض پوکی استخوان و درمان کوتاه مدت نباشید. کورتیکواستروئیدها باید تحت نظر پزشک در دوزهای خاص شروع و قطع شوند. بنابراین خودسرانه از آن استفاده نکنید.
طبق کانال تلگرام و ودا ، واکسن تاج گونه ای غیرفعال از ویروس یا ماده ژنتیکی آن است ، بنابراین هیچ کس با تزریق واکسن کرونا را دریافت نمی کند و هیچ کس نیز آلوده نمی شود. اگر در اثر تماس با فرد آلوده آلوده نشود.
انتهای پیام