علمی و پزشکی

نوعی ماکارونی که کلسترول خون را کاهش می‌دهد

مجله سلامتی ایران/ خراسان رضوی خوردن جو و محصولات تهیه شده با آن 2 نوع کلسترول بد را کاهش می دهد.

از نظر سلامتی، جو حاوی بتا گلوکان است که کلسترول بد و فیبر محلول را کاهش می دهد که برای فلور روده مفید است و باکتری های خوب مانند لاکتوباسیل ها را افزایش می دهد و باکتری های بدی مانند انتروباکتریاسه را کاهش می دهد.

کلسترول غیر HDL شامل لیپوپروتئین هایی است که خطر ابتلا به بیماری های قلبی عروقی را افزایش می دهد.

بررسی و تجزیه و تحلیل مطالعات مختلف تایید می کند که جو دوسر کلسترول بد نوع 2 را حداقل تا هفت درصد کاهش می دهد.

دکتر ولادیمیر ووکسون یکی از محققین این تحقیق گفت: جو در کاهش کلسترول بد کل در افراد پرخطر تاثیر دارد اما برای کسانی که کلسترول بالا ندارند نیز مفید است.

در یک مطالعه متفاوت، شرکت کنندگانی که ماکارونی غنی شده با سه گرم بتا گلوکان جو مصرف کردند، از افزایش باکتری های خوب روده و کاهش کلسترول LDL بهره مند شدند.

شرکت کنندگان در این تحقیق روزانه 100 گرم ماکارونی متشکل از 25 درصد آرد جو و 75 درصد آرد گندم دوروم به مدت 2 ماه مصرف کردند.

این ترکیب غذایی به خوبی توسط شرکت کنندگان در این کارآزمایی تحمل شد و هیچ علامتی از درد شکم یا نفخ مشاهده نشد.

علیرغم این واقعیت که جو حاوی بتا گلوکان بیشتری نسبت به جو است و فواید زیادی برای سلامتی دارد، اما به اندازه برخی دیگر از غذاهای سالم محبوب نیست.

جو دو سر حاوی کالری کمتر و پروتئین و فیبر بیشتری نسبت به جو است که عامل مهمی برای افراد دارای مشکلات رژیم غذایی یا وزن است.

خبر مرتبط:  ورود داروهای فاقد ثبت سفارش و بدون مجوز به گمرک ممنوع!

دکتر. Voxon معتقد است که پس از بررسی شواهد، جو دوسر به اندازه جو به طور کلی در کاهش خطر بیماری های قلبی عروقی موثر است.

انتهای پیام/