علمی و پزشکی

نقش بیمارستان‌ها به پیشاهنگی در حوزه خدمات اجتماعی ارتقا یافته است

آموزش, سلامت, طراحی

رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی گفت: نقش بیمارستان ها از محیط ساده ارائه خدمات سلامت به پیشاهنگ در حوزه خدمات اجتماعی با محوریت سلامت ارتقا یافته است.

به گزارش مجله سلامتی ایران و طبق اطلاعیه روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، دکتر. علیرضا زالی – رئیس هفتمین کنگره ویژه و چهارمین کنگره بین المللی بیمارستان سازی که امروز در سالن همایش های رازی برگزار شد، یکی از اهداف اصلی این کنگره بود. هدف از برگزاری این کنگره ارتقای دانش و مهارت با هدف ارتقای خدمات بیمارستانی است

وی خطاب به شرکت کنندگان و گروه های هدف این کنگره خاطرنشان کرد: شما در ارائه خدمات سلامت محور و تسهیل دسترسی مردم به امکانات پزشکی و بهداشتی پیشتاز هستید.

رئیس هفتمین کنگره ویژه و چهارمین کنگره بین المللی بیمارستان سازی ابراز امیدواری کرد با افزایش دانش فنی و ظرفیت حاصل از این کنگره، کیفیت و کمیت خدمات بیمارستانی ارتقا یابد.

زالی بیمارستان را نهادی پویا و زنده توصیف کرد و گفت: بیمارستان ها دارای ویژگی های چند وجهی هستند که اثربخشی آن در فضاهای برون سازمانی، مسئولیت اجتماعی و مدیریت سلامت منطقه ای بسیار مشهود است.

وی تاکید کرد: سازمان جهانی بهداشت معتقد است 50 تا 70 درصد بودجه کشورهای توسعه یافته یا در حال توسعه باید به حوزه سلامت اختصاص یابد. این موضوع تأییدی بر نقش بی بدیل خدمات مبتنی بر سلامت در کشورهای پیشرو است.

وی با بیان اینکه ورود به عرصه های جدید و استفاده از تکنیک های خلاقانه موضوع اصلی این کنگره است، بیان کرد: تمامی فرآیندهای بیمارستانی باید نوآورانه باشد، در عصر کنونی و چهارمین انقلاب صنعتی با فناوری، ساختارها در هم آمیخته شده است. ارائه خدمات اجتماعی تحت تأثیر این موارد است، بیمارستان ها نیز از این قاعده مستثنی نیستند.

زالی به نقش کلان داده ها و اهمیت جمع آوری و مدیریت این داده ها در محیط بیمارستان توجه و تاکید کرد: طبقه بندی بهینه اطلاعات و داده های بیمارستانی راهکاری موثر در پیشبرد اهداف مدیریت هوشمند بیمارستانی و صنعتی است.

رئیس دانشگاه با بیان اینکه هوش مصنوعی در سال 2022 نسبت به سال 2019 رشد 4.7 درصدی را تجربه کرده است، افزود: بیشترین رشد در بخش های اقتصادی مربوط به هوش مصنوعی است که مبتنی بر داده های بزرگ و دستورالعمل های مدیریتی است.

رئیس دانشگاه نقش پیش‌بینی مبتنی بر شواهد واقعی را محصول ادغام هوش مصنوعی بیمارستان بر اساس داده‌ها دانست و به افزایش کمی و کیفی خدمات بیمارستانی با کمک فناوری اینترنت اشیا اشاره کرد.

زالی با بیان اینکه اینترنت اشیا یکی از پیوندهای موثر در خدمات بیمارستانی است، خاطرنشان کرد: نبود این عنصر کلیدی کشورها را با چالش جدی مواجه می کند. پیش بینی می شود تا سال 2050 بیش از 75 میلیارد شی به اینترنت اشیا متصل شود و این پیام مهمی برای کشور برای ارتباط با این روند است.

توجه به بهره وری در بیمارستان ها و مراکز درمانی از دیگر مواردی است که روسای دانشگاه ها در این کنگره مطرح کرده و خواستار استفاده منطقی و بهینه از منابع شده اند.

زالی بر افزایش بهره وری با مصرف بهینه انرژی و درمان و راهکاری موثر برای حرکت به سمت بیمارستان سبز تاکید کرد و استفاده از پنل های خورشیدی برای مصرف بهینه انرژی در بیمارستان ها را روشی کارآمد و نه صرفاً یک «اقدام تزیینی و لوکس» دانست.

به گفته رئیس کنگره، روند طولانی ساخت بیمارستان ها آفتی جدی است که بخش بهداشت و درمان را تهدید می کند.

وی گفت: بیمارستان ها باید در بازه زمانی معقول و بر اساس نیازهای محلی و منطقه ای فعالیت کنند.

وی با بیان اینکه بودجه در بیمارستان های آموزشی با توجه به نیاز این مراکز باید بودجه بندی شود، تاکید کرد: منابع در بیمارستان های آموزشی با اولویت آموزش و پرورش تخصیص یابد.

شاه قدمی – دبیر علمی هفتمین کنگره ویژه و چهارمین کنگره بین المللی بیمارستان سازی با گرامیداشت یاد و خاطره شهدای مدافع سلامت و خدمات پزشکی و مهندسی مراکز بهداشتی درمانی گفت: یکپارچگی و هماهنگی بین تمامی ابزارهای مرتبط و فعال و ساخت بیمارستان و مدیریت منابع و نیازسنجی، طراحی، اهداف سازمان ها در زمینه ابزار در سطح مذاکره، تصویب، پیمانکاری، اجرا و نظارت و بهره برداری از کنگره است.

دبیر علمی این کنگره ارائه خدمات بهتر به بیماران، افزایش بهره وری منابع، جلب مشارکت مردمی و ساخت و تجهیز بیمارستان های جدید بر اساس آخرین استانداردهای بین المللی و ملی را از راه های این کنگره دانست.

وی با اشاره به بیانیه هفتمین کنگره ویژه و چهارمین کنگره بین المللی ساخت بیمارستان، گفت: بیانیه آن ایجاد یک مصوبه ملی برای هماهنگی سازمان های ذیربط و افزایش مشارکت مردمی در ساخت و تجهیز بیمارستان های ایمن، مقاوم و پاسخگو با طراحی نوآورانه است. دوره کنگره.”

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، رئیس کمیسیون بهداشت و درمان، دکتر هفتمین کنگره ویژه بیمارستان سازی و چهارمین کنگره بین المللی شورای اسلامی صبح امروز در سالن همایش های رازی با حضور دکتر حسینعلی شهریاری. غلام عباس ترکی – معاون حقوقی عمومی و پیشگیری از وقوع جرم دادستان کل کشور علی نبیان – معاون وزیر راه و شهرسازی و مدیرعامل سازمان اجرایی، دکتر جمعی از روسای فرهنگ فرح آباد – مرکز تحقیقات راه و مسکن شهرسازی، مدیران دانشگاه های علوم پزشکی و مسئولان برگزار شد.

در این مراسم از خدمات و تجهیزات دو غول زنده در عرصه بیمارستان سازی تجلیل شد و یادگاری از این دو استاد به خانواده هایشان اهدا شد.

انتهای پیام/

مجله سلامتی ایران

جدیدترین اخبار روز پزشکی و سلامتی ایران و جهان و در این مجله سلامتی و پزشکی می توانید شاهد بررسی انواع امراض و بیماری های مختلف، شیوه ها و راهکار های درمان، روش های تشخیص بیماری باشید.