نسخه گیاهی برای دوران کرونا

استفاده از گیاهان و ادویه جات راهی ساده برای بهبود عطر و طعم غذاهای مختلف است ، اما این محصولات همچنین می توانند برای اهداف درمانی مانند تقویت ایمنی بدن استفاده شوند.

به گزارش مجله سلامتی ایران ، عصر ایران وی نوشت: “خواه شما یک فصل سرماخوردگی یا آنفولانزا داشته باشید و یا قصد دارید سلامت کلی خود را بهبود ببخشید ، حفظ ایمنی بدن بسیار مهم است ، خصوصاً اکنون که با اپیدمی Kovid – 19 روبرو هستیم.” سیستم ایمنی بدن وظیفه پیشگیری و مبارزه با عفونت ها را بر عهده دارد و وقتی انرژی لازم را داشته باشد ، احتمال معکوس شدن بیماری ها بیشتر است.

برای حفظ قدرت سیستم ایمنی بدن و مبارزه با بیماری ها ، نباید فقط به گیاهان اعتماد کنید و ویتامین ها و مواد معدنی کافی دریافت کنید ، یک رژیم غذایی سالم داشته باشید ، به اندازه کافی بخوابید و ورزش کنید. ورزش نیز باید در نظر گرفته شود. شستشوی منظم دست ها و پرهیز از تماس با افراد بیمار نیز بهترین و آسان ترین راه ها برای کاهش خطر بیماری است.

برخی گیاهان ممکن است فواید زیادی برای تقویت ایمنی بدن شما داشته باشند. در اینجا چند گزینه عالی در این زمینه آورده شده است.

اکیناسه

اکیناسه یا اکیناسه گیاهی گیاهی است که کاربردهای مختلفی دارد. طبق گزارش های تحقیقاتی از کوه سینا ، گیاه اکیناسه دارای خواصی است که درد را تسکین می دهد و التهاب را کاهش می دهد. علاوه بر این ، گیاه اکیناسه از خواص ضد ویروسی و آنتی اکسیدانی آن بهره مند است. به همین ترتیب ، گیاه اکیناسه یک گیاه دارویی ایده آل برای حمایت از ایمنی و تقویت عملکرد آن است.

یک مطالعه سیستماتیک که در سال 2006 در کتابخانه کوکران منتشر شد ، نشان داد که مصرف اکیناسه پس از علائم سرماخوردگی مانند آبریزش بینی و گرفتگی بینی به کاهش طول مدت و شدت بیماری کمک می کند. با این حال ، محققان خاطرنشان کردند که نتایج در تمام مطالعاتی که آنها تجزیه و تحلیل کردند ، یکسان نبود.

یک مطالعه سیستماتیک دیگر که در Advances in Integrative Medicine در سال 2020 منتشر شد ، نشان داد که اکیناسه در صورت استفاده به محض شروع علائم ، برای درمان عفونت های حاد تنفسی مفید است. این به این دلیل است که گیاه اکیناسه سطح سیتوکین های پیش التهابی مرتبط با التهاب و عفونت های تنفسی را کاهش می دهد.

خبر مرتبط:  رشد تولید لوازم خانگی به رغم تحریم‌ها

مواد اصلی فعال در اکیناسه شامل آلکیلامیدها ، محصولات اسید کافئیک و پلی ساکاریدها هستند که مسئول خواص ضد میکروبی ، ضد ویروسی و ضد التهابی این گیاه هستند. برخی مطالعات نشان داده اند که عصاره گیاه اکیناسه سلولهای ایمنی بدن موسوم به ماکروفاژها را فعال می کند و همچنین بیان مولکولهای التهابی موسوم به سیتوکین ها را تعدیل می کند.

دارچین

آنتی اکسیدان ها بدن را از آسیب اکسیداتیو ناشی از فعالیت رادیکال های آزاد محافظت می کنند. دارچین سرشار از آنتی اکسیدان های قوی مانند پلی فنول است. ثابت شده است که دارچین دارای خواص ضد باکتری ، ضد ویروس و ضد قارچ است.

روغن دارچین دارای خواص ضد باکتری است. ثابت شده است که این روغن می تواند از رشد باکتری های خاصی از جمله لیستریا و سالمونلا جلوگیری کند. یکی از فواید روغن دارچین این است که مانند آنتی بیوتیک ها ، مقاومت ایجاد نمی کند.

همچنین ، ثابت شده است که روغن دارچین در درمان عفونت های قارچی ناشی از قارچ ها موثر است.

دارچین ماده موثری به نام سینامالدئید دارد که به مبارزه با انواع مختلف عفونت کمک می کند.

طبق نتایج مطالعات منتشر شده در میخانه دارچین ، این ماده همچنین دارای خواص ضد التهابی است. التهاب می تواند به مبارزه با عفونت و ترمیم آسیب بافت کمک کند ، اما التهاب بیش از حد و مزمن می تواند اثر نامطلوبی داشته باشد و به بافت های بدن آسیب برساند.

اثرات ضد میکروبی دارچین می تواند به جلوگیری از پوسیدگی دندان و کاهش بوی بد دهان کمک کند.

آویشن

دریافت هر روز ویتامین های مورد نیاز بدن چالش برانگیز است. آویشن غنی از ویتامین C است و منبع بسیار خوبی از ویتامین A است. این منبع خوبی از مواد معدنی مس ، آهن و منگنز و همچنین فیبر است که همه به تقویت ایمنی انسان کمک می کنند.

گزارش دیگری از PubMed اظهار داشت: آویشن به دلیل وجود تیمول و کارواکرول از خواص ضد میکروبی قوی سود می برد و به رایحه خاص گیاه کمک می کند. سایر ترکیبات آویشن که حاوی خواص آنتی اکسیدانی و ضد میکروبی هستند ، شامل فلاونوئیدها است. آویشن به مبارزه با عفونت ها ، به خصوص برونشیت و التهاب لوزه ها که در دستگاه تنفسی ایجاد می شوند ، کمک می کند.

خبر مرتبط:  ساختار و کارکردهای حوزه و دانشگاه باید به سمت نیازسنجی حرکت کند - خبرگزاری آنلاین | اخبار ایران و جهان

زنجبیل

زنجبیل مزایای سلامتی مختلفی از جمله تقویت ایمنی را ارائه می دهد. خواص ضد التهابی و آنتی اکسیدانی زنجبیل به تقویت سیستم ایمنی بدن کمک می کند. زنجبیل یک ماده فعال در زنجبیل است و نقش مهمی در این امر دارد.

مطالعه منتشر شده در ژوئیه 2011 در مجله رسمی اتحادیه بالک شناسی بالکان نشان داد که زنجبیل می تواند به کنترل برخی از انواع سرطان کمک کند. با فعال سازی سیستم ایمنی ، زنجبیل به جلوگیری از سرطان ، از بین بردن سلول های سرطانی موجود و جلوگیری از گسترش تومور کمک می کند. زنجبیل به کاهش التهاب کمک می کند ، که می تواند برخی از سرطان ها را کاهش دهد.

علاوه بر این ، زنجبیل دارای خواص ضد ویروسی و ضد باکتری است که به مبارزه با این عوامل بیماری زا کمک می کند.

زردچوبه

کورکومین ماده موثری در زردچوبه است که به دلیل خاصیت آنتی اکسیدانی ، ضد باکتریایی و ضد التهابی بسیار مورد توجه قرار گرفته است. برخی تحقیقات نشان داده است که از فعالیت پروتئینی به نام cAMP پشتیبانی می کند ، که به عملکرد مناسب سیستم ایمنی بدن کمک می کند.

زردچوبه به لطف خواص آنتی اکسیدانی ، ضد التهابی و ضد میکروبی خود می تواند به تقویت سیستم ایمنی بدن کمک کند. مطالعات نشان داده است که زردچوبه همچنین دارای خواص ضد سرطانی است و یک بار دیگر کورکومین نقش مهمی در این زمینه دارد.

برخی مطالعات نشان داده اند که زردچوبه در تقویت گلبول های سفید خون نقش دارد ، که می تواند به مبارزه با عوامل بیماری زای سیستم ایمنی کمک کند.

نشان داده شده است که زردچوبه به تنظیم ارتباطات بین گلبول های سفید خون و سیستم ایمنی بدن و سایر قسمت های بدن کمک می کند که باعث افزایش کارایی سیستم ایمنی بدن می شود.

بابون

یک مطالعه منتشر شده در مجله شیمی کشاورزی و غذایی نشان می دهد که نوشیدن چای بابونه به تقویت ترکیبات ضد باکتری در بدن کمک می کند.

چای بابونه غنی از ترکیبات فنلی است که به تقویت سیستم ایمنی بدن و محافظت از بدن در برابر عوامل بیماری زا کمک می کند. همچنین ، ترکیبات آن به کاهش التهاب و افزایش فعالیت ضد باکتری کمک می کند.

خبر مرتبط:  ملاصدرا و ریاست‌های خیالی - مجله سلامتی ایران

برخی مطالعات نشان داده اند که اپی ژنین موجود در چای بابونه سلولهای سرطانی ، به ویژه دستگاه گوارش ، پستان ، پوست ، پروستات و رحم را هدف قرار می دهد. علاوه بر این ، مطالعه ای در سال 2015 بر روی 537 شرکت کننده نشان داد که مصرف منظم چای بابونه به طور قابل توجهی خطر ابتلا به سرطان تیروئید و بیماری خوش خیم تیروئید را کاهش می دهد.

ارگانو

اعتقاد بر این است که افزودن برگها یا روغنهای تازه گیاه پونه کوهی به رژیم غذایی روزانه به تقویت سیستم ایمنی بدن کمک می کند. نتایج مطالعه نشان می دهد که به ازای هر گرم وزن ، فعالیت آنتی اکسیدانی پونه کوهی 42 برابر سیب ، 30 برابر سیب زمینی ، 12 برابر پرتقال و 4 برابر بیشتر از بلوبری است زیرا گیاه غنی از ویتامین است. الف و ج

طبق مطالعه ای که در مجله تغذیه منتشر شده است ، مصرف گیاهانی مانند پونه کوهی نقش بسزایی در افزایش آنتی اکسیدان های گیاهی دارد و منبع بهتر آنتی اکسیدان ها نسبت به سایر گروه های غذایی مانند میوه است. زنبورها ، میوه ها و سبزیجات.

ارگانو همچنین از خواص ضد باکتری و ضد التهابی خود بهره می برد.

کارواکرول و تیمول مواد مهمی در روغن اساسی ارگانو هستند که ممکن است دارای خواص ضد میکروبی باشند. یک مطالعه آزمایشگاهی در سال 2019 نشان داد که این دو ماده از تکثیر سویه های مختلف استافیلوکوکوس اوره در گوشت و محصولات لبنی جلوگیری می کنند.

به دلیل نگرانی در مورد مقاومت در برابر آنتی بیوتیک ها ، محققان آزمایشات آزمایشگاهی را در مورد اثرات روغن ارگانو بر روی میکروارگانیسم های مختلف انجام داده اند که به این بیماری ها پاسخ نمی دهند.

نشان داده شده است که روغن آرگانو فعالیت ضد باکتریایی قابل توجهی در برابر چندین نمونه از این میکروارگانیسم ها دارد ، بنابراین به نظر می رسد مواد موجود در پونه کوهی به مبارزه با بیماری هایی که به آنتی بیوتیک ها پاسخ نمی دهند ، کمک می کند. .

اگرچه این آزمایشات نشان می دهد که ترکیبات موجود در ارگانو ممکن است خاصیت ضد باکتریایی داشته باشند ، اما این بدان معنا نیست که مصرف پونه کوهی از عفونت جلوگیری می کند.

انتهای پیام