نانوایی‌ها در صدر شکایات بهداشتی/میزان استفاده از ماسک در اماکن عمومی

کرنش های تاج هند و آفریقا در چندین استان جنوبی کشور شناسایی شده اند و هر لحظه در معرض خطر طغیان شدید موج هستند. با این حال ، طبق گفته وزارت بهداشت ، متوسط ​​انطباق با پروتکل های بهداشتی در کشور هنوز 67٪ است.

به گزارش مجله سلامتی ایران ، در حال حاضر ، طبق وزارت بهداشت ، ما از قله موج چهارم کرونا عبور کرده ایم و Kovid19 در بیشتر استانهای کشور در حال کاهش است ، اما هنوز هم نیاز به مراقبت وجود دارد ، به ویژه در سه استان بوشر ، سیستان و بلوچستان و هرمزگان ؛ از آنجا که نگرانی در مورد شیوع ویروس های هند و آفریقا در این استان ها وجود دارد و اگر پروتکل های بهداشتی ضد ویروس کرونا رعایت نشوند ، آنچه در موج چهارم رخ داد ، با تاج انگلیس ، این بار می تواند موج های شدیدتری نسبت به سویه های هند و آفریقا.

به همین ترتیب ، رعایت پروتکل های بهداشتی در کشور برای جلوگیری از واکسیناسیون و جلوگیری از خطر تشکیل اجتماعات ، عروسی ها و مجلات ، بدون توجه به پروتکل های بهداشتی ، ضروری است. موج پنجم از بیماری کووید-19 در کشور پیشگیری شده است.

به گفته معاون وزیر بهداشت در وزارت بهداشت ، در حال حاضر ، میزان انطباق پروتکل های بهداشتی در کشور 67.09٪ است. روند مشاهده پروتکل های بهداشتی را می توان در نمودار زیر تا 19 مه 1400 مشاهده کرد.

در کدام استان ها حداقل و حداکثر عمل پروتکل های بهداشتی است؟

خبر مرتبط:  بیماری عجیبی که زنان بیشتر در معرض آن قرار دارند

همچنین ، وضعیت مطابقت با پروتکل های بهداشتی برای استان های کشور از 22 تا 29 مه 1400 در نقشه زیر قابل مشاهده است ، و شما می توانید پروتکل های بیشتر را با 75 استان از سه استان یزد ، سمنان و جانجان مشاهده کنید. 81 درصد و کمترین شیوع پروتکل ها در استان های سیستان و بلوچستان ، ایلام و آذربایجان غربی 45 تا 57 درصد است.

در همان زمان ، طبق گفته معاون وزیر بهداشت در وزارت بهداشت ، تعداد مقررات بهداشتی در اماکن عمومی استان های کشور از 22 تا 29 مه به طور متوسط ​​67.09 بود. در عین حال ، بیشترین میزان انطباق با پروتکل های بهداشتی را در مکان های عمومی مشاهده می کنیم ، با 81.36٪ در زنجان و کمترین آن با 45.04 در سیستان و بلوچستان.

متوسط ​​سطح بهداشت شخصی مناسب در اماکن عمومی استانهای کشور در این مدت 69.79٪ بوده است. در این شاخص ، میزان پیگیری بالا برای استان سمنان با 43.43٪ همراه بود.

همچنین متوسط ​​تهویه در اماکن عمومی استانهای کشور از 29 مه تا 1400 12/69 بود. در عین حال ، بالاترین سطح انطباق با این شاخص برای استان یزد 92/83 درصد و برای استان سیستان و بلوچستان 83/48 درصد است.

متوسط ​​استفاده از ماسک در اماکن عمومی استانهای کشور در این مدت 07/68 درصد بوده است که بیشترین میزان استفاده از ماسک در اماکن عمومی است با 53/84 درصد در استان یزد.

از 22 تا 29 مه ، میانگین درصد پروتکل های مسافت در مناطق عمومی استان های کشور 67.09٪ بوده است که استان یزد با 84.09 و سیستان و بلوچستان با 45.04 کمترین جشن را داشته اند.

خبر مرتبط:  هلال احمر در حال تامین واکسن آنفلوآنزا مورد نیاز کشور است

میزان متوسط ​​پروتکل های بهداشتی در دانشگاه ها در نانوایی ها 65/75 درصد است. همچنین ، متوسط ​​میزان پایبندی به پروتکل های بهداشتی در دانشگاه های علوم پزشکی کشور ، سوپرمارکت ها و فروشگاه های مواد غذایی 84.65 درصد است.

در همان زمان ، به گفته معاون وزیر بهداشت ، بازرسی های 14 تا 29 مه 1400 ، منجر به 3577807 بازرسی از 259607 مرکز تهیه ، توزیع و تأمین غذا ، اماکن عمومی و کارگاه ها شد.

در این مدت 29481 ایستگاه توسط مراکز تهیه ، توزیع ، عرضه و فروش مواد غذایی ، اماکن عمومی و واحدهای کارگاهی به مقامات قضایی هشدار داده شدند و این 1401 ایستگاه پلمپ شدند.

سوپرمارکت ها و فروشگاه های مواد غذایی ، نانوایی ها و رستوران ها از 22 تا 29 ماه مه از نظر دریافت اخطار و ارجاع به مقامات قضایی در مکان های عمومی در رتبه سوم قرار دارند و پس از آن دفاتر ، فروشگاه های زنجیره ای ، بانک ها ، دفاتر و موسسات قرار دارند.

در صنایع ، کارگاه ها و صنایع کوچک ، صنایع تولیدی ، نفت ، گاز و سوخت و سایر محصولات ، کشاورزی ، دامداری و معادن ، تعداد و ایست های بازرسی فنی و صنایع ساختمانی به ترتیب به مراجع قضایی معرفی شده اند.[22 22]او در تاریخ 29 مه 1400 دریافت کرد.

محبوب ترین شکایات در مورد نانوایی ها

190 تعداد شکایات عمومی در وزارت بهداشت ملی به شرح زیر است:

تعداد تماس های پاسخ داده شده 6672 تماس و تعداد شکایات ثبت شده 1816 شکایت است. در عین حال ، شکایات مربوط به عدم رعایت استانداردهای بهداشتی در محل کار (برای 19-COVID) هنوز در بالای جدول است. بیشترین گزارش شده برای شکایت ، بهداشت نانوایی ها است که طبق گزارشات بهداشتی نامناسب است و از ماسک کارکنان استفاده نمی شود.

خبر مرتبط:  خطرات جدی "قلیان" برای "سلامت"

همچنین ، 60٪ شکایات مربوط به عدم رعایت استانداردهای بهداشتی در محل کار است.

در عین حال ، 46 درصد نانوایی ها ، 26 درصد مناطق مسکونی ، 11 درصد رستوران های ساندویچ و پیتزا ، 9 درصد رستوران های سلف سرویس و 8 درصد مواد غذایی و سوپرمارکت ها بیشترین شکایت را دارند.

انتهای پیام