نانوایی‌ها در صدر اخطارهای کرونایی/وضعیت رعایت پروتکل‌های بهداشتی در کشور

روزهای تاجگذاری چندین صد مرگ دوباره زنده شده است و هر روز هزاران خانواده را غمگین می کند. در این میان اما رعایت پروتکل های بهداشتی فراموش شده است …

به گزارش مجله سلامتی ایران ، وضعیت ویروس کرونا در کشور بحرانی است ، زیرا روزانه بیش از 300 نفر از هموطنان ما به علت کوید -19 می میرند و دیگر هیچ کاری برای کارکنان بهداشت و درمان برای تحمل بار بیماری عفونی وجود ندارد.

سطح انطباق با پروتکل ها راضی کننده نیست

با این حال ، در زمان مرگ چند صد کرونا ، مطابق با وزارت بهداشت ، مطابقت با پروتکل های بهداشتی به 58.5 درصد رسید که نسبت به دو هفته قبل بهتر بود اما هنوز رضایت بخش نبود.

در نقشه زیر ، می توانید سطح پروتکل های بهداشتی را در مناطق مختلف کشور مشاهده کنید. همانطور که در تصویر می بینید ، شیوع پروتکل های بهداشتی در مناطق سفیدپوست ، از جمله یزد ، سمنان ، تهران و جنجان ، از 66 تا 76 درصد بوده است. شیوع مشاهده شده در پروتکل های بهداشتی در نواحی زرد از 56 تا 65 ، از 33 تا 55 درصد در نواحی نارنجی و 28 تا 32 درصد در نواحی قرمز وجود دارد که نشان دهنده میزان پایینی از انطباق است.

در همان زمان ، مطابق معاون وزیر بهداشت وزارت بهداشت ، متوسط ​​مطابقت با پروتکل های بهداشتی در مراکز ورزشی ، تحت حمایت دانشگاه های علوم پزشکی کشور ، از 18 تا 25 آوریل 65.67 بود.

خبر مرتبط:  گروه‌های در معرض خطر از دو ماسک استفاده کنند

علاوه بر این ، میانگین رعایت پروتکل های بهداشتی در سالن های پذیرایی در سراسر مناطق دانشگاه های علوم پزشکی کشور 70.72 درصد است.

متوسط ​​تهویه در اماکن عمومی استانهای کشور در این مدت 41/60 بود.

میزان استفاده از ماسک در کشور

در همان زمان ، میانگین استفاده از ماسک در مکان های عمومی در استان های کشور 60.02 بود.

میانگین موارد مشاهده پروتکل مسافت در اماکن عمومی استانهای کشور در این مدت 58.58٪ بوده است.

در همان زمان ، طبق گفته معاون وزیر بهداشت ، تعداد بازرسی های انجام شده در 3577807 مراکز تهیه ، توزیع و عرضه مواد غذایی ، اماکن عمومی و واحدهای کارگاهی 289205 است ، براساس اقدامات انجام شده برای تشدید بازرسی از 18 تا 25 آوریل .

همچنین 38908 مرکز از مراکز تهیه ، توزیع ، تأمین و فروش مواد غذایی ، اماکن عمومی و واحدهای کارگاهی به مراجع قضایی اعلام شده و 4416 مورد از این موارد پلمپ شده است.

هشدارهای بهداشتی بیشتر برای نانوایی ها

لازم به ذکر است که رتبه های اول و سوم دریافت هشدارها و معرفی خود به مراجع قضایی در اماکن عمومی از 18 تا 25 آوریل به نانوایی ها ، رستوران ها و مسیرها اختصاص داده می شوند ، و پس از آن فروشگاه های زنجیره ای ، دفاتر و موسسات و بانک ها قرار دارند 10+

صنایع ، کارگاه ها و صنایع کوچک ، صنایع تولیدی ، نفت ، گاز و سوخت و سایر محصولات ، کشاورزی ، دامداری و معادن ، صنایع ساختمانی و مراکز معاینه فنی و فنی به ترتیب اخطارها و معرفی های بیشتری دریافت کرده اند.[18 18]او در 25 فورواردین 1400 دریافت کرد.

خبر مرتبط:  رقابت شرکت‌های ایرانی در تولید انبوه واکسن/ آغاز منع سراسری تردد تعطیلات عید فطر

با این حال ، لازم به ذکر است که متخصصان بهداشت با رعایت پروتکل های واکسیناسیون و بهداشت ، دو روش امیدوار کننده برای جلوگیری از بیماری عروق ویروس کرونا قلب را شناسایی کرده اند. به همین ترتیب ، لازم است که با دلسوزانه بیشتر پروتکل های بهداشتی را رعایت کنیم تا زمانی که به واکسیناسیون مناسب در جامعه برسیم و جان خود ، محیط اطراف و هموطنان خود را نجات دهیم.

انتهای پیام