علمی و پزشکی

مواد غذایی مناسب برای درمان و جلوگیری از تشدید آنفولانزا

بر اساس یک گزارش واضح، مردم معمولاً دوست ندارند در طول بیماری هایی مانند آنفولانزا زیاد غذا بخورند، اگرچه غذاهای خاصی وجود دارد که می تواند به بهبود و بهبود این افراد کمک کند. هنگامی که تب دارید، باید مقدار زیادی غذاها و مایعات مغذی مصرف کنید تا بدن خود را تقویت کرده و هیدراته کنید و به بهبود سریعتر آنفولانزا کمک کنید.

سوپ مرغ

مطالعات نشان می دهد که مواد موجود در سوپ مرغ با التهاب مبارزه می کند و پاسخ های التهابی به بیماری را کاهش می دهد، سوپ مرغ مجاری بینی و گلو را باز می کند و فرد راحت تر نفس می کشد.

سیر

سیر همچنین دارای خواص ضد ویروسی و ضد باکتریایی است، این ماده به بهبود سیستم ایمنی بدن و مبارزه با عفونت هایی مانند آنفولانزا و سرماخوردگی کمک می کند.

سبزیجات

سبزیجات سرشار از فیبر هستند که هضم را بهبود می بخشد و سبزیجات حاوی مواد مغذی از جمله ویتامین C، آهن و اسید فولیک هستند. این مواد نقش مهمی در بهبود عملکرد سیستم ایمنی دارند و دارای خواص ضد باکتریایی و ضد التهابی هستند که بدن را سریعتر التیام می بخشد.

مایعات

هیدراته ماندن یکی از مهمترین کارهایی است که یک فرد می تواند برای مبارزه با آنفولانزا انجام دهد.

نوشیدنی ها و میوه ها

میوه ها و سبزیجات حاوی ویتامین C می توانند سیستم ایمنی بدن شما را تقویت کنند، سطوح بالای ویتامین C را می توان در فلفل های تند یا شیرین با هر رنگی، آب پرتقال، گریپ فروت، کیوی یافت.

زنجبیل

زنجبیل شرایطی مانند حالت تهوع در تب را تسکین می دهد، خواص زنجبیل باعث بهبود سیستم گوارشی می شود. این ماده در رفع استفراغ دوران بارداری موثر است.

منبع: باشگاه خبرنگاران جوان

مجله سلامتی ایران

جدیدترین اخبار روز پزشکی و سلامتی ایران و جهان و در این مجله سلامتی و پزشکی می توانید شاهد بررسی انواع امراض و بیماری های مختلف، شیوه ها و راهکار های درمان، روش های تشخیص بیماری باشید.