مصرف چه میزان قهوه و سبزیجات از ابتلا به کووید پیشگیری می‌کند؟

مجله سلامتی ایران / زاوی خراسان تحقیقات جدید محققان پزشکی در دانشگاه نورث وسترن در ایالات متحده نشان می دهد که قهوه و سبزیجات ممکن است در برابر covid-19 محافظت کنند.

محققان بر این باورند که این اولین مطالعه ای است که از داده های جمعیت شناختی برای بررسی نقش یک رژیم غذایی خاص در جلوگیری از کوید 19 استفاده می کند.

محقق ارشد ، مرلین کورنلیس ، استادیار پزشکی پیشگیری در دانشگاه فاینبرگ در دانشگاه نورث وسترن گفت: “تغذیه بر سیستم ایمنی بدن تأثیر می گذارد و سیستم ایمنی بدن نقش مهمی در حساسیت و واکنش فرد به بیماری های عفونی از جمله کووید -19 دارد.”

وی گفت: علاوه بر رعایت دستورالعمل های موجود برای کاهش شیوع ویروس ، می توان از روش های ساده دیگری برای کاهش خطر بیماری از جمله غذا و تغذیه استفاده کرد.

نتایج نشان می دهد که نوشیدن یک یا چند فنجان قهوه در روز 10٪ و مصرف کمتر از یک فنجان در روز خطر Covid-19 را کاهش می دهد. همچنین ، مصرف حداقل 0.67 وعده سبزیجات (به استثنای سیب زمینی پخته یا خام) خطر عفونت کوویدین را کاهش می دهد ، در حالی که مصرف کمتر از 0.43 وعده گوشت فرآوری شده در روز با خطر بالاتر عفونت کوویدین همراه است. علاوه بر این ، شیردهی در دوران کودکی در مقایسه با افرادی که شیردهی نکرده اند 10٪ خطر را کاهش می دهد.

در حالی که این نتایج نشان می دهد رژیم های غذایی خطر بیماری را به طور متوسط ​​کاهش می دهند ، مراکز کنترل و پیشگیری از بیماری ها توصیه می کنند که واکسن ها م theثرترین راه پیشگیری از بیماری Covid-19 ، به ویژه در بیماری حاد و مرگ است. واکسن کرونا ویروس خطر شیوع ویروس کوید را کاهش می دهد.

خبر مرتبط:  عمل جراحی لیزیک چشم بعد از رینوپلاستی شکستگی بینی

تا به امروز ، بیشتر تحقیقات در مورد covid-19 بر روی عوامل فردی ارزیابی شده پس از آزمایش covid-19 مثبت و در افرادی که دارای ایمنی سرکوب شده هستند ، مانند افراد مسن و مبتلایان به بیماری های قلبی عروقی ، فشار خون بالا ، دیابت و چاقی. به احتمال زیاد باعث بیماری شدیدتر می شود.

کورنلیس گفت: “به غیر از مدیریت وزن ، قبل از عفونت عروق ویروس کرونا به عوامل خطر قابل اصلاح دیگر توجه کمی شده است.”

در حال حاضر ، دستیار تحقیقات پزشکی شمال غربی و استادیار گروه پزشکی. تان هیون ویو در حال تجزیه و تحلیل داده ها است تا تعیین کند آیا این رفتارهای محافظت کننده از مواد غذایی خاص کویدین هستند یا بر عفونت های تنفسی گسترده تأثیر می گذارند.

جالب اینجاست که سازوکارهای دقیق تعامل این اجزای غذایی با کوید ناشناخته است.

کورنلیس گفت: “قهوه منبع مهمی از کافئین است ، اما ترکیبات بسیاری وجود دارد که می توانند عملکردهای محافظتی را تحریک کنند.” “در این مطالعه ، این بیماری با مصرف گوشت فرآوری شده همراه است نه گوشت قرمز ، که نشان دهنده عوامل غیر گوشتی است.”

محققان با استفاده از داده های Biobank از Biobank UK ، رابطه بین رفتارهای غذایی اندازه گیری شده در سال های 2006 تا 2016 قبل از در دسترس بودن واکسن و عفونت های Covid-19 را از مارس تا دسامبر سال 2020 بررسی کردند. اطلاعات آنها بر اساس مطالعات ایمنی انسان و حیوانات در دسترس بود و نقش آنها قبلا مشخص شده بود. محققان اثرات قهوه ، چای ، سبزیجات ، میوه ها ، ماهی های چرب ، گوشت فرآوری شده و گوشت قرمز و شیردهی را بر روی نوزادان بررسی کردند.

خبر مرتبط:  تحریم‌ها مانع ۳ کارخانه دارویی ایران در تولید انسولین قلمی / آخرین وضعیت ساخت واکسن آنفلوآنزا

از 37988 نفری که در این مطالعه شرکت کردند ، 17٪ از نظر Covid مثبت بودند.

کورنلیس گفت: “ماهیت مشاهدات تحقیقاتی بانک اطلاعات پزشکی انگلستان میزان آزمایش مکانیسم های محافظ را محدود می کند.” با این حال ، در بیشتر تحقیقات تغذیه ای از ژنتیک استفاده شده است و همه شرکت کنندگان در بانک اطلاعات پزشکی انگلستان اکنون ژنوتیپ (تمام یا بخشی از اطلاعات ژنتیکی فرد) را دارند و ما امیدواریم که درک بهتری از نحوه محافظت از این اطلاعات داشته باشیم. کمی در مقابل غذا و تغذیه.

سایر محققان در این مطالعه کلسی ریلند ، دکتر بودند. چاد آچنباخ و لیندا ون هورن.

این مطالعه توسط موسسات ملی پیری با انستیتو های ملی بهداشت پشتیبانی و در مجله Nutrients Journal منتشر شده است.

انتهای پیام